Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцария върза франка за еврото
Collapse
X
-
Все пак, освен всичко друго, много е важна и структурата на дълга относно неговия матуритет. Португалия да речем има 20% краткосрочен дълг с падеж до 1 г. което може да се окаже доста натоварващо, дори и тя да не е най-задлъжнялата страна...
МАтуритет на дълга на страните в ЕС:
http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=47Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеИспания?
Па и все едно на света швейцареце може да се търгува само с евро
Ще се пробва на gbp/chf 3960 нагоре !Last edited by dr@znitel; 21.09.2011, 01:14.клониран досадник
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАаа... пропуснах Ирландия - 32% бюджетен дефицит, 93 % държавен дълг.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ какво му е кофтито?!
Мой познат ми мрънка за пари. Последните две години си ремонтира жилището, подмени цялата бяла и черна техника, ходеше по курви и почивки, взел е заеми с обезпечение имота си и сега се е озъбил на пушка, че и банката ще му прибере жилището от.... мама и тате.
И какво да му се помага на такъв?! Аз му обяснявах 3 години, че е по-добре да имаш стар но пълен хладилник, а не нов и празен, но кой да ме слуша.
И дори да му дам пари - какво?! Ще се издължи на банката и пак ще е гол като пушка, а аз парите никога няма да си ги видя отново.
Какво излиза - в безразборното харчене няма задружност, но в бедата прахосниците искат всички да са задружни. Няма такъв филм.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ... в безразборното харчене няма задружност, но в бедата прахосниците искат всички да са задружни....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
Кофтито е, че страните не действат задружно и стабилните не помагат на съучастниците си в ЕС, поради политически причини и лобита...
Мой познат ми мрънка за пари. Последните две години си ремонтира жилището, подмени цялата бяла и черна техника, ходеше по курви и почивки, взел е заеми с обезпечение имота си и сега се е озъбил на пушка, че и банката ще му прибере жилището от.... мама и тате.
И какво да му се помага на такъв?! Аз му обяснявах 3 години, че е по-добре да имаш стар но пълен хладилник, а не нов и празен, но кой да ме слуша.
И дори да му дам пари - какво?! Ще се издължи на банката и пак ще е гол като пушка, а аз парите никога няма да си ги видя отново.
Какво излиза - в безразборното харчене няма задружност, но в бедата прахосниците искат всички да са задружни. Няма такъв филм.
Коментар
-
Става въпрос, че йорото е доста слаба валута! Чудя се как може да е толкова нависоко.
Държавен дълг към Джи Ди Пи:
Гърция - 143 % - практичеки е фалирала
Италия - 119 % - защо ли още не се говори за фалит, картината е близка до гръцката
Португалия 93%
България - 16 %
Италия има 2 050 милиарда продукция, дългът е 2,4 трилиона Има дефицит от 4.6 %
Португалия има дефицит от 9.3 % от GDP ... как ще се финансират дефицити?
Кофтито е, че страните не действат задружно и стабилните не помагат на съучастниците си в ЕС, поради политически причини и лобита...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДали могат или не - никой не може да каже предварително. Аз мисля, че не могат...
Икономиката на Швейцария - 520 млрд. долара
Икономиката в Eврозоната е 12 500 млрд - над 20 пъти повече
Банката се бори с мода, а не с фундамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение+1
НЕДЕЙ да слушаш глупостите на тия хора тук
абсолютно вярно е това което говориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениее и ???
спрете с глупостите - ШЦБ може да се прави каквото поиска в момента
аз не бих играл срещу нея
що говорите глупости на човека ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениеПрез 1993 английската банка се е опитвала да държи паунда висок и затова не е успяла, сега швейцарската банка се опитва да го държи нисък и мисля, че ще успее, защото все пак тя може да си печата и продава франкове колкото си иска, а от това по-сигурно средство за обезценка не знам. Разбира се всичко е възможно, но все пак по-вероятно ми се струва да успее. А и съотношението между риска и печалбата е 1:10 лично за мен, така съм си определил таргета, риска си струва.
Освен това и суапа е положителен за дълги позиции, така ще колкото повече седят отворени позициите си печеля от лихвите
НЕДЕЙ да слушаш глупостите на тия хора тук
абсолютно вярно е това което говориш
Коментар
Коментар