IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Може да се усреднява може и да не се усреднява. Правило за това няма. Стопове обяче има при всички случаи и яко ти не ги поставяш ти ги поставя брокера на 80% от гаранционния депозит.

Стоповете обаче трябва да бъдат осъзнати като такина от търгуващия и не толкова като да се реже загуба а като точка на която ти признаваш, че си сгрешил в преценката си за пазара! Винаги когато имаш виждане за развите в бъдещето трябва да имаш и виждане за условията при които тази твоя прогноза е опровергана и се налага преосмисляне!!!
    тука са се майстори, пазара върви по техните предвиждания и както те са решилЕ.
    за ко са им стопове ? само да ги изкарват ненавреме от СИГУРНИТЕ профити
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      мен не ми обират стоповете,щото просто нямам такива
      верно минуса става голям по някое време,ама като се усредни и по някое време се излиза и на печалба
      ама верно хитро
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

верно минуса става голям по някое време,ама като се усредни и по някое време се излиза и на печалба
        Може да се усреднява може и да не се усреднява. Правило за това няма. Стопове обяче има при всички случаи и яко ти не ги поставяш ти ги поставя брокера на 80% от гаранционния депозит.

Стоповете обаче трябва да бъдат осъзнати като такина от търгуващия и не толкова като да се реже загуба а като точка на която ти признаваш, че си сгрешил в преценката си за пазара! Винаги когато имаш виждане за развите в бъдещето трябва да имаш и виждане за условията при които тази твоя прогноза е опровергана и се налага преосмисляне!!!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

док не фане некой по големшък тренд
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• мен не ми обират стоповете,щото просто нямам такива
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              BNP Paribas са затворили на -6.66%
              Това вече не новина а ежедневие ако падне с 16,66% ей това е новина

Коментар

• BNP Paribas са затворили на -6.66%

Коментар

• http://www.bankofcanada.ca/wp-conten...h-20092011.pdf
                  Ако не ви мързи да четете

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Мам*а им и гадове! И на мен ми ги правят тези номера ...
                    Хъх,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                    То най-лошото е, че като ги прибира
                    курсо е в рамките на един пип на стопа.
                    Луда работа
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Мен за последните няколко дни
                      ми удря 5-ти стоп поред
                      Спирам докато се разберат в малякия !!!
                      Мам*а им и гадове! И на мен ми ги правят тези номера ...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• И да цъкаме и стопове да слагаме моем ли им насмогна
                        http://www.nanex.net/Research/fantas...taseconds.html

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                          То вече се поориентира - мина 1800. Довечера уолстрийт ще го напомпа още
                          Според мен е измамно това покачване

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            Туй злато и аз го чакам от сумати време да ме ориентира.Но за сега си кибичи на тези стойности
                            То вече се поориентира - мина 1800. Довечера уолстрийт ще го напомпа още

Коментар

• SNB: No Comment On Mkt Talk It Will Hold A Mtg At 1500 GMT
                              Тва как го търгувате? Аз клъвнах малко дълго 2130/2100

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Спомнете си какво стана последния път:
                                евро/франк нагоре, евро/долар също, но бързо след това се срина. Златото също падна, но малко по-късно.
                                Засега се повтаря сценария при евро/долар. Да видим дали ще го последва и златото.
                                Успех!
                                Туй злато и аз го чакам от сумати време да ме ориентира.Но за сега си кибичи на тези стойности

Коментар

Working...
                                X