Абе хора това "Колко сме жалки българите!" точно означава същото като възклицание....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко сме жалки българите!!!
Collapse
X
-
Абе вие луди ли сте? Какво ви пречи McD Ай сиктир Ами кво да направя като не мога всеки ден да ям шкембе чорба с чесън. Къде другаде можеш да хапнеш на бързо за 6-7 кинта в едно относително приветливо място И да ми плюете срещу компания, която от хлебче и кифте е направила милиарди, ами верно много сме жалки българите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИзобщо не харесвам продуктите на Макдоналдс и нямам никакво намерение да ги защитавам. Не влизам в ресторантите им и не възнамерявам да влизам в обозримо бъдеще.
Но Макдоналдс има верига от ресторанти за бързо обслужване с над 30 000 ресторанта в 121 държави в света. Всички ли тези страни са жалки? Каква е връзката между съществуването на верига от ресторанти и националното самочувствие? Защо трябва да се самоунижаваме?
Ни трябва да упрекваме българите заради някаква си верига от ресторанти. Който не ги харесва да не ходи там - както правя аз. Но трябва да укрепваме личното си и национално достойнство, а не да търсим поводи да хленчим и да се оплакваме. Прогресират страните и народите със самочувствие, а не вечно жалващите се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение"Много хубаво, че отвориха тази верига Happy Bar&Grill и в България"
Само те дразня, а българите сме си готини, е почти всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение... не съм съгласен примерно и с налагането на различните американски празници (... джулай морнинг....). Има чисто български празници на тази тематика...
Джулая не се празнува никъде освен в България, защото е измислен тук. За това и може да мине за чисто български празник.
Джулай морнинг (July Morning) варненско утро http://borsi.blog.bg/lichni-dnevnici...ko-utro.774896Last edited by Jay Gould; 07.09.2011, 21:35.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
ми то е хубаво човек да се моли на господ, ма не е зле отвреме навреме да пали свещи и на дявола, щото нищо не се знае.
ама чужденците умеели да правят хубава шербетлия баклава - евалла, ще се чуждопокланяме
ама ние българите сме правели най вкусната боза - браво на нас, ще проявим патриотизъмБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Изобщо не харесвам продуктите на Макдоналдс и нямам никакво намерение да ги защитавам. Не влизам в ресторантите им и не възнамерявам да влизам в обозримо бъдеще.
Но Макдоналдс има верига от ресторанти за бързо обслужване с над 30 000 ресторанта в 121 държави в света. Всички ли тези страни са жалки? Каква е връзката между съществуването на верига от ресторанти и националното самочувствие? Защо трябва да се самоунижаваме?
Ни трябва да упрекваме българите заради някаква си верига от ресторанти. Който не ги харесва да не ходи там - както правя аз. Но трябва да укрепваме личното си и национално достойнство, а не да търсим поводи да хленчим и да се оплакваме. Прогресират страните и народите със самочувствие, а не вечно жалващите се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнениеВсичко гледаме да е чуждо, но не и българско.Даже толкова сме зле, че и хамбургерите на Макдоналдс,който освен за кучето да ги дадеш за друго нестават, които са големи колкото кутия цигари 2.00 лева струват.Това нормално ли е братя!!!
В хамбургерчетата има месо и като хапна двечки и ми става едно хууубаво и приятно
Пък и пилешките хапки са си дооста добри също така. Но не знам защо макдоналдс е по-предпочитано, то при тях нито хлебчето има вкус на хлебче(което е много вкусно, но друг е въпроса дали е полезно) разните сиренца и пр. въобще идея си нямам какво е, но пак са вкусни и няколко пъти картофките не бяха хрупкави.
Ноооо да не забравяме че и пиците и пастата са великолепни кулинарни произведения.
Кво си се настроил срещу чуждото ? Тва че бг кухнята е много добра, що да няма и различно, а ?
Сега мисля да ида в корейският ресторант да опитам какво е Кимчи и Рамен. Във филмите изглеждат доста апетитниТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнениеОт така зададения въпрос в анкетата, подразбирам, че не съм съгласен примерно и с налагането на различните американски празници (хелолин, джулай морнинг и др.).
Има чисто български празници на тази тематика, например кукерските карнавали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеТова пък какво беше?
Всички сме български граждани, ако сме истински патриоти не следва да се делим по вяра, раса и други критерии. Всички следва да сме един народ, а не да се цепим. Явно обаче на теб самата идея за патриотизъм, за гордостта да си български гражданин, нещо ти убягва.
Самият факт че защитаваш душманите на Българският народ, изродите, паразитите, крадците и убийците, унищожаващи Българската държава и Българската нация, означава, че си извенник и национален предател.
Хъхряците не са част нито от този народ, нито от човечеството въобще. Те не създават, само грабят и рушат, те не желаят да се трудят и да учат, а само да крадат, те не желаят да спазват законите на страната, а само да безчинстват, те не са Българи, не говорят Български, не умеят да четат и да пишат по Български. По какъв критерий ги определяш като Български граждани и като част от Българският народ? По какъв критерий ги определяш въобще като човешки същества?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ние сме жалки, а всички останали са голяма работа:
Как се носи компютър на Apple?
профит.бг
Малко преди основателят и бивш главен изпълнителен директор на Apple Стив Джобс да напусне поста, технологичният гигант стана компанията с най-голяма пазарна стойност в света, изпреварвайки ExxonMobil.
За да си номер едно обаче, освен продуктите, явно от голямо значение е и обслужването на клиентите.
На официалната страница за поддръжка на продуктите на компанията от Apple са си направили труда да обяснят на своите клиенти как се носи компютър, като в този случай става дума по-специално за модела iMac G5, информира Business Insider.
В резюмето на съвсем краткото описание от Apple питат клиентите: „Не знаете как да пренесете вашия iMac G5? Лесно е."
След това уточняват, че инструкциите, които ще последват се отнасят за моделите: iMac G5 (17 инча iSight), iMac G5 ALS (20 инча), iMac G5 (17 инча), iMac G5 ALS (17 инача), iMac G5 (20 инач) и iMac G5 (20 инча iSight).
По-нататък от Apple инструктират потребителите преди да местят компютъра си да се уверят, че всички кабели са изключени.
„Повдигнете модела iMac G5 като хванете компютъра от двете страни. Преместете го където искате," завършват инструкциите.
След това Apple предлагат на клиентите, които все още имат нужда от помощ, няколко кратки стъпки за директна връзка с експерт от поддръжката на продуктите на компанията, за оказване на помощ лично.
Коментар
-
Доколкото знам в България все още имаме право на избор. След като не ти харесва дадено заведение-кухня,обслужване и пр. естествено,че няма да го посещаваш.И ще обясниш на детето си като се мотивираш добре.
Лично аз не влизам там където не ми хареса,даже и продавачката да ми се е "облещила или изрепчила"( казано на жаргон) и след това позната като я светне коя съм и почне мазно " Да госпожо,заповядайте госпожо".
Просто си имам принципи
Както и с чиста съвест задрасквам познати от списъка си
ФАКТИскреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнениеВсеки си има свое мнение ти си направи анкета и аз ще гласувам.Затова България е на този хал защото веки гледа в канчето на другия!!!
Жалка си ти, че едно дете не можеш да възпиташ. Държавата ти била виновна, макдоналдсите ти били малки, космосът крив.
Това мъжът ти трябваше да ти го каже, не аз.Last edited by Ганчо Юрдечков; 07.09.2011, 17:07.
Коментар
Коментар