IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    ...... го местя от крачол на крачол в състояние на пълна лятна деградация
    Комарджи , ма от както те помня бе душко , го местиш там за съжаление от другия
    кат видим 4050 -- ще разберем си скъсил от 4160 за 4050 и надоле
    п.с. аз съм вън от пазара вече

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      А бе тва арогантно изказване ли е
      отговора е да ,
      и печелиш -- презрение
      песента е :
      '' велик е нашия войник -- велик , велик , велик ''
      другите песни не са популярни по нашите земи ...

Коментар

• Грийди,
        В главата на индивида се случва химията на възприятията. На лист хартия човек описва какво му се случва в главата. Нормите и Догмите са тези, които водят неориентирания. Когато ти е кеф да си такъв какъв то си и нирваната да е реалност за теб е по-добре отколкото цял живот да бягаш след "моркова" и нормите на щастие писани от другите
        Желанието за развитие непречи на горното. Имам една приказка: Доволен, но незадоволен. Важното е доволен да вървиш напред.
        Моето разбиране за фън шуй подреденост на живота видимо се различава от твоето. Първия учебен ден на детето ти ще е един и когато станеш на 60 и се усетиш, че си го пропуснал емоционално (като присъствие си бил там) и искаш да го изживееш пълноценно, това няма как да се случи отново. Хронологията на събитията с тяхна неповторимост за мен са напърво място. Разбрах го сравнително късно. Парите естествено имат значение за мен и всеки ден са ми в главата ми, но не са ми тревога и затова от средата на юли до края на август си го местя от крачол на крачол в състояние на пълна лятна деградация

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Луд ли си - точно на място имайки предвид ник-а ти ... пък и напълно в синхрон с моите разбирания
          Buy now, think later !

Коментар

• Комърджи онзи лаф за "може хляб и сол да ядеш и да ти е вкусно" го знаеш само, че това няма нищо общо с реалните нужни на един човек. Човек се нуждае от повече и това, че по някакъв начин си е самовнушил, че може да е щастлив и на малкото е съсвем отделен въпрос.
            За мнението на познатите ми....ако ги бях слушал нямаше да се занимавам с трейдинг, щото повечето ми познати първо в гимназията, после в университета бяха от типа птичките и пчеличките, а аз от малък това не го понасях. За
            Хеликоптера казват, че било голямо удоволствие и им вярвам Тези които могат да си позволят хеликоптер, рядко приказват фантасмагории. Другото което прави силно впечатление е, че тези които управляват по-значителен бизнес, търсят начини как да го увеличат още повече, докато тези, които нямат такъв или пък работят на редова работа нямат никакви амбиции за развитие. Просто се превръщат в една дефектна стока и това е масово в бг. Та когато някой започне да ми приказва глупости, че парите и успеха в кариера не били най-важните може спокойно да ходи да се изповяда в някой храм и да потърси прошка за неудачността си, понеже не е успял да постигне нещо качествено
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Грийди,
              пътищата водещи до синтеза на ендурфин са много. Единия от тях е да бъдеш сочен с пръст и преминавайки да се цъка след теб.

Други се радват на птичките и пчеличките и живота им пак минава в пълно щастие. Разбира се не говоря за недоимък.

Във втория случай обаче трябва психиката ти да е с интравертна насоченост и да не ти бъде екзистенциално мнението на широкия кръг от познати и непознати. В тази връзка аз питам за какъв чеп ти е личен хеликоптер, ако нямаш 15-20К декара ниви, които да ги пръскаш с него.

пп
              нещо по форекс темата: освен нагоре, надолу и настрани, пазара си има и фаза на неопределеност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                Драги Грийди,
                още 15-16 години ти трябват на тази Земя да събереш тайминга на батя си и да погледнеш през неговите очи. Къща, като прогимназия с 70-80 декара двор с цветна градина, фонтан и разхождащи се пауни в него, не ме тревожи като мисъл да ли един ден ще притежавам, но със сигурност знам, че Форекса може да ти вземе всичко барабар с мечтите ти (имам един приятел......)
                Карнеги го остави настрана. Най-големия проблем е един ден да осъзнаеш, че живота ти е минал в служба на парите без да си изживял моментите, които се изживяват на 20-30-40-50 години.
                Добро утро!
                Комърджи, то хубаво, но тези моменти изобщо не са безплатни да ти кажа
                И всичко хубаво през тези години се заплаща, а повечето от нещата струват доста големи суми
                Та я отново да направим справка, кой колко живее, тея дето най голямото им развлечение е да идат в кръчмата и евентуално да се приберат с някоя мадама или тея където могат си позволят да са където пожелаят, с която пожелаят и да правят каквото пожелаят.
                Мащабите са коренно различни. И тук не включвам различните играчки от 6+цифрени суми. Както имам един приятел, който иска хеликоптер да си купува Той не се занимава с форекс(да не го обвиниш че е фантазьор) и се надявам да успее та да похвърча и аз
                И остави форекса, има къде къде по сносни неща

И кво сега, днеска ще работим ли или ще работЯ Губейки си времето в служба на парите, които купуват живот
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• На 4176 ми е 38,2 от вчера Има шанс да обърне, но с тия апокалиптични новини
                  Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    да беше ме изчакал и ниво по-добро и печалба
                    ма ти си знаеш
                    дека стопа ?
                    Да ти кажа честно и аз подобно на някои колеги вече отказвам да си пиша стоповете-тресе ме конспиративно-шпиономанска треска

П.С.Да видим сега на 1.08 дали пак ще се намесят
                    Last edited by Пенчев; 05.08.2011, 10:40.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Мерси от името на мечоците.Аз пък ще добавя към късите си от 4157.На СНБ амунициите не са безкрайни
                      Успех и на тебе!
                      да беше ме изчакал и ниво по-добро и печалба
                      ма ти си знаеш
                      дека стопа ?

Коментар

адд 4117 стоп 4050 нов ТР 4180-90
                        успех мечоци
                        Мерси от името на мечоците.Аз пък ще добавя към късите си от 4157.На СНБ амунициите не са безкрайни
                        Успех и на тебе!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Уха олиото стана 82 доларя >>> днес Лукойл може да намали с 2 стотинки бензина още
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Ако питаш мене-,,кауза пердута" е тяхната
                            Ама ти сигурно не ме питаш
                            Ша питам Супер Марио
                            макар че не е застъпил '' карула '' още
                            и ще ти кажа , дали си прав

Коментар

кат не става
                              обратно
                              90 адд 50 стоп 4030 и 4150 поне
                              успех мечоци
                              адд 4117 стоп 4050 нов ТР 4180-90
                              успех мечоци

Коментар

и ECB ,чадо и те ....
                                само дето не пишат
                                Ако питаш мене-,,кауза пердута" е тяхната
                                Ама ти сигурно не ме питаш
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X