Първоначално изпратено от vinsa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Швейцария върза франка за еврото
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение.................. безсмислено да обяснява някой неща, за които ни едно от говедата изказали се тук не му каза "мерси". .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеВ тази връзка, защо не вземете да дадете статистика за нетен дълг на правителствата!
Предишната статия за държавен и непременно външен дълг, макар и интересна, не ни казва много (поне що касае първите 10-15 класирани), какво всъщност е дереджето.
Поздрави
Коментар
-
....
Най голяма е задлъжнялостта в Германия , там дълговете са корпоративни кредити с огромни размери. Масата от евра напечатани по този начин е грандиозна.Швейцария пък си е пирамида от най прост вид , защитата на която обаче е вечна - там са парите на най богатите крадци в Света.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение38% е държавния, 400% е брутния (държавен+частен)
Предишната статия за държавен и непременно външен дълг, макар и интересна, не ни казва много (поне що касае първите 10-15 класирани), какво всъщност е дереджето.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеЕй това е големият въпрос. Швейцария твърди, че е 35%, а светът, че е 360%. Кой ли е прав?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеШвейцария не беше ли около 400% !?
Коментар
-
Шефът на швейцарската банка UBS подаде оставка.Причината заради скандала с нелегални операции на брокер, довели до загуба на 2.3 млрд. долара.http://www.livebiz.bg/kompanii/s/1274413476Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеGOV DEBT / GDP - 55
Дефицит бюджетен - 1,3 %
...
Но брутният външен дълг не беше малък. Имаше и статия в инвесторчето по въпроса за най-задлъжнелите http://www.investor.bg/news/article/123364/91.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеШвейцария не беше ли около 400% !?
Дефицит бюджетен - 1,3 %
...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСтава въпрос, че йорото е доста слаба валута! Чудя се как може да е толкова нависоко.
Държавен дълг към Джи Ди Пи:
Гърция - 143 % - практичеки е фалирала
Италия - 119 % - защо ли още не се говори за фалит, картината е близка до гръцката
Португалия 93%
България - 16 %
...
Коментар
-
Вчера писах на колегата vinsa, че е безсмислено да обяснява някой неща, за които ни едно от говедата изказали се тук не му каза "мерси". Истината, е че огромната част от вас, вероятно дори не са се сетили за подобно развитие на нещата... Имам някой разминавания с колегата откъм начин за ползване на франка, но е абсолютно прав, че положението бе, а може би и още е почти уникално. Нещо което споделих с една колежка, която на 6 ти ми се обади по телефона и ми обърна внимание върху франка - (нали рядко го гледам) и с един колега с който пихме кафе в "Мохито" пак на нея дата или може би следващия ден.
Вероятно нямаше и да пиша тук, поне не и още, ако колегата не бе избързал с фанфарите.
Във всяко добро френско буржоазно семейство най-глупавият син е бил изпращан на борсата. Определено това има своите причини....
По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ както там....
90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо...
Успешният играч на борсата печели не поради своя ум, а от глупостта на останалите....
Може да се научиш нещо и от един глупак, особено какво не бива да се прави....
Мисли на Андре Костолани http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...4&df=8&dflid=3Last edited by Jay Gould; 21.09.2011, 15:13.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от dr@znitel Разгледай мнение
Ще се пробва на gbp/chf 3960 нагоре !
Позицията е осребрена на 4058 , с които ще ям баничка и ще пия бозЪ
На не успялите да "разгромят" Швейцарската бамка тая нощ, желя успехклониран досадник
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ какво му е кофтито?!
Мой познат ми мрънка за пари. Последните две години си ремонтира жилището, подмени цялата бяла и черна техника, ходеше по курви и почивки, взел е заеми с обезпечение имота си и сега се е озъбил на пушка, че и банката ще му прибере жилището от.... мама и тате.
И какво да му се помага на такъв?! Аз му обяснявах 3 години, че е по-добре да имаш стар но пълен хладилник, а не нов и празен, но кой да ме слуша.
И дори да му дам пари - какво?! Ще се издължи на банката и пак ще е гол като пушка, а аз парите никога няма да си ги видя отново.
Какво излиза - в безразборното харчене няма задружност, но в бедата прахосниците искат всички да са задружни. Няма такъв филм.
Коментар
Коментар