IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Нещо много замлъкнахте,
    пък къф хубав ден е
    Нещо за раздвижване !!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=JCfAGSkhggQ
    Да видим днеска дали ще върнем
    Ордер късо от 1.37377
    стоп 1.37477
    лимит 1.36777
    Този ордер няма да го бъде май.....
    Не че нещо де....

Коментар

• Кво стана с тоз швейцарец затворили са го в неква малка кутийка и нещат да го пуснат да избеснее
      Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Нещо много замлъкнахте,
        пък къф хубав ден е
        Нещо за раздвижване !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=JCfAGSkhggQ
        Да видим днеска дали ще върнем
        Ордер късо от 1.37377
        стоп 1.37477
        лимит 1.36777
        Last edited by bgg_red; 14.09.2011, 13:44.
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Днес на кабела може да стане хубава врътка с дълги. За паунда вчера и днес имаше положителни данни. Ако американците изкарат лоши продажби на дребно, могат да се търсят едни 100-200 пипа в дълъг кабел.
          П.П. Като се замислих, май при лоши данни от САЩ по-голям потенциал ще имат дълги GBP/CAD.
          Last edited by anon6706; 14.09.2011, 12:51.

Коментар

• Всеки си има система за форекса и съм убеден,че всички на демо сметка ако решат ще изкарат пари,но без експерименти на нея .А реалната платформа си е друго и пак всички го знаем

Коментар

• 4un4o чадо,
              Клюкавицата занули щото
              е ХВАЛИПРЪЦКО !!!!!!
              Мисля, че нямаше нарастване 500%
              а много незначително увеличение,
              но това не е важно.
              Крайния резултат беше трагикомичен !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oTLJjoW867g&ob=av2e

Коментар

• Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
                Уважавайте силата на тълпата,но не се страхувайте от нея .Тълпата може да е глупава,но е по-силна от вас .Тя има власт да създава тренд.Никога не се играе срещу тренд.Макар и могъща,тълпата е примитивна,поведението е прогнозируемо и често се повтаря
                Ебльо, много верен подпис имаш! Именно тълпата (т.е. кухата цена на активите- валути, акции, плод на емоции) е една от причините за цялата финансова криза! Ако ефекта на "тълпата" бъде максимално ограничен (рамкиран) ситуацията ще е нормализира и успокои, и влияние ще има само чистата икономика! Целият проблем е, че това което натвори "тълпата" е толкова силно и в такива мащаби, че е почти невъзможно да бъде с лека ръка туширано, и ще трябва да паднат жертви....лошото е, че най-слабите ще го отнесат най-яко....

Коментар

• Къса от 1.3665 , цел поне 1.3620 че там са се струпали ма-та .
                  Иначе всичко от вчера къси които бяха над 1.36 сутринта ми ги е затворил чрез лимит на тази цена
                  Днеска ще е по интересно и от вчера, да видим дали пак няма да може да пробие едночасовият болинджър банд , че ако пак зареинджи ( този път в диапазона 1.3550-1.3750) ще е просто идеално

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Не е мартингейл. друга система е с хеджиране. За днес мисля ,че ще натискат цената надолу за да подлъжат рибоците да скъсяват от тези нива и към 15-16 часа на срещета ще изкарат решение за Гърция и ще дерат мечи кожи.
                    Аз пък защо ли имам ужасното подозрение,че точно обратното ще се случи?Да видим кой от двама ни ще уцели,то така или иначе вече е 100% хазарт.
                    Приемаме залози.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Клюкавицата искаше да покаже,
                      че може да дига с еди колко си процента
                      на месец Демо сметка и приложи
                      нещо дето твърдеше, че е система,
                      обаче цялата работа беше много неизпипана,
                      защото отвори да кажем 20 позиции ,
                      а търсения процент можеше да се
                      достигне и с 2-3 позиции.
                      След това занули !!!!!
                      Та несъстоятелна работа !!!!!!!!!
                      занули защото му писна една седмица денонощно да прави сделки по 0.1 лот и то на демо. За 3-4 дни направи мисля ,че 500% увеличение на сметката си. и ако е искал щеше да продължи с 0.1 лот на сделка а той започна да влиза с по 5 лота и някак си тенденциозно я занули за няколко часа. Може би размисли и не искаше да ни отваря очите повече.

Коментар

• Клюкавицата искаше да покаже,
                        че може да дига с еди колко си процента
                        на месец Демо сметка и приложи
                        нещо дето твърдеше, че е система,
                        обаче цялата работа беше много неизпипана,
                        защото отвори да кажем 20 позиции ,
                        а търсения процент можеше да се
                        достигне и с 2-3 позиции.
                        След това занули !!!!!
                        Та несъстоятелна работа !!!!!!!!!

Коментар

• Отдавна беше може и да не е точно така както съм го описал горе долу по памет карам
                          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                            На Клюкавицата системата беше отваряне на позиции и ако пазара тръгнеше срещу него хеджираше После дебнеше кога пазара ще обърне и махаше хеджовете Но последните му изказвания тук ме накланят на мисълта че вече работи по друг начин и със стопове
                            Не е точно така ама карай да върви.Има голяма логика в системата му стига да я съобразиш с възможностите на акаунта и правилно да разпределиш стъпките за добавяне на основни и хеджиращи позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Всъщност, аз не знам ще всички го оплювате. Аз честно казано не разбрах каква е системата. Еблев каза че му дава сигнал. Ако може да каже какъв точно и какъв е тайм фрейма. Явно не работи по 5 минутка. Аз съм лонг 3612 със стоп на +1 вече
                              .
                              Last edited by Ебльо Еблев; 10.10.2011, 19:51.
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Аз съм лонг 3612 със стоп на +1 вече
                                Вече не съм лонг Успешен ден на всички И франко на 1.21

Коментар

Working...
                                X