IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
    Абе токущо научавам, че фицката бил баннат да не би и Реда да е в този кюп???? кви са тия истории

Няма страшно скоро всички ще сме в кюпа,ще си останат само от инвестора ,те си знаят кои,само тяхните лапички,диодчета,идиотче ще светят

Айде ,че бирата ще се стопли

Коментар

• Фицката, Пенчев и Ефчето са при Желев, разкрих ги аз
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Кефат ме американските статистици.... ше им звънна.... дали някой им вярва?! Кой го боли, важното е маркетЪТ да върви!!
        Така играта е по-интересна.

С тези данни хванаха доста хора в обратната посока или изхвърлени от пазара.

Коментар

• И цигари

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Верно ли? А аз си мисля, че ядат и пият нейде Ами ако искате да спрем да се вястваме тук докато не им махнат бан-а
            Да се качваме на хеликоптерите с торба хляб и пакет сол и след седмица пак ще сме тук.

Коментар

Абе токущо научавам, че фицката бил баннат да не би и Реда да е в този кюп???? кви са тия истории
              Фицката е за една седмица,но май е сърдит и може и да не се върне,Соколов също е баннат,но за Реда не знам нищо
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Верно ли? А аз си мисля, че ядат и пият нейде Ами ако искате да спрем да се вястваме тук докато не им махнат бан-а

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                  Обраха стоповете над 42 айде да ходим на 3940
                  Веднъж на дневна тества 200МА , стига толкова

Коментар

• Абе токущо научавам, че фицката бил баннат да не би и Реда да е в този кюп???? кви са тия истории
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Данни, ревизии, ревизии на ревизиите

Коментар

• Кефат ме американските статистици.... ше им звънна.... дали някой им вярва?! Кой го боли, важното е маркетЪТ да върви!!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Предвид настроенията от последните дни - безработицата излезе изключително добра.
                          сега и Пазарът ще помогне при евентуална нова интервенция на BOJ.
                          Играя дълги USD/JPY и CAD/JPY от сегашните нива.

Ще гледам какво ще е станало след като се върна.

Може да заваря Чунчо да злорадства.

Успех!

П.П. Инвесторе, гледам някакви звания сте раздали....
                          Дайте обосновка.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            Комърджи онзи лаф за "може хляб и сол да ядеш и да ти е вкусно" го знаеш само, че това няма нищо общо с реалните нужни на един човек. Човек се нуждае от повече и това, че по някакъв начин си е самовнушил, че може да е щастлив и на малкото е съсвем отделен въпрос.
                            За мнението на познатите ми....ако ги бях слушал нямаше да се занимавам с трейдинг, щото повечето ми познати първо в гимназията, после в университета бяха от типа птичките и пчеличките, а аз от малък това не го понасях. За
                            Хеликоптера казват, че било голямо удоволствие и им вярвам Тези които могат да си позволят хеликоптер, рядко приказват фантасмагории. Другото което прави силно впечатление е, че тези които управляват по-значителен бизнес, търсят начини как да го увеличат още повече, докато тези, които нямат такъв или пък работят на редова работа нямат никакви амбиции за развитие. Просто се превръщат в една дефектна стока и това е масово в бг. Та когато някой започне да ми приказва глупости, че парите и успеха в кариера не били най-важните може спокойно да ходи да се изповяда в някой храм и да потърси прошка за неудачността си, понеже не е успял да постигне нещо качествено
                            А бе тва арогантно изказване ли е
                            Не ти е арогантно изказването. Искрено ти пожелавам никога да не те нарита живота така, както той си може, не говоря за шут от който падаш, изтърсваш се и продължаваш. А животът това го може - повярвай ми

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Комърджи онзи лаф за "може хляб и сол да ядеш и да ти е вкусно" го знаеш само, че това няма нищо общо с реалните нужни на един човек. Човек се нуждае от повече и това, че по някакъв начин си е самовнушил, че може да е щастлив и на малкото е съсвем отделен въпрос.
                              За мнението на познатите ми....ако ги бях слушал нямаше да се занимавам с трейдинг, щото повечето ми познати първо в гимназията, после в университета бяха от типа птичките и пчеличките, а аз от малък това не го понасях. За
                              Хеликоптера казват, че било голямо удоволствие и им вярвам Тези които могат да си позволят хеликоптер, рядко приказват фантасмагории. Другото което прави силно впечатление е, че тези които управляват по-значителен бизнес, търсят начини как да го увеличат още повече, докато тези, които нямат такъв или пък работят на редова работа нямат никакви амбиции за развитие. Просто се превръщат в една дефектна стока и това е масово в бг. Та когато някой започне да ми приказва глупости, че парите и успеха в кариера не били най-важните може спокойно да ходи да се изповяда в някой храм и да потърси прошка за неудачността си, понеже не е успял да постигне нещо качествено
                              А бе тва арогантно изказване ли е
                              не, не е арогантно. това е изказване на представител на съвременната младеж, на който му се иска, но все още не е постигнал това, за което приказва.
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Язък де си разпродадох акцииките днес на БФБ-то
                                У понеделник пак ша требе да купувам

Коментар

Working...
                                X