IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аааа! Сега разбирам. Ти от голяма доброта и милосърдие се разбесува против шментикапелника, защото искаш да спасиш хората от него, а не че ти се иска да бяха изръсили парата при теб за "курсове". не! не!

Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
    От конкуренция не ме е страх, стига да е истинска и на ниво. Но е тъжно когато някой въздухар със "опит" 2г. на демо тръгне да "учи" хората. Това може и ще им създаде в бъдеще много неприятности. Не само от финансово естество. Пари се печелят и губят, но далеч по големи проблеми ще им се стоварят на главата от семейно и битово естество. И те с пари не се решават.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      На Стамбата диаманта явно не е за подценяване
      Явно да и като гледам как го е нарисувал Стамбата диаманта ако тъй стане евала !!!! Явно НЕ е изкарал КУРса при Петърчо
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Сори не съм го прочел , не слагам стопове , има един които е достатъчен
        Сега дойде дългоочакваният сигнал за къси ( от сутринта го чакам ) , така че късо от 1.3825

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          Нормално късо от 1.3790 , там беше чакащата
          Новакът, вчера те питах, ама не ми отговори , нещо Ти стопове слагаш ли , 'щото гледам само отваряш къси, и ако не са на печалба не казваш да си затворил.

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
            ха ха Хвана го. Излезе, че Пешо има вече конкуренция за шменти-капелните си форекс "курсовете" и го тресе беса. Дори сам си признава, че е бесен..
            От конкуренция не ме е страх, стига да е истинска и на ниво. Но е тъжно когато някой въздухар със "опит" 2г. на демо тръгне да "учи" хората. Това може и ще им създаде в бъдеще много неприятности. Не само от финансово естество. Пари се печелят и губят, но далеч по големи проблеми ще им се стоварят на главата от семейно и битово естество. И те с пари не се решават.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Казвай тогава да затваряме ли дългите щом си толкова добър.
              Стискай ги поне до 1.3960/80, макар целта да е 1.4030/40

Коментар

• Нормално късо от 1.3790 , там беше чакащата

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                  Дали съм същият незнам, но от над 300 души минали моят курс, до сега не съм чул някой да се оплакал или да е казал, че е бил на по-добър курс в България.
                  И през моя КУРс са минали ,ама си мълча

Коментар

• ха ха Хвана го. Излезе, че Пешо има вече конкуренция за шменти-капелните си форекс "курсовете" и го тресе беса. Дори сам си признава, че е бесен..

Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение
                    ТИ СИ СЪЩИЯТ ЗАТОВА СИ БЕСЕН !!!

П.П. Имам къса от 1,3788

Коментар

Дали съм същият незнам, но от над 300 души минали моят курс, до сега не съм чул някой да се оплакал или да е казал, че е бил на по-добър курс в България.
                      Казвай тогава да затваряме ли дългите щом си толкова добър.

Коментар

И си скромен по принцип нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение

Коментар

Направо съм бесен.
                            Попадам на следната обява : "Научете тайните на международния валутен пазар FOREX с курс по анализ и прогнозиране на финансовите пазари!" http://ofertomat.bg/offers/view/387.html

Звъня да попитам, кой е лектор, кой води курса, какво включва обучението? Те ми дават телефон 0897 590 479 и ми казват да търся Павел Андонов.
                            Звъня, човека отговаря ! Питам го от колко време се занимава с това, а той гордо ми отговаря - повече от 2г. ! Питам го търгува ли сам, какви са му сделките и оборотите, какво ще учим на курса, а той мрънка ала-бала и ми казва, че термини ще учим.

Е как да не съм бесен. Заради такива пишман "преподаватели" се скапва всичко в България. Той за 2г. едва ли знае елементарните неща, камо ли да учи хората на всички видове анализ, терминология и психология на пазара и пазарно поведение. Съмнявам се, че знае и кога се изнася пейрола, но да не изпадам в подробности.

П.П. Имам къса от 1,3788
                            Last edited by terza maiorna; 20.10.2011, 13:52.

Коментар

Направо съм бесен.
                              Попадам на следната обява : "Научете тайните на международния валутен пазар FOREX с курс по анализ и прогнозиране на финансовите пазари!" http://ofertomat.bg/offers/view/387.html

Звъня да попитам, кой е лектор, кой води курса, какво включва обучението? Те ми дават телефон 0897 590 479 и ми казват да търся Павел Андонов.
                              Звъня, човека отговаря ! Питам го от колко време се занимава с това, а той гордо ми отговаря - повече от 2г. ! Питам го търгува ли сам, какви са му сделките и оборотите, какво ще учим на курса, а той мрънка ала-бала и ми казва, че термини ще учим.

Е как да не съм бесен. Заради такива пишман "преподаватели" се скапва всичко в България. Той за 2г. едва ли знае елементарните неща, камо ли да учи хората на всички видове анализ, терминология и психология на пазара и пазарно поведение. Съмнявам се, че знае и кога се изнася пейрола, но да не изпадам в подробности.
                              аа аз се занимавам от 2 год и половина
                              мога стана някой даскал
                              и после да ма намерят на някое дърво
                              www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Луд късмет си беше това,
                                щото даже не разбрах, щото обядвах
                                пфф голем късмет мислех да я затварям на - не мислех че може са оправи поне не и скоро
                                www.prognozibg.net

Коментар

Working...
                                X