If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
krosov чадо,
тука съм, но гледам с мъка
как един стоп на 1.37222 ще
си замине
Здраво Реде,ам че що там си го боднал там поне да е някъде на и 30-еесе над вчерашния връх...има вариант да устиска обаче щот гледам нема много пауър и желание за тестове на връо...
аз па се набълбуках със злато и за друго не мисля преди да видя с гръците шо ке стане...
успех ви
Минавам да видя що става у бърлогата... гледам кат партизани сте се скрили или кат плъове при наводнение...даже и реда го няма за респект...изплашия се жиуотните от приближаващата буря довечера кат им резнат квитанциите на мързеливите и разточителни гръци...и боя почва...
бегайте при златото докат премине че що жиуотни ще изгинат че и човеци покрай тях...
дълго злато държа от 1770 с цел поне тест на връо
успех и...мир вам...
Нова късо от 1.36802
Целта е ясна , качи ли се още ще взема пак, би трябвало да се качи някъде около 1.3730 има едни МА-та и болинджър банд на едночасова графика, с две думи ще е интересно
Успех на всички
В Германия преди чичкото с мустачките един кг говеждо е струвало 3 000 000 000 марки Ако хамериканците се улисат с "печатането", с $3 000 000 000 000 ще можеш да си купиш един тон кравешко Дали Китайците сами ще си го отпишат или американците ще им го отпишат, резултатът ще е един и същ
А да си прочел защо марката е струвала толкоз
и кой е имал най-голяма полза от това ??????
А амариканците печатат, печатат колко да печатат
Емитират около 20 млрд на година, като последните
години не са станали повече.
Да не си от тия дето са се НАГНЯСАЛИ с
кредити(ипотеки) и сега се надяват, че с
някоя голяма инфлация ще им се стопии дълга ??????
Да знаеш , че ,ако е така няма никво спасение
и ще го платиш целия и то най-малко
умножен по три на това дето си взел !!!!!!
Te това не знам дали ще отпишат,
но лошите кредити вътре как ще
им се отрази а
Те верно не са голяма сума, но
са някъде в момента около
3 000 000 000 000 долара
В Германия преди чичкото с мустачките един кг говеждо е струвало 3 000 000 000 марки Ако хамериканците се улисат с "печатането", с $3 000 000 000 000 ще можеш да си купиш един тон кравешко Дали Китайците сами ще си го отпишат или американците ще им го отпишат, резултатът ще е един и същ
Китай дори и да отпише всичкия американски дълг, пак ще се оправи, не го мисли
Ма да видим тогава трътлестите американци и философски настроените европейци, що ще чиним зимъска
Te това не знам дали ще отпишат,
но лошите кредити вътре как ще
им се отрази а
Те верно не са голяма сума, но
са някъде в момента около
3 000 000 000 000 долара
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Затворило ми е през нощта вчерашната къса на 1.3600.
Качи ли се пак скъсявам
Лееееелееееееееелелелее доживях бат Пешо Карайдавърви да ми дава акъл , и специално заради него слагам чакаща къса поръчка на 1.3830 с цел 1.3600
(то горното звучи малко като онзи мохабет на маврите: Доживяхме бяла жена да струва по малко от глава лук )
А да видим след колко време ще го стигне това ниво , че като го знам какъв е кaрък , вземе да сме хванали якият тренд и това ниво близката година да не го видим
Успешен ден на всички
Коментар