IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сме жалки българите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявам се, но за какво спорите? Че то МакДоналдс има и в Москва, и в Пекин , и в Риоде Жанейро. Що да няма в София??? Проблема е аз кото съм отишъл в Хамбург, защо трябва да търся ТУРСКИ ресторант, че да му ударя една шкембе чорба!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
      Всеки си има свое мнение ти си направи анкета и аз ще гласувам.Затова България е на този хал защото веки гледа в канчето на другия!!!
      Ами виж сега, ти канчето с анкетата си го сложил пред всички във форума, да беше казал, че не искаш да го гледаме ...
      А България е на този хал и затова , че хората не полагат елементарни усилия да пишат правилно на български и да излагат мислите си логично .
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        А сега пък като ти видях и анкетата, май наистина ще ме хване срам, че българи, при това с претенции, не могат да сглобят елементарна логическа конструкция на нормален български език:

- първо, човек може да е доволен/недоволен от нещо, а не с нещо
        - второ, първият отговор на въроса в анкетата ... се оказва пак въпрос
        - и трето - вторият и четвъртият отговори нямат никаква логическа връзка с поставения въпрос

научи се първо да мислиш/говориш/пишеш разбираемо
        Всеки си има свое мнение ти си направи анкета и аз ще гласувам.Затова България е на този хал защото веки гледа в канчето на другия!!!

Коментар

• А сега пък като ти видях и анкетата, май наистина ще ме хване срам, че българи, при това с претенции, не могат да сглобят елементарна логическа конструкция на нормален български език:

- първо, човек може да е доволен/недоволен от нещо, а не с нещо
          - второ, първият отговор на въроса в анкетата ... се оказва пак въпрос
          - и трето - вторият и четвъртият отговори нямат никаква логическа връзка с поставения въпрос

научи се първо да мислиш/говориш/пишеш разбираемо

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            като те гледам до какво си наложил хамбургера.... и баничките с боза не могат да ти помогнат...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              като те гледам до какво си наложил хамбургера.... и баничките с боза не могат да ти помогнат...
              Аз не пуша,цигарена кутия имах под ръка!!!

Коментар

Значи всички трябва да станат тарикати първо да се опарят пък после да му мисля.Те да ти зарибят детето на боклуци пък ти после го учи на хубаво!!!
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                  А най-жалкото е, че има хора, които не вдяват елементарни неща.
                  А бе Аланкоолу, някой да те е закарал с пистолет на слепоочието в Макдоналдс? Или насила в KFC?
                  Избор дал господ - има български ресторанти, има френски, има руски, има италиански, има китайски, има арменски, има гръцки, има турски - всякакви има - за всеки вкус!
                  Това ми харесва на мен, че има избор, защото обичам да опитвам различни неща - като ми хареса - повтарям, като не ме кефи - не ходя повече. Толкова е просто.
                  Значи всички трябва да станат тарикати първо да се опарят пък после да му мисля.Те да ти зарибят детето на боклуци пък ти после го учи на хубаво!!!

Коментар

Всичко гледаме да е чуждо, но не и българско.Даже толкова сме зле, че и хамбургерите на Макдоналдс,който освен за кучето да ги дадеш за друго нестават, които са големи колкото кутия цигари 2.00 лева струват.Това нормално ли е братя!!!
                    А най-жалкото е, че има хора, които не вдяват елементарни неща.
                    А бе Аланкоолу, някой да те е закарал с пистолет на слепоочието в Макдоналдс? Или насила в KFC?
                    Избор дал господ - има български ресторанти, има френски, има руски, има италиански, има китайски, има арменски, има гръцки, има турски - всякакви има - за всеки вкус!
                    Това ми харесва на мен, че има избор, защото обичам да опитвам различни неща - като ми хареса - повтарям, като не ме кефи - не ходя повече. Толкова е просто.

Коментар

• Така да разкажа какво ми се случи днес... Мислех да не пиша в тази тема, но след днешното ми преживяване не мога да се удържа...

Та така говорите за МакДоналдс, КFC, Subway и други... Аз пък си ги харесвам, но знам че винаги нещата там са едни и същи и за това ходя там, а пък са ми и вкусни. От българските за ведения пък харесвам Дивака и други, където качеството винаги е едно и също и знам какво ще получа срещу парите си, а и е вкусно.

Та така... днес за пръв път си купувам от нашумялата нова верига Boopa`s и гледам на таблото пише, че в сандвича има препечен лук, маруля, три големи парчета месо и сосове... Поръчвам и получавам Студен сандвич с горчица и кетчуп и 2 малки парчета месо, без лук и маруля ... Питам човека, къде са останалите неща и той вика че вече не слагали... Излишно е да казвам, че никога няма да си взимам от там каквото и да било. Но виж кокктоо и да псувате западните вериги те в това отношение са безупречни... А нашите повечето са си тарикати при това на дребно... Аз по принцип не се разправям, просто когато дадена стока или услуга не ми хареса спирам да я ползвам и точка... по-полезно е за здравето...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                        Това пък какво беше?
                        Всички сме български граждани, ако сме истински патриоти не следва да се делим по вяра, раса и други критерии. Всички следва да сме един народ, а не да се цепим. Явно обаче на теб самата идея за патриотизъм, за гордостта да си български гражданин, нещо ти убягва.

Да ти го ........ ТРОЛ
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ха-ха - кой говори за патриотизъм - хъхряшкият защитник Перунов !!!
                          Който защитава мръсномургавите бандити и паразити е национален предател !!!
                          Това пък какво беше?
                          Всички сме български граждани, ако сме истински патриоти не следва да се делим по вяра, раса и други критерии. Всички следва да сме един народ, а не да се цепим. Явно обаче на теб самата идея за патриотизъм, за гордостта да си български гражданин, нещо ти убягва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Wizi Разгледай мнение
                            Ами ... де да знам какво им е.
                            Ама знам, че в USA хората с наднормено тегло е над 60%.
                            В България процента започна да се качва, когато влязоха тези марки.
                            Знам за хора починали на 97 без да пият лекарства и без да са яли "вносни" манджи. Хапват си боб със сланина и са довони от живота.

Просто много добре си продават марките и така наречената култура.
                            Ще си позволя да перефразирам Шестака от Мелник в един култов документален филм на Теди Москов: "За каква култура могат да ми говорят американците, след като тяхната държава няма и 250 години, а моята винарна е на над 1300 !!!! ".
                            Горе-долу набор на държавата им е една от къщите в с. Ковачевица, което посетих през отпуската - позстроена е 1783 г. И е в по добро систояние от страната им
                            Глупости.
                            Аз съм с наднормено тегло - 90кг/183см, а през живота си съм изял има-няма 20 сандвича макдоналдс, 5 пакета чипс и малко още "американски" храни. За сметка на това съм "уморил" десетки български коледни прасенца, стотици хайдушки чевермета, бурета ракии и прилежащите им салати. Всичко това без хляб. И прадядо ми почина на 95, но всеки ден копаеше на нивата. Аз нямам това щастие. Гледам да карам колело, да качвам балканите и да плувам, но не мога всеки ден.

То да съм само аз. Питай произволен българин на средна възраст с наднормено тегло дали е от Макдоналдс или от чипс. С 99% вероятност ще ти каже, че не е. Половината от затлъстелите деца в детска възраст никога не са яли в Макдоналдс.
                            За сметка на това никога не са играли на мижиница, а само на компютър.
                            Айде да не обвиняваме американските храни за всичките си проблеми.

Лично кръчмаря от пещерата в Мелник ми е казвал, че 90% от виното му е от винпрома, Хайде не се прави на толкова наивен(а) и не вярвай на всичко.
                            Къщите в Ковачевица, ако не бяха притягани и реставрирани със съвременни техники отдавна щяха да са рухнали.

Коментар

Защо трябва да събуждаш българина от ежедневието?
                              Няма смисъл, още повече че докато у нас не приключим с прехода и реформите, няма за къде толкова да бързаме. Време трябва, нищо не става за един ден.
                              Но патриотизма следва да си го ценим, а не да се поддаваме на самосъжаление.
                              Ха-ха - кой говори за патриотизъм - хъхряшкият защитник Перунов !!!

Който защитава мръсномургавите бандити и паразити е национален предател !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Защо трябва да събуждаш българина от ежедневието?
                                Няма смисъл, още повече че докато у нас не приключим с прехода и реформите, няма за къде толкова да бързаме. Време трябва, нищо не става за един ден.
                                Но патриотизма следва да си го ценим, а не да се поддаваме на самосъжаление.
                                Благодаря ти за хубавите думи,но с това темпо 20 години изпуснахме питомното и още 20 ще хващаме дивото!!!

Коментар

Working...
                                X