If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе Вие (по новия правопис) двамата като ми видите аватара сякаш размахвам червено на разярен бик. Успокойте се и си изпийте зеления чай.
Този, който е споделял всичко и е показвал всичко е Рукито. Какво го нападате. Питайте го, ползвайте го. Кой ви пречи. Всеки случай не е моят аватар.
Манчо имам линии с всякакви наклони по графиката ми.
Какви линии с наклони? ти линия на канал от тренд линия ли не различаваш бе Тъпчо.
Йосиф е прав за формата ти на дискусия. Извратеняк си щом не си разбрал нищо от долния ми пост. ПУ само дето го писах.
Абе Вие (по новия правопис) двамата като ми видите аватара сякаш размахвам червено на разярен бик. Успокойте се и си изпийте зеления чай.
Този, който е споделял всичко и е показвал всичко е Рукито. Какво го нападате. Питайте го, ползвайте го. Кой ви пречи. Всеки случай не е моят аватар.
виж сега график , никой не напада Рукито и не се опитвай да създаваш интриги ... тук не си добре дошъл ...нали сам си казваш, че си имаш тема в която само ти можеш да пишеш.... бягай там и си прави каквото ти е кеф.
И престани да се мазниш, голям човек си и не ти отива ..то България затова е на това дередже ..все близачи наоколо....какво си му заблизал на Рукито дупето...той няма нужда .....много странен тип си....
Коментар