If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност, аз не знам ще всички го оплювате. Аз честно казано не разбрах каква е системата. Еблев каза че му дава сигнал. Ако може да каже какъв точно и какъв е тайм фрейма. Явно не работи по 5 минутка. Аз съм лонг 3612 със стоп на +1 вече
Здравейте , бих желал да питам , при метатрейдър платформа( при бенчмарка ми е малката сметка) дали може при изпълнен лимит да ми прати смс и как става?
Благодаря предварително
На Клюкавицата системата беше отваряне на позиции и ако пазара тръгнеше срещу него хеджираше После дебнеше кога пазара ще обърне и махаше хеджовете Но последните му изказвания тук ме накланят на мисълта че вече работи по друг начин и със стопове
на всеки му идва акъла по-рано или по-късно, в зависимост от това , колко му е дебела главата и колко бързо пазара го е приземил
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
ТАЗ СИСТЕМКА ТВОИТА Е ВЯТЪР РАБОТА ,
щото пазара си я кара до + или - 100%
Много ми напомня на нещо дето
Клюкавицата беше демонстрирал
на Демо тука миналата година,,,,
На Клюкавицата системата беше отваряне на позиции и ако пазара тръгнеше срещу него хеджираше После дебнеше кога пазара ще обърне и махаше хеджовете Но последните му изказвания тук ме накланят на мисълта че вече работи по друг начин и със стопове
То неговото не беше ли мартингейл демонстрация ? И май стопове той не използваше ?
Не е мартингейл. друга система е с хеджиране. За днес мисля ,че ще натискат цената надолу за да подлъжат рибоците да скъсяват от тези нива и към 15-16 часа на срещета ще изкарат решение за Гърция и ще дерат мечи кожи.
п.п.Ебльо Еблев ЧАДО,
на Демо тука миналата година,,,,,,
То неговото не беше ли мартингейл демонстрация ? И май стопове той не използваше ?
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Пих КаВе и процедирах !!!
Нищо не схванах по графиките и
почвам да си мисля, че ще рейджваме
по текущите стойностти и днеска.
Е освен някои миризливец от
малякия, или некои друг от големите
не се изходи на пазара
Успешен ден на всички ХОРА !!!!!
п.п.Ебльо Еблев ЧАДО,
на Демо тука миналата година,,,,,,
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Здравейте , искам да питам , хората използващи метатрейдър, има ли възможност , когато ти изпълни даден лимит да те информира като ти изпрати смс и как става?
Благодаря предварително
Аз нали писах че утре вдругиден ще ме изкарате късметлия >>>ето започна се Сега пак да напомня >>> дъно не съм хващал >>>имах 18 позиции дълги вчера
6 броя на около 1,3685 ; 6 броя на около 1,3590 и 6 броя на около 1,3515 така че средната цена ми беше около 1,3600 а дъното е 1,3499 или разлика от 100 -на пипса
тука е справката с 18 -те позиции преди да затворя половината тази сутрин
Аз нали писах че утре вдругиден ще ме изкарате късметлия >>>ето започна се Сега пак да напомня >>> дъно не съм хващал >>>имах 18 позиции дълги вчера
6 броя на около 1,3685 ; 6 броя на около 1,3590 и 6 броя на около 1,3515 така че средната цена ми беше около 1,3600 а дъното е 1,3499 или разлика от 100 -на пипса
този път удари кьоравото , просто хвана дъното / без да искаш / , но пазара не е принципно толкова щедър
...Ами няма такъв тренд без кУрекция а системата е такава да лови кУрекциите
Еблев / бахти как звучи , ама /
този път удари кьоравото , просто хвана дъното / без да искаш / , но пазара не е принципно толкова щедър
система дето прави лупинги по –15% и +15 % за някви си 5-6 часа Я заеби или наеби ,
та добре си прибави нещо към сметката / какво си прибавил тва ще ядеш , как се вика / но започни да мислиш кат 'ората !
Почивка и работа върху нещо дето не мърда повече от 1.5 % на ДЕН
може да е същото ,но с ММ / има библиотека и виж кво за животно е / !!
аре стига за днес
успех
[QUOTE=Ебльо Еблев;1059144621]Интересното е че ***заслужилите инвеститори *** са се скупчили като на мухи на прясно лай*о върху много актуалната тема от тази вечер ***Война Турция - Израел** интересно как ще инвестират след като си поговорят добре по тази тема сигурно много ще им помогне за по нататашните инвестиции барем забогатеят и почерпят
Няма как да стане война,само ще се джафкат известно време.Ако Турция нападне Израел е все едно да нападне Америка и НАТО( в която и тя фигурира).И да не забравят резаците че вече я няма студената война и Америка няма голяма полза от тях.Пък ако се има в предвид колко правителства са контролирани от евреите и какви силни лобита имат по света това ще е края на Турция най-малко ще я експулсират от НАТО и ще забрави за европа
Интересното е че ***заслужилите инвеститори *** са се скупчили като на мухи на прясно лай*о върху много актуалната тема от тази вечер ***Война Турция - Израел** интересно как ще инвестират след като си поговорят добре по тази тема сигурно много ще им помогне за по нататашните инвестиции барем забогатеят и почерпят
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар