Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение......теорията по която си анализира е съсухрена.
кви ги говоря и аз мумифицирана е направо, това го е мъчило доста докато ни го сподели
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеПонеже смятате Возний за съсухрено старче ще ви пусна един линк с една притча разказана от него във форума му. Само текст е и не се иска регистрация, май?
http://www.procapital.ru/showpost.ph...postcount=1093
Там има и за вертолета и за първия учебен ден на щерката. А и за любимата на Рукито....
возний не е съсухрено старче , теорията по която си анализира е съсухрена.
кви ги говоря и аз мумифицирана е направоLast edited by NYSERookie; 05.08.2011, 17:41.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеда бе, то така лесно се говори като нямаш шеф
ако шефа ти работи, ти кво праиш ?
не ми се е случвало такова чудоТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз пък по принцип не пиша в темата за FOREX, но когато чета, предпочитам да чета качествено съдържание. За баннатите - сигурен съм че има основателна причина да са баннати.
Коментар
-
ivandavidov
Аз пък по принцип не пиша в темата за FOREX, но когато чета, предпочитам да чета качествено съдържание. За баннатите - сигурен съм че има основателна причина да са баннати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДо там стига ли се с хеликоптер?
П.П. Предлагам на Инвестора, като прави нововъведения, да направи и "стена на плача" - Списък на всички баннати - ник, брой баннвания, срок, начална дата и крайна дата.
при при таква корелация и негативна макроикономика според мен долара би трябвало да пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекво сте се разфилософствали тука бре ?
ай по една бираНаздраве
който работи в петък му умира шефа
http://www.procapital.ru/showpost.ph...postcount=1093
Там има и за вертолета и за първия учебен ден на щерката. А и за любимата на Рукито....Last edited by GoDim; 05.08.2011, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениене, не е арогантно. това е изказване на представител на съвременната младеж, на който му се иска, но все още не е постигнал това, за което приказва.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеКомърджи онзи лаф за "може хляб и сол да ядеш и да ти е вкусно" го знаеш само, че това няма нищо общо с реалните нужни на един човек. Човек се нуждае от повече и това, че по някакъв начин си е самовнушил, че може да е щастлив и на малкото е съсвем отделен въпрос.
За мнението на познатите ми....ако ги бях слушал нямаше да се занимавам с трейдинг, щото повечето ми познати първо в гимназията, после в университета бяха от типа птичките и пчеличките, а аз от малък това не го понасях. За
Хеликоптера казват, че било голямо удоволствие и им вярвамТези които могат да си позволят хеликоптер, рядко приказват фантасмагории. Другото което прави силно впечатление е, че тези които управляват по-значителен бизнес, търсят начини как да го увеличат още повече, докато тези, които нямат такъв или пък работят на редова работа нямат никакви амбиции за развитие. Просто се превръщат в една дефектна стока и това е масово в бг. Та когато някой започне да ми приказва глупости, че парите и успеха в кариера не били най-важните може спокойно да ходи да се изповяда в някой храм и да потърси прошка за неудачността си, понеже не е успял да постигне нещо качествено
А бе тва арогантно изказване ли е
аз не мисля така ама може ти да си прав пък аз да не съм
за мен приоритетите са
1. здраве
2. взаимоотношения с хората
3. пари
4. вся остальная сволочБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеАйде при Желев и фицката
П.П. Предлагам на Инвестора, като прави нововъведения, да направи и "стена на плача" - Списък на всички баннати - ник, брой баннвания, срок, начална дата и крайна дата.Last edited by anon6706; 05.08.2011, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВерно ли? А аз си мисля, че ядат и пият нейдеАми ако искате да спрем да се вястваме тук докато не им махнат бан-а
Айде при Желев и фицкатаБезплатен обяд няма!
Коментар
Коментар