IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сме жалки българите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По-жалкото е, че винаги и главно им връзваме.
    А, Берти, да знаеш, на хамбургерите не само размерът им куца. Много стерилна атмосферата там бе, пусто - дори да се омажеш, пак ще е само мазнина - къде е родната калчица, да му се не види ?

Пък за футбола, нали знаете - негова родина е Англия. Тук не е нито достатъчно мокро, както там, нито достатъчно топло, както в Бразилия, нито е студено, като в Швеция или сухо, като в Африка...Само климатът е виновен, да знаете

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
      Какво им е на макдоналдсите?
      "Българските" мазни баници, пържени кюфтета, тестени гевреци, солени туршии, домашни ракии от ла*на и т.н. да не би да са по-хубави или по-здравословни?
      Ами ... де да знам какво им е.
      Ама знам, че в USA хората с наднормено тегло е над 60%.
      В България процента започна да се качва, когато влязоха тези марки.
      Знам за хора починали на 97 без да пият лекарства и без да са яли "вносни" манджи. Хапват си боб със сланина и са довони от живота.

Просто много добре си продават марките и така наречената култура.
      Ще си позволя да перефразирам Шестака от Мелник в един култов документален филм на Теди Москов: "За каква култура могат да ми говорят американците, след като тяхната държава няма и 250 години, а моята винарна е на над 1300 !!!! ".
      Горе-долу набор на държавата им е една от къщите в с. Ковачевица, което посетих през отпуската - позстроена е 1783 г. И е в по добро систояние от страната им

Коментар

• Не беше ли смисъла на демокрацията хората да си избират какво да ядат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
          Има истина в казаното, но забравяме основното.
          Ние българите сме патриоти, независимо коя партия или движение подкрепяме, независимо как живеем, и т.н. Ние сме патриоти, обичаме българското, точно защото е българско, както е казал поета: Всичко българско и родно, любя, тача и милея ..
          Това си е наша характерна черта, ако ще и с 0:3 да паднем от Англия, пак ще викаме: Българи - Юнаци и пак ще се радваме, защото така ни харесва и защото сме патриоти.
          Затова, в този ред на мисли, дори и да не живеем много добре не трябва да се оплакваме, защото живеем в България. Ромите го правят, оплакват се, но ние българите не трябва да се принизяваме дотам. По-добре да стискаме и чужденците да ни завиждат че живеем добре, защото сме патриоти.
          Виж, и гърците са патриоти, но там не смесват интересите на държавата с интересите на народа, защото двете неща са различни. А българския народ масово първо гледа интереса на държавата, т.е. патриотизма, и после се сеща че вечерта ще си ляга гладен, с един гол патриотизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Wizi Разгледай мнение
            С извинение, обаче онзи ден ми приключи отпуската и мога да кажа, че в Родопите, където пътувах Мтел нямаха никакъв обхват. Докато Виваком имаха навскъде с изключение на пещерите. Включително на Самодивските езера в Пирин ( над ез. Папаз гьол ). Да не говорим за системата им за отчитане и плащане на сметки. Аз лично си прехърлих договора и проблемите ми спряха. Просто се родих.
            Колкото до горепосочените вериги.... подкрепям мнението ти, но бих добавил и Данон. Имат да се учат с години докато започнат да правят кисело мляко. Мога да им уредя платени курсове при баба ми.
            Но и ние сме си виновни. Оставяме се да ни пробутват йогурт за кисело мляко.
            Как да се научат те гонят печалба,заменят съставките с нишесте!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
              По темата за чуждопоклонничеството - не, не харесвам всички чужди марки и стоки. Подбирам стоките и услугите, които ползвам по един единствен критерий, не защото са чужди или нашенски, а защото ми харесват. По темата за Макдоналдс, KFC, Coca Cola, Pepsi, Subway и тем подобни, не ги харесвам и не ги консумирам. Предпочитам българската кухня и българските напитки, пред тия гуменяци... А по темата за Мтел в момента в БГ няма по-добра алтернатива. Кой да изберем, монополистите БТК, които окрадоха държавата или гърците, които затъват и са се хванали на нас клиентите като удавник за сламка?
              С извинение, обаче онзи ден ми приключи отпуската и мога да кажа, че в Родопите, където пътувах Мтел нямаха никакъв обхват. Докато Виваком имаха навскъде с изключение на пещерите. Включително на Самодивските езера в Пирин ( над ез. Папаз гьол ). Да не говорим за системата им за отчитане и плащане на сметки. Аз лично си прехърлих договора и проблемите ми спряха. Просто се родих.
              Колкото до горепосочените вериги.... подкрепям мнението ти, но бих добавил и Данон. Имат да се учат с години докато започнат да правят кисело мляко. Мога да им уредя платени курсове при баба ми.
              Но и ние сме си виновни. Оставяме се да ни пробутват йогурт за кисело мляко.

Коментар

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
                Аз какво съм сравнявал бре братче,питам само как може чужди боклуци да се продават в България!!!
                останах с впечатление, че основната ти забележка към хамбургера е в размера ....
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  сравнението е жалко !!!

малоумен ли си братче...седнал да сравнява гадно с по-гадно...
                  Аз какво съм сравнявал бре братче,питам само как може чужди боклуци да се продават в България!!!

Коментар

Всичко гледаме да е чуждо, но не и българско.Даже толкова сме зле, че и хамбургерите на Макдоналдс,който освен за кучето да ги дадеш за друго нестават, които са големи колкото кутия цигари 2.00 лева струват.Това нормално ли е братя!!!
                    сравнението е жалко !!!

малоумен ли си братче...седнал да сравнява гадно с по-гадно...
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не всички баници са мазни, но всички хамбургери в макдоналдс са малки!!!И само зарибяват децата с играчки!!!
                      Лоши хора. На мен последният път от играчките ми се падна жълта костенурка нинджа, а на Иванчо от 3-та Б група му се падна синя. И аз искам синя. Долу Макдоналдс.
                      Last edited by Ганчо Юрдечков; 07.09.2011, 14:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
                        "Българските" мазни баници, пържени кюфтета, тестени гевреци, солени туршии, домашни ракии от ла*на и т.н. да не би да са по-хубави или по-здравословни?
                        Не всички баници са мазни, но всички хамбургери в макдоналдс са малки!!!И само зарибяват децата с играчки!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                          ...копувам по големи.
                          Верно е. Жалки са голяма част от българите. С неграмотността си.
                          Last edited by Ганчо Юрдечков; 07.09.2011, 14:16.

Коментар

• http://www.shum.bg/index.php?item=65515
                            поп,очети ма.ко коментарите,особено този
                            Почивай в мир мило дете! Никое дете на земята не заслужава такова нещо лошото е, че такива неща се случват на празници,така ли никой от нас не осъзнава, че нещо не е на ред нещо става и така ли никой никакви мерки не взема просто ние самите не искаме да си помогнем, та кой да слезе и да помисли за нас. Жалкото е, че не искам да обиждам никого , но малцинствата се редят за помощи и ги вземат, а тази майка е работи сигурно по 12 ч. на ден за да изхрани децата си е не успяла да събере парички за един телевизор камо ли за компютър на детето си.Защо държава не помисли по какъв начин да им помогне, защо няма дори и еднократна помощ за такива семейства, да не им дава пари един телевизор да купи, но не ти като отидеш там в социална подпомагане те връщат защото видиш ли ти работиш ами ще намериш начин да подсигуриш на детето си това което му е нужно.А те ето пак се скари, че нямат телевизор, за колко ли още неща са се карали с майка си защото в момента в БЪЛГАРИЯ има само бедни и богати средна класа няма.Ами ще иска детето то един телевизор,като няма какво е!

Жалко много жалко, че така става ние сме виновни,но и държавата не прави нищо за безработицата и високите цени всеки ден всичко се вдига,а доходите ни намаляват, за съжаление това никой не го вижда и не коментира. Със заплата от 300 лв. само храната за месеца не можеш да си купиш, камо ли да се обличаш, разходи да плащаш пък да не говорим, че да се копувам по големи неща.
                            Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

Всичко гледаме да е чуждо, но не и българско.Даже толкова сме зле, че и хамбургерите на Макдоналдс,който освен за кучето да ги дадеш за друго нестават, които са големи колкото кутия цигари 2.00 лева струват.Това нормално ли е братя!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                                Жалък народ сме и е истина. Тръгнали сме да интегрираме ромите,а не виждаме колко българчета отиват гладни на училище. Подпомагаме социално слабите цигани,а българите живеещи в мизерия никой не вижда.Това просто не е държава
                                Има истина в казаното, но забравяме основното.
                                Ние българите сме патриоти, независимо коя партия или движение подкрепяме, независимо как живеем, и т.н. Ние сме патриоти, обичаме българското, точно защото е българско, както е казал поета: Всичко българско и родно, любя, тача и милея ..
                                Това си е наша характерна черта, ако ще и с 0:3 да паднем от Англия, пак ще викаме: Българи - Юнаци и пак ще се радваме, защото така ни харесва и защото сме патриоти.
                                Затова, в този ред на мисли, дори и да не живеем много добре не трябва да се оплакваме, защото живеем в България. Ромите го правят, оплакват се, но ние българите не трябва да се принизяваме дотам. По-добре да стискаме и чужденците да ни завиждат че живеем добре, защото сме патриоти.

Коментар

Working...
                                X