IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    Корекцията в еврото прилича на приключила.
    само прилича
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Помисли си. Хамерикански банки отказват кредитни линии на европейски банки.
      07:56. Две европейски банки са кандидатствували за доларов ресурс пред ЕЦБ, след като паричните фондове на САЩ съкратиха кредитните си линии за Еврозоната. (АФ)
      Чунчо обикновенно като взема да мисля и почвам да губя щот се оказва че мисля срещу пазаря Гледам докато ме е нямало >>>станал нов връх над вчерашния
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Корекцията в еврото прилича на приключила.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Ъхъъъ, аз бая проценти от акаунта бях нахакал. Последно вчера взех на 2025. Гадното е че всички ми бяха с лимити по 20 пипа. Преди малко затворих всичко и пак ги нареждам отдоле. Само да не стане мяууу
          мяу или бау аз го чакам в обратна посока от 2100
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            MАМУН откъснах и аз от 1.20444 до 1.20777
            некой и друг пип , обаче що дни висяха
            Ъхъъъ, аз бая проценти от акаунта бях нахакал. Последно вчера взех на 2025. Гадното е че всички ми бяха с лимити по 20 пипа. Преди малко затворих всичко и пак ги нареждам отдоле. Само да не стане мяууу

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Голема работа сме с швейцарското БНБ. Аре пак да ги редим отдолу Само с приказки се действа
              MАМУН откъснах и аз от 1.20444 до 1.20777
              некой и друг пип , обаче що дни висяха
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Пак се започна с номерата... Очаквам такива съобщения да зачестят като сумите стават все по-космически!

http://www.reuters.com/article/2011/...7KF0F120110915
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                  Ти да не си им издавал полиците
                  Не е, ли точно обратното - от фалита на Гърция да спечелят американските банки, които са сключвали сделки с европейските си колеги. Ако не се сещаш преди около месец - два даже Меркел се изпусна и каза :

„Никой на този свят не знае кой точно държи тези книжа и какво означава да бъдат изплатени“,

ето и статията в инвестора от 23.06. http://www.investor.bg/news/article/118943/335.html
                  дали има смисъл да държиш и дългът и застраховката по него.
                  ай не бързай с изводите,че в други статии на инвестора пише кой държи гъркъ наведен
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                    На коя платформа
                    NetDania
                    www.finance5.bg

Коментар

• Голема работа сме с швейцарското БНБ. Аре пак да ги редим отдолу Само с приказки се действа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Всички са в кюпа. Нещата ще се раздвижат едва когато Гърция официално обяви фалит. Тогава за 2-3 дена еврото ще се сгромоляса. След това обаче, много от потърпевшите европейски банки ще предяват застрахователни полици пред най-големите хамерикански банки. Причината е, че много европийски банки са застраховали голяма част от експозициите си в гръцки дълг при хамерикански банки. Тогава Фед ще напечата поредния трилион долари и ще ги раздаде на тези хамерикански банки. Тези долари ще се продадат за евро за да се закърпят дупките в балансите на евробанките. И тогава долара ще се сгромоляса спрямо еврото! Ще има страшна летливост на курсовете в рамките на 10 фигури назад и напред за много кратък период!
                        Ти да не си им издавал полиците
                        Не е, ли точно обратното - от фалита на Гърция да спечелят американските банки, които са сключвали сделки с европейските си колеги. Ако не се сещаш преди около месец - два даже Меркел се изпусна и каза :

„Никой на този свят не знае кой точно държи тези книжа и какво означава да бъдат изплатени“,

ето и статията в инвестора от 23.06. http://www.investor.bg/news/article/118943/335.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Този път съм решил да бъда бетон >>>ще ги държа до 1,3898
                          Мисля ,че тази система ще те занули при СИЛЕН ТРЕНД .Гаранция.Внимавай ако има нещо изненадващо за Гърция.Все пак успех.

п.п.ако 7 м си я пробвал при рейндж е едно -тренд е друго -казвам го от собствен опит на демо естествено

Коментар

• Тука се трият постове на латиница ли бе да му ... майката да му ...!

Гооо евро, гоооо!

Коментар

• CITY са го окъсили май здраво еврака

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Помисли си. Хамерикански банки отказват кредитни линии на европейски банки.
                                Всички са в кюпа. Нещата ще се раздвижат едва когато Гърция официално обяви фалит. Тогава за 2-3 дена еврото ще се сгромоляса. След това обаче, много от потърпевшите европейски банки ще предяват застрахователни полици пред най-големите хамерикански банки. Причината е, че много европийски банки са застраховали голяма част от експозициите си в гръцки дълг при хамерикански банки. Тогава Фед ще напечата поредния трилион долари и ще ги раздаде на тези хамерикански банки. Тези долари ще се продадат за евро за да се закърпят дупките в балансите на евробанките. И тогава долара ще се сгромоляса спрямо еврото! Ще има страшна летливост на курсовете в рамките на 10 фигури назад и напред за много кратък период!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X