Колко е жалък създателят на темата....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко сме жалки българите!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеЖалък народ сме и е истина. Тръгнали сме да интегрираме ромите,а не виждаме колко българчета отиват гладни на училище. Подпомагаме социално слабите цигани,а българите живеещи в мизерия никой не вижда.Това просто не е държава
Хъхряк се интегрира само со шмайзер.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеЖалък народ сме и е истина. Тръгнали сме да интегрираме ромите,а не виждаме колко българчета отиват гладни на училище. Подпомагаме социално слабите цигани,а българите живеещи в мизерия никой не вижда.Това просто не е държава
Коментар
-
По темата за чуждопоклонничеството - не, не харесвам всички чужди марки и стоки. Подбирам стоките и услугите, които ползвам по един единствен критерий, не защото са чужди или нашенски, а защото ми харесват. По темата за Макдоналдс, KFC, Coca Cola, Pepsi, Subway и тем подобни, не ги харесвам и не ги консумирам. Предпочитам българската кухня и българските напитки, пред тия гуменяци... А по темата за Мтел в момента в БГ няма по-добра алтернатива. Кой да изберем, монополистите БТК, които окрадоха държавата или гърците, които затъват и са се хванали на нас клиентите като удавник за сламка?
Коментар
-
Колкото по-жалък потребителят, толкова по-големи боклуци му пробутват.
Справка - мобилните оператори. Всички ги виждаме що за стока са но, въпреки всичко, правят куп безполезни "услуги", па осерат малкото си що-годе свестни...
Преди месец преподписах с Ментел. Всичко добре дотук, но, започнаха странностите:
1.На втория ден получавам известие, че съм изключен от М-Тел Контакт.. При положение, че нищо подобно не съм искал, съзнателно се включих но, сега ме изключват.
2.Жена ми отива да си плаща сметките /на моя карта е/, плаща по фактура сумата си /фактурата е у дома/...и след часове, отива да провери при Хенди, т.к.от там си взе телефон, та, там й казват, че има да плаща...същата фактура. Оказва се, след още седмица /пак отидохме в офиса, където преподписах/ че, просто са "забравили да закрият фактурата". Играят кокошкарски, борейки се за някой лев, т.к. се изложиха като кифладжии с билинг-системата си, пък и нямат полезен ход за вдигане на приходите /по текущата си практика/.
Междувременно, напълно безхаберно, подминават една знамените система за разплащания, с която биха могли да сложат ръка на 5 до 10 % от БВП на страната и да ползват многомилионен безлихвен кредит...
Има и още но, нека спрем до тук, че то бива малоумници, бива, но, чак толкова, никъде няма.
- И те са българи, с изключение на баш-тиквата, анзи австрийски "мениджър на годината" с купената титла, А.Майерхофер.А милите им сътрудници, на директно зададен въпрос кога ще си подаде оставката сладурът, ми отговарят в писмена форма, че..."съжалявали за мнението ми".
Смях! Смях! Смях! ...
-Ако не беше толкова трагично .Last edited by Pyramid; 07.09.2011, 01:25.
Коментар
-
Колко сме жалки българите!!!
54Харесвате ли Макдоналдс и всички боклуци които предлагат!!!12.96%7не ви харесва53.70%29малко14.81%8само в чужбина защотото там е най-евтино18.52%10The poll is expired.
Last edited by konan12; 07.09.2011, 00:34.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар