Първоначално изпратено от dosadnik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнениеКато гледам графиката има известно събиране на цената.Чудят се всички кво да го правят и така ще е до 15 чеса когато онея акъли ще си приказват по мобилните комуникатори ,от там ще избичи на някаде ама накъде.Поставил сам дълъг ордер на 1.3670 със стоп 1.3660 и къс ордер на 1.3645 със стоп 1.3655.Ако има рали трябва да ме покрие
Бтв нема ли да е от 16 часа бг време ?
Коментар
-
Като гледам графиката има известно събиране на цената.Чудят се всички кво да го правят и така ще е до 15 чеса когато онея акъли ще си приказват по мобилните комуникатори ,от там ще избичи на някаде ама накъде.Поставил сам дълъг ордер на 1.3670 със стоп 1.3660 и къс ордер на 1.3645 със стоп 1.3655.Ако има рали трябва да ме покриеДжак пота идва с изненадата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДали пък $ няма да тръгне към 1.3338Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩели да си дръннат телефонче в 1700. Тва напълно ме устройва. Даже и да има някакво рали Щатите ще са отворили и ще мога да позатворя малко паяци
че това вече е включено в цената
и ми се иска да си вземем ГАПА--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
охаааа то много се исулило бредобре че в петък се заредих с къси.От тука момчета ми се струва тест но без пробив защото риск апетита на пазара много падна.Днес следобет ще ни залъжат на срещатата с гръцкия фин.министър,пазара малко ще корегира но толкова че да се повиши риск апетита и да се набълбукат рибите с дълги.И след това балтия до 1.3333333 може би в петък
Джак пота идва с изненадата
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНищо не знам бре. Ама тва ще си врътнем едно телефонче в 15, а в 16 ще се съберем да мислим ми звучи като: Алоооо, кво ще правим? Ще давате ли кинти? Отговор - Не, щото сте маляки. Доооообре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДан си кюмюрджия,ва?
ТВАРИ камиони с кюмюр и дръве
Toй МАМУН неведнъж е споменавал
тука , че товари,,,,,,,,,,,,:--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, нали съм ти казвал къв ми е бизнеса бре. Направо тези жеги ми е**ват маматаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩо да идва бря
Така си е хубу да си е топличко
Ти МАМУН купи ли си ГАЩИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа идва този циклон, че работата почва да става сериозна
Така си е хубу да си е топличко
Ти МАМУН купи ли си ГАЩИ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеСВИНСКИ ПРЪЖКИ С ЛУК !!!!
УХХХааааааааааааааа
От утре ще са много актулни,
щото става студено
Циклона вече е над западно сръбско
Коментар
Коментар