If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еблев кво ни слушаш нас,тоя който разбира от форекс не кибичи по форумите а си прави пачки и обикаля света,влиза само тогава когато иска да разбере какво мислят рибите за дадена ситуация за да може по ефективно да я отиграе.
Ачо защо бре да не ви слушам ??>>>даже помогнахте >>>за което съм благодарен особенно на Ицката че ме накара да издиря тоз калкулатор за маржин кола ........ Ама много ме дразни когато капацитети *** заслужили инвеститори *** се изцепват когато графиката прави дъно >>> че направо ще ходи надолу графиката без кУрекция .Ами няма такъв тренд без кУрекция а системата е такава да лови кУрекциите
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Еблев кво ни слушаш нас,тоя който разбира от форекс не кибичи по форумите а си прави пачки и обикаля света,влиза само тогава когато иска да разбере какво мислят рибите за дадена ситуация за да може по ефективно да я отиграе.
започвам :
когато започват коментарите защо съм отворил дълги >> ойродолара е 1,3515
а към момента когато пиша това е 1,3735
Ебльо Еблев;
Добрю ютрю . Аз пък отново вкарах 6 позиции от 1,3515
,като вече таргета на всичките 18 позиции е усреднен -половината е на 1,3898
,а другата на 1,3828 .Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта .
Ето как изглежда до момента всичко http://prikachi.com/images/964/3810964b.png
чакаме корекцията която ще даде профита
Forex Master
заслужил инвеститор интересно с какво е заслужил ? сигурно с количество постове
Този акаунт го пиши бегал и започни да работиш за да направиш пачка за следващия...
Ебльо Еблев
Да изглежда зле сега но като започне корекцията
ще мине на плюс .От цялата галимация ако даде таргетите ще изкарам близо
4800$ печалба >>>засега съм минус 1400$ Стоповете на всичките е 1,2848
под дъното на вълната на дневна
Ебльо Еблев
ЕЕЕЕ мерси >>> нали когато другите треперят от страх тогава требе да се купува/продава
Forex Master
заслужил инвеститор
За да има техника трябва да има пазар... А пазарът приключи още през 2008 г.
Ква техника, кви 5 лева? Всичко е политика сега!
Тези които са по върховете на политическата пирамида
правят глупост след глупост, защото ги е страх да погледнат реалността в упор!
Съответно правят всичко възможно да прехвърлят отговорността за случващото се на
следващото поколение обитатели на върха на политическата пирамида!!!
is3584
Ицката , кат та глеа кво праиииш и му става лошо
мисля, знам и кво те чака от тук нататък ----с такава ''система '',
но всеки требе да си мине по пътя , та да прибави сиво вещество у картуната Си !
успех
a4o_bet@abv.bg
Eeee Еблев ако не си прибрал 1400$ направо си заслужаваш фалита и фундаментално и
технически пазара вече е за надолу още утре ще видим 1.33 освен ако
Швейцарците несе намесят през EUR/CHF което е доста вероятно инак си загубен
know how -това е Караиванов
Раншко му е на Е/$ за покупки още...................
Стига толкова >>>>смятам че е достатъчно за да ви стане ясно как разсъждава
стадото
ако ви е интересно много върнете се 7-8 страници назад лека ви нощ и удачи !!!
Взех че ви послушах и затворих половината позиции които таргета им беше 1,3828 за да мога да остана жив до стопа ми 1,2848 .Сигурно е грешка но пък е наистина е разумно че не ми се вкарват допълнително доларчета Ей сега ще ви покажа как изглежда ъкаунто
оказах се прав че ще бъде грешка затварянето на половината позиции сутринта >>> но пък беше разумно
сега поне маржин кола ми е на 1,2396 след малко почвам да се заяждам с тези които ме базикаха вчера сутрин http://prikachi.com/images/348/3818348T.png
МАМУН всичко е под конрол !!!!! Сабахлен един не ми харесваше стопа
на 999, обаче събитията го опровергаха
и стопа излезна ЖЕЛЕЗАРКА !!!!!
Вземи поскалпирай в таз твойта двоика
за да искараш некои леф за БАНАНИ
Щото така може да си седи и 10 дни
пък МАМУН гладен толкоз може ли да стои
Нито фундаментален,нито технически виждам нещо, което да ме накара да купувам долари в момента....Ама щом така си решил..продавай Аз ще купувам евраците по тия нива Другата седмица като решат да печатат още долари ще видиш ти /...
Съгласен съм, единственото което ме кара да си мисля така е евентуално 4-тия неуспешен опит да пробие съпротивата около 1.3680/90, затова сега само стоя и гледам, пазара ще си покаже
Чудя се дали ново връщане към 1.3660 нивото не е добро място за продажба.
Нито фундаментален,нито технически виждам нещо, което да ме накара да купувам долари в момента....Ама щом така си решил..продавай Аз ще купувам евраците по тия нива Другата седмица като решат да печатат още долари ще видиш ти /...
Я...ставам и гледам поръчката за дълго евро се изпълнила...купил съм си на 1:3630 със стоп 1.35. Целта по принцип е 1.38,но може и да закрия в движение още днес
УСпех.
Спазвай следния принцип:
1. Ако ще говорят Меркел и Саркози - Пазарът се настройва за добри новини.
2. Ако ще говори Папандреу - Пазарът се настройва за лоши новини.
Новината за евентуален фалит ще дойде от Гърция, не от чужд държавник.
+2048
Анон, а какво ще кажеш за вероятността
да го обявят в събота сабален?????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар