IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    .... като гледам колегата "Заслужил инвеститор" , това го е мъчило доста докато ни го сподели
    завиждаш а ?
    много те мъчи тоя мой ранг
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      ......теорията по която си анализира е съсухрена.
      кви ги говоря и аз мумифицирана е направо
      .... като гледам колегата "Заслужил инвеститор" , това го е мъчило доста докато ни го сподели

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Понеже смятате Возний за съсухрено старче ще ви пусна един линк с една притча разказана от него във форума му. Само текст е и не се иска регистрация, май?

http://www.procapital.ru/showpost.ph...postcount=1093

Там има и за вертолета и за първия учебен ден на щерката. А и за любимата на Рукито....
        любимата ми кърти мивки
        возний не е съсухрено старче , теорията по която си анализира е съсухрена.
        кви ги говоря и аз мумифицирана е направо
        Last edited by NYSERookie; 05.08.2011, 17:41.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
          да бе, то така лесно се говори като нямаш шеф

ако шефа ти работи, ти кво праиш ?
          не знам,
          не ми се е случвало такова чудо

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            Аз пък по принцип не пиша в темата за FOREX, но когато чета, предпочитам да чета качествено съдържание. За баннатите - сигурен съм че има основателна причина да са баннати.
            Ами, чети колега. При такова развитие на пазарите през последния час, тук щеше да има минимум 50 мнения. Продължавай да четеш такива с качествено съдържание

Коментар

• Аз пък по принцип не пиша в темата за FOREX, но когато чета, предпочитам да чета качествено съдържание. За баннатите - сигурен съм че има основателна причина да са баннати.

Коментар

• Аз пък предлагам докато не върнете баннатите да не се напрягаме да пишем тук

Коментар

• Нова тема

Здравейте,

нека дискусиията за валутна търговия продължи тук

Валутна търговия - FOREX

Коментар

• Валутна търговия - FOREX - 3

Здравейте,

поради факта, че в темата Валутна търговия са се събрали близо 180 хил. мнения, се налага да я архивираме. Нека дискусиите продължат в тази тема

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      До там стига ли се с хеликоптер?

П.П. Предлагам на Инвестора, като прави нововъведения, да направи и "стена на плача" - Списък на всички баннати - ник, брой баннвания, срок, начална дата и крайна дата.
                      аноне според теб кога макроикономиката ще започне да се разглежда като позитивна или негативна новина за щатския бюджет?

при при таква корелация и негативна макроикономика според мен долара би трябвало да пада

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        кво сте се разфилософствали тука бре ?
                        ай по една бира Наздраве
                        който работи в петък му умира шефа
                        Понеже смятате Возний за съсухрено старче ще ви пусна един линк с една притча разказана от него във форума му. Само текст е и не се иска регистрация, май?

http://www.procapital.ru/showpost.ph...postcount=1093

Там има и за вертолета и за първия учебен ден на щерката. А и за любимата на Рукито....
                        Last edited by GoDim; 05.08.2011, 16:33.

Коментар

не, не е арогантно. това е изказване на представител на съвременната младеж, на който му се иска, но все още не е постигнал това, за което приказва.
                          Съжденията ,които споделя Грииди не са нахални,а по скоро прями.Обаче различните хора различни неща ги кефят.Я го онова NYSE борсово Юпи се замонаши Абе неведоми са страстите човешки,тъй че прав си ,Грииди!!...Според мен де.
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            Комърджи онзи лаф за "може хляб и сол да ядеш и да ти е вкусно" го знаеш само, че това няма нищо общо с реалните нужни на един човек. Човек се нуждае от повече и това, че по някакъв начин си е самовнушил, че може да е щастлив и на малкото е съсвем отделен въпрос.
                            За мнението на познатите ми....ако ги бях слушал нямаше да се занимавам с трейдинг, щото повечето ми познати първо в гимназията, после в университета бяха от типа птичките и пчеличките, а аз от малък това не го понасях. За
                            Хеликоптера казват, че било голямо удоволствие и им вярвам Тези които могат да си позволят хеликоптер, рядко приказват фантасмагории. Другото което прави силно впечатление е, че тези които управляват по-значителен бизнес, търсят начини как да го увеличат още повече, докато тези, които нямат такъв или пък работят на редова работа нямат никакви амбиции за развитие. Просто се превръщат в една дефектна стока и това е масово в бг. Та когато някой започне да ми приказва глупости, че парите и успеха в кариера не били най-важните може спокойно да ходи да се изповяда в някой храм и да потърси прошка за неудачността си, понеже не е успял да постигне нещо качествено
                            А бе тва арогантно изказване ли е
                            зависи от гледната точка.
                            аз не мисля така ама може ти да си прав пък аз да не съм

за мен приоритетите са

1. здраве
                            2. взаимоотношения с хората
                            3. пари
                            4. вся остальная сволоч
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Айде при Желев и фицката
                              До там стига ли се с хеликоптер?

П.П. Предлагам на Инвестора, като прави нововъведения, да направи и "стена на плача" - Списък на всички баннати - ник, брой баннвания, срок, начална дата и крайна дата.
                              Last edited by anon6706; 05.08.2011, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Верно ли? А аз си мисля, че ядат и пият нейде Ами ако искате да спрем да се вястваме тук докато не им махнат бан-а
                                Аз съм ЗА - това банване за мен не е правилно. Голяма работа, на кой какъв му е подписа. Абе, инвесторска му работа

Айде при Желев и фицката
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X