IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    по-добре да почва да си копа дупката вече 2/2/1 , че два кубика пръст бая зорно се копат
    Аааа,мерси,това е омагьосан кръг.По-добре да си зема биричка от хладилника.
    Знаеш ли за оня ,дето искал размерите на неговия вечен дом да са 1/1/2?

П.С.А,щях да забравя-обади се на учителката си по математика,да дойде да ти шибне един шамар.В урока за изчисляване на обем си блял или спал
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

ми казваш му :
      -маклауд ела тука да пием по една бира , да не ти резна тиквичката
      звучи добре ....ма кат на комарджи ордерите
      аре успех
      и с бирите също

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        ...

пп
        is3584 предния ми пост бе последния за деня към теб.
        ок
        ощипана гооспожиО
        мое се закачиш за ордера
        ....
        ма Комарджи е не го прави
        и тайно е весел
        аре стига спама за днес
        да го оставя на фИлсофите за яхти на пристанището / е собствено пристанище / ся нема се излагаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Хвърляш ме в тревожен размисъл-а който сам си е шеф и работи в петък?
          по-добре да почва да си копа дупката вече 2/2/1 , че два кубика пръст бая зорно се копат
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            ко е безсмъртен
            ко праим
            ми казваш му :
            -маклауд ела тука да пием по една бира , да не ти резна тиквичката
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Грийди всичко зависи от старта, който получаваш в живота. Ако хеликоптера е много-много далеко не си струва да посветиш живота си в притежанието му, защото тогава пътя ще е един - "Корейския модел" 14 часа бачкане 2 часа път и 7 часа сън. В рамките на една такава програма няма начин да не пропуснеш моментите, които си имат точното място (като възраст ) за изживяване. Един ден ще го постигнеш, но не ти пожелавам до теб в хеликоптера да се вози приятелката ти мислеща със силикона си, а семейството ти, което е обвързано емоционално с теб (а не материално).

Мисля горното да е епилога.

пп
              is3584 предния ми пост бе последния за деня към теб.

пп2
              по форекс темата http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...e3c&start=4740
              Last edited by ChichoMancho; 05.08.2011, 13:22.

Коментар

кво сте се разфилософствали тука бре ?
                ай по една бира Наздраве
                който работи в петък му умира шефа
                Хвърляш ме в тревожен размисъл-а който сам си е шеф и работи в петък?
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

кво сте се разфилософствали тука бре ?
                  ай по една бира Наздраве
                  Това какво значи, че другата седмица на пазара ще е траур и никакви движения ли
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

ко е безсмъртен
                    ко праим

Коментар

• кво сте се разфилософствали тука бре ?
                      ай по една бира Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                        ИС-ката
                        гаменското поднасяне на пазарното ти виждане, е далеко от това да накарат *айното ми да заври.
                        пазара е *айнян
                        така и не се научи
                        ша плачем ли пак ко те накарам да ги постваш '' ордерите ''
                        аре няма
                        успех
                        моеше да фанеш някой пип от ордера , ко не си толкова
                        успех

Коментар

• Комаржди ето ти го и '' правилния '' оредер
                          селл 4141 стоп 4170 ТР 4050
                          на 1мин

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            Комарджи , ма от както те помня бе душко , го местиш там за съжаление от другия
                            кат видим 4050 -- ще разберем си скъсил от 4160 за 4050 и надоле
                            п.с. аз съм вън от пазара вече
                            ИС-ката
                            гаменското поднасяне на пазарното ти виждане, е далеко от това да накарат *айното ми да заври.

Коментар

• Май имало и по-тъпи от милиционерите-карабинерите:

http://money.bg/news/id_504926213
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Комърджи преди 5 години началника, който беше на около 57 казваше "остави го, той ще се научи" Такъв супер спокоен винаги и сега, като те гледам и ти такъв. Та явно, както казваш, като стана и аз към 40-то, ако стигна разбира се Може би ще разбера за какво ми говориш, понеже сега си мисля, че ми е ясно, но не разбирам защо, едното се разграничава от другото. Какво общо има първият ден на детето и бизнесът ми ?
                                Какъв е проблема да си излеза с момичето и да и отдам цялото си внимание и в същото време да си движа бизнеса ? Защо така класифицирате, че който има успешна кариера трябва да е жертвал някакви си моменти ?
                                След като именно благодарение на успешната си кариера може да ги направи много по паметни и добри.
                                Нищо не е безплатно съответно и тези незабравими мигове няма как да се случат ако не могат да бъдат осигурени средствата за тяхното случване.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X