Първоначално изпратено от vinsa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцария върза франка за еврото
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСорос е играл срещу централната банка, за да играеш в случая срещу Швейцарската централна банка трябва да купуваш франкове, а не да продаваш, understand?
спрете с глупостите - ШЦБ може да се прави каквото поиска в момента
аз не бих играл срещу нея
що говорите глупости на човека ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСега мислили да вдигат прага до 1.25 франка за йоро И аз мисля, че няма да успее срещу пазара, въпреки,че го е правила вече срещу марката. Точно затова няма да успеят, марката не е йорото , а и са надъхани оттогава и си мислят, че могат да дърпат конците
я ти ли си едит от тия разбирачи дето трият постовете на хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСега мислили да вдигат прага до 1.25 франка за йоро И аз мисля, че няма да успее срещу пазара, въпреки,че го е правила вече срещу марката. Точно затова няма да успеят, марката не е йорото , а и са надъхани оттогава и си мислят, че могат да дърпат конците
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНали казаха експертите, че банката нямала шанс срещу спекулантите и в двата случая
Крепи ли се се още швейцарската, или са я нариталиМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСорос е играл срещу централната банка, за да играеш в случая срещу Швейцарската централна банка трябва да купуваш франкове, а не да продаваш, understand?
Крепи ли се се още швейцарската, или са я наритали
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕто още една интерпретация по въпроса, която малко се различава от долната: http://sobstvenbiznes.net/da-spechel...soros-a79.html
Според мен Сорос просто се е възползвал от недостатъците на политическата система. В момента се открива подобна възможност и при франка, понеже ойрото е бездънно и въпреки обещанията и позитивните думи на някои европейски лидери, структурните проблеми в Еврозоната не са решени дори и малко!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСорос е действла наобратно, приятелю... Затваряй позицията и бягай , объркал си рейса
Освен това и суапа е положителен за дълги позиции, така ще колкото повече седят отворени позициите си печеля от лихвитеLast edited by vinsa; 20.09.2011, 21:03.Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениестрана работа ...казваш ,че чакаш 18 000 евро да лапнеш пък вече било късно за покупка на евра ..защо да е късно след като само до твоя таргет има повече от 8 фигури...
Та кажи им на хората - КУПУВАЙТЕ БРАТЯ ЗА БОГА...Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениеКойто е купил EURCHF сега се гуши яко, аз купих 3 лота и съм на печалба 3500 евро за 4 дни, вече е късно да се купува, сори, казах ви преди няколко дни купувайте, който ме е чул е спечелил, сега гоня 18 000 евро за няколко дни чакам да удари 1,3 и закривам. Ако стане стане, ако не здраве да е, тъй или иначе сега е момента за големия удър, който е купил да държи поне до 1.3 от малко няма смисъл, такъв шанс повече може и да не видите, досега е нямало в историята на форекса такова изкуствено дъно.
Та кажи им на хората - КУПУВАЙТЕ БРАТЯ ЗА БОГА...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениеМда, нещо подобно е имало 1993 когато Сорос и компания направиха милиардите..
И естествено, стоповете са ми на 1,1994, риска ми е около 2000 евро (65 пипса), потенциалната печалба много повече. Дано и на мен ми се усмихне късмета веднъж, стискайте палци Не е изключено пак да се върне малко над 1,2 така че за всеки случай може да сложите чакащи поръчки
Сорос е действла наобратно, приятелю... Затваряй позицията и бягай , объркал си рейсаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениеМда, нещо подобно е имало 1993 когато Сорос и компания направиха милиардите..
И естествено, стоповете са ми на 1,1994, риска ми е около 2000 евро (65 пипса), потенциалната печалба много повече. Дано и на мен ми се усмихне късмета веднъж, стискайте палци Не е изключено пак да се върне малко над 1,2 така че за всеки случай може да сложите чакащи поръчки
Евро/франк стои малко над 1.20 вече 9 сесии. Аз нямам спомен след толкова дълъг период, ако една двойка тръгне нагоре (както в случая очакваш), акулите да не оберат стоповете под нивото 1,20 (1.1850-1.1900). След това може да запрашат на 1.30, но преди това на 90% ще минат отдолу. Може да е за 5 минути, но го правят.
Все пак - това си е твоята търговия и ти желая успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМного ти е малка историята на форекса За всеки случай дръж един стоп на 1.19
И естествено, стоповете са ми на 1,1994, риска ми е около 2000 евро (65 пипса), потенциалната печалба много повече. Дано и на мен ми се усмихне късмета веднъж, стискайте палци Не е изключено пак да се върне малко над 1,2 така че за всеки случай може да сложите чакащи поръчкиLast edited by vinsa; 20.09.2011, 18:34.Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМного ти е малка историята на форекса За всеки случай дръж един стоп на 1.19Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениедосега е нямало в историята на форекса такова изкуствено дъно.
Коментар
Коментар