IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обраха стоповете над 42 айде да ходим на 3940

Коментар

• Малииий ще изкъртят миФките у индексите днес

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        кво сте се разфилософствали тука бре ?
        ай по една бира Наздраве
        който работи в петък му умира шефа
        да бе, то така лесно се говори като нямаш шеф

ако шефа ти работи, ти кво праиш ?
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Не са ослушвайте,виждам ви ламбичките на кои светятСега ако пейролите идат над 120К и еврото айдеееееее,а дойлярът-ехейййй
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Кви са тез ламбички,ре?Да бяхте сложили и още малко емотикони,все пак ние тука сме сложни и противоречиви личности с многопластова душевност
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Опа-аа , СРС-тата сработиха ....В Русия съм ...в Русия съм ...Проба-проба ...1-2-3 ... ....

Видимо действие - невидим резултат

Ха сега да видим кой откъде дращи глупости ...

И как държавните чиновници изпълняват заръките на Партията ...пардон --- държавата ............. .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хихих, тва нещо ново ще да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Весело прекарване тогава.В Йоркшир по това време на годината е прекрасно.
                  може би , незнам ....
                  ..но шоуто в клуб 10 на Тотнъм корт -- не е за изпускане довечера
                  Iron Maiden в събота в О2 арина ще четете в неделя/понеделник ...
                  п.с. жената е няма
                  успех на всички
                  p.s.2 всички очакват под 4050 , бих го изтъргувал с ордер от 4195 със стоп на 4240 , но ...няма да го направя
                  не и в тези интервенции

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    къв стоп
                    аз съм вън и гледам
                    там комаржито с линийките да му мисли
                    не мисля да търгувам
                    повече
                    доволно за днес !!!
                    успех че заминавам след малко
                    Весело прекарване тогава.В Йоркшир по това време на годината е прекрасно.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Иско,премести ли стопа?На езика ми беше да ти кажа,че плитичък ми се види
                      къв стоп
                      аз съм вън и гледам
                      там комаржито с линийките да му мисли
                      не мисля да търгувам
                      повече
                      доволно за днес !!!
                      успех
                      заминавам след малко

Коментар

• Иско,премести ли стопа?На езика ми беше да ти кажа,че плитичък ми се види
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Хвърляш ме в тревожен размисъл-а който сам си е шеф и работи в петък?
                          Че му Умре кварталниО !! *
                          -------
                          * лаф от времето на "развития соц." (това за по-младите)

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                            Грийди всичко зависи от старта, който получаваш в живота. Ако хеликоптера е много-много далеко не си струва да посветиш живота си в притежанието му, защото тогава пътя ще е един - "Корейския модел" 14 часа бачкане 2 часа път и 7 часа сън. В рамките на една такава програма няма начин да не пропуснеш моментите, които си имат точното място (като възраст ) за изживяване. Един ден ще го постигнеш, но не ти пожелавам до теб в хеликоптера да се вози приятелката ти мислеща със силикона си, а семейството ти, което е обвързано емоционално с теб (а не материално).

Мисля горното да е епилога.

пп
                            is3584 предния ми пост бе последния за деня към теб.

пп2
                            по форекс темата http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...e3c&start=4740

Много правилно казано. Както се казва в живота трябва да имаш вход и изход на мечтите и да знаеш какво можеш да постигнеш. Да наистина човек е способен на всичко и е толкова голям, колкото са мечтите му. Но като се обърнеш назад и си кажеш, ей добре се живее и с по-скромен профит. Но спокоен профит, за да имаш време не само за семейство, а и здраве за него. Защото, ако направиш така, че супер много оцелиш 99% от всички движения UP / DOWN и навъртиш хиляди, десетки, стотици хиляди. Почнеш само нулите да гледаш, но от това гледане изпуснеш, че здравето ти е заминало на кино. Не дай си Боже, напечелиш много и това бъде края. След теб, роднините ще имат спокойно да живеят, но защо. По-хубаво от живота няма.

Всеки от нас иска хеликоптер, или се чуди 22 или 32 метрова яхта. Но важното е спокойствието, защото да можеш един ден, пожелавам го на всеки да си се радва на яхтата, та макар и само 15 метрова.

Коментар

• Малииий и хеликоптерчета ли купувате веке. Мноо съм назад аз Абе те са си идейна работа. Само не знам как стои въпроса с такси небе и мое ли човек по всяко време да си се врътне из Софето или от Сафия за Варна. За летищни такси не говоря, щото там си е вълк и мечка. Иска ли се някакво разрешение да си направя 1-2 хеликоптерни площадки на покрива - също не знам

Коментар

• убу де
                                още по-зле 4 кубика
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X