IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност, аз не знам ще всички го оплювате. Аз честно казано не разбрах каква е системата. Еблев каза че му дава сигнал. Ако може да каже какъв точно и какъв е тайм фрейма. Явно не работи по 5 минутка. Аз съм лонг 3612 със стоп на +1 вече

Коментар

• Здравейте , бих желал да питам , при метатрейдър платформа( при бенчмарка ми е малката сметка) дали може при изпълнен лимит да ми прати смс и как става?
      Благодаря предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
        На Клюкавицата системата беше отваряне на позиции и ако пазара тръгнеше срещу него хеджираше После дебнеше кога пазара ще обърне и махаше хеджовете Но последните му изказвания тук ме накланят на мисълта че вече работи по друг начин и със стопове
        на всеки му идва акъла по-рано или по-късно, в зависимост от това , колко му е дебела главата и колко бързо пазара го е приземил
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ТАЗ СИСТЕМКА ТВОИТА Е ВЯТЪР РАБОТА ,
          щото пазара си я кара до + или - 100%
          Много ми напомня на нещо дето
          Клюкавицата беше демонстрирал
          на Демо тука миналата година,,,,
          На Клюкавицата системата беше отваряне на позиции и ако пазара тръгнеше срещу него хеджираше После дебнеше кога пазара ще обърне и махаше хеджовете Но последните му изказвания тук ме накланят на мисълта че вече работи по друг начин и със стопове
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            То неговото не беше ли мартингейл демонстрация ? И май стопове той не използваше ?
            Не е мартингейл. друга система е с хеджиране. За днес мисля ,че ще натискат цената надолу за да подлъжат рибоците да скъсяват от тези нива и към 15-16 часа на срещета ще изкарат решение за Гърция и ще дерат мечи кожи.

Коментар

• Добро утро на всички!Както каза Реда очертава се един лежерен ден и за това ПоЗдрав

http://www.youtube.com/watch?v=CTDNmxt5ErU

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                п.п.Ебльо Еблев ЧАДО,
                ТАЗ СИСТЕМКА ТВОИТА Е ВЯТЪР РАБОТА ,
                на Демо тука миналата година,,,,,,
                То неговото не беше ли мартингейл демонстрация ? И май стопове той не използваше ?
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Добрю ютрю

Пих КаВе и процедирах !!!
                  Нищо не схванах по графиките и
                  почвам да си мисля, че ще рейджваме
                  по текущите стойностти и днеска.
                  Е освен някои миризливец от
                  малякия, или некои друг от големите
                  не се изходи на пазара

Успешен ден на всички ХОРА !!!!!

п.п.Ебльо Еблев ЧАДО,
                  ТАЗ СИСТЕМКА ТВОИТА Е ВЯТЪР РАБОТА ,
                  на Демо тука миналата година,,,,,,
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здравейте , искам да питам , хората използващи метатрейдър, има ли възможност , когато ти изпълни даден лимит да те информира като ти изпрати смс и как става?
                    Благодаря предварително

Коментар

Аз нали писах че утре вдругиден ще ме изкарате късметлия >>>ето започна се Сега пак да напомня >>> дъно не съм хващал >>>имах 18 позиции дълги вчера
                      6 броя на около 1,3685 ; 6 броя на около 1,3590 и 6 броя на около 1,3515 така че средната цена ми беше около 1,3600 а дъното е 1,3499 или разлика от 100 -на пипса
                      тука е справката с 18 -те позиции преди да затворя половината тази сутрин

http://prikachi.com/images/78/3813078Z.png
                      А дали е щедър или не пазара към мен ще се разбере в следващите месеци >>>ще ви държа в течение
                      приятелю стига го игра дълго това евро.1.2800 го виждам до месец максимум.корекцията на пада е сега и тя вече приключва

Коментар

Аз нали писах че утре вдругиден ще ме изкарате късметлия >>>ето започна се Сега пак да напомня >>> дъно не съм хващал >>>имах 18 позиции дълги вчера
                        6 броя на около 1,3685 ; 6 броя на около 1,3590 и 6 броя на около 1,3515 така че средната цена ми беше около 1,3600 а дъното е 1,3499 или разлика от 100 -на пипса

А дали е щедър или не пазара към мен ще се разбере в следващите месеци >>>ще ви държа в течение
                        Що не пробваш с 3 позиции ма по добър анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          този път удари кьоравото , просто хвана дъното / без да искаш / , но пазара не е принципно толкова щедър

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

...Ами няма такъв тренд без кУрекция а системата е такава да лови кУрекциите
                            Еблев / бахти как звучи , ама /
                            този път удари кьоравото , просто хвана дъното / без да искаш / , но пазара не е принципно толкова щедър
                            система дето прави лупинги по –15% и +15 % за някви си 5-6 часа Я заеби или наеби ,
                            та добре си прибави нещо към сметката / какво си прибавил тва ще ядеш , как се вика / но започни да мислиш кат 'ората !
                            Почивка и работа върху нещо дето не мърда повече от 1.5 % на ДЕН
                            може да е същото ,но с ММ / има библиотека и виж кво за животно е / !!
                            аре стига за днес
                            успех
                            Last edited by is3584; 13.09.2011, 23:41.

Коментар

• [QUOTE=Ебльо Еблев;1059144621]Интересното е че ***заслужилите инвеститори *** са се скупчили като на мухи на прясно лай*о върху много актуалната тема от тази вечер ***Война Турция - Израел** интересно как ще инвестират след като си поговорят добре по тази тема сигурно много ще им помогне за по нататашните инвестиции барем забогатеят и почерпят

Няма как да стане война,само ще се джафкат известно време.Ако Турция нападне Израел е все едно да нападне Америка и НАТО( в която и тя фигурира).И да не забравят резаците че вече я няма студената война и Америка няма голяма полза от тях.Пък ако се има в предвид колко правителства са контролирани от евреите и какви силни лобита имат по света това ще е края на Турция най-малко ще я експулсират от НАТО и ще забрави за европа
                              Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Интересното е че ***заслужилите инвеститори *** са се скупчили като на мухи на прясно лай*о върху много актуалната тема от тази вечер ***Война Турция - Израел** интересно как ще инвестират след като си поговорят добре по тази тема сигурно много ще им помогне за по нататашните инвестиции барем забогатеят и почерпят

Коментар

Working...
                                X