IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сме жалки българите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колко е жалък създателят на темата....
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
      Жалък народ сме и е истина. Тръгнали сме да интегрираме ромите,а не виждаме колко българчета отиват гладни на училище. Подпомагаме социално слабите цигани,а българите живеещи в мизерия никой не вижда.Това просто не е държава
      + 318 438

Хъхряк се интегрира само со шмайзер.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мисли те ли, че ако издигнат циганин президент- няма да спечели?

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
          Жалък народ сме и е истина. Тръгнали сме да интегрираме ромите,а не виждаме колко българчета отиват гладни на училище. Подпомагаме социално слабите цигани,а българите живеещи в мизерия никой не вижда.Това просто не е държава
          Браво точно в десятката +10

Коментар

• Жалък народ сме и е истина. Тръгнали сме да интегрираме ромите,а не виждаме колко българчета отиват гладни на училище. Подпомагаме социално слабите цигани,а българите живеещи в мизерия никой не вижда.Това просто не е държава
            Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• По темата за чуждопоклонничеството - не, не харесвам всички чужди марки и стоки. Подбирам стоките и услугите, които ползвам по един единствен критерий, не защото са чужди или нашенски, а защото ми харесват. По темата за Макдоналдс, KFC, Coca Cola, Pepsi, Subway и тем подобни, не ги харесвам и не ги консумирам. Предпочитам българската кухня и българските напитки, пред тия гуменяци... А по темата за Мтел в момента в БГ няма по-добра алтернатива. Кой да изберем, монополистите БТК, които окрадоха държавата или гърците, които затъват и са се хванали на нас клиентите като удавник за сламка?

Коментар

• Колкото по-жалък потребителят, толкова по-големи боклуци му пробутват.
                Справка - мобилните оператори. Всички ги виждаме що за стока са но, въпреки всичко, правят куп безполезни "услуги", па осерат малкото си що-годе свестни...
                Преди месец преподписах с Ментел. Всичко добре дотук, но, започнаха странностите:
                1.На втория ден получавам известие, че съм изключен от М-Тел Контакт.. При положение, че нищо подобно не съм искал, съзнателно се включих но, сега ме изключват.
                2.Жена ми отива да си плаща сметките /на моя карта е/, плаща по фактура сумата си /фактурата е у дома/...и след часове, отива да провери при Хенди, т.к.от там си взе телефон, та, там й казват, че има да плаща...същата фактура. Оказва се, след още седмица /пак отидохме в офиса, където преподписах/ че, просто са "забравили да закрият фактурата". Играят кокошкарски, борейки се за някой лев, т.к. се изложиха като кифладжии с билинг-системата си, пък и нямат полезен ход за вдигане на приходите /по текущата си практика/.
                Междувременно, напълно безхаберно, подминават една знамените система за разплащания, с която биха могли да сложат ръка на 5 до 10 % от БВП на страната и да ползват многомилионен безлихвен кредит...
                Има и още но, нека спрем до тук, че то бива малоумници, бива, но, чак толкова, никъде няма.

- И те са българи, с изключение на баш-тиквата, анзи австрийски "мениджър на годината" с купената титла, А.Майерхофер.А милите им сътрудници, на директно зададен въпрос кога ще си подаде оставката сладурът, ми отговарят в писмена форма, че..."съжалявали за мнението ми".
                Смях! Смях! Смях! ...
                -Ако не беше толкова трагично .
                Last edited by Pyramid; 07.09.2011, 01:25.

Коментар

• Колко сме жалки българите!!!

Всичко гледаме да е чуждо, но не и българско.Даже толкова сме зле, че и хамбургерите на Макдоналдс,който освен за кучето да ги дадеш за друго нестават, които са големи колкото кутия цигари 2.00 лева струват.Това нормално ли е братя!!!
                  Attached Files
                  54
                  Харесвате ли Макдоналдс и всички боклуци които предлагат!!!
                  12.96%
                  7
                  не ви харесва
                  53.70%
                  29
                  малко
                  14.81%
                  8
                  само в чужбина защотото там е най-евтино
                  18.52%
                  10

The poll is expired.

Last edited by konan12; 07.09.2011, 00:34.
                Working...
                X