IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Направо съм бесен.
    Попадам на следната обява : "Научете тайните на международния валутен пазар FOREX с курс по анализ и прогнозиране на финансовите пазари!" http://ofertomat.bg/offers/view/387.html

Звъня да попитам, кой е лектор, кой води курса, какво включва обучението? Те ми дават телефон 0897 590 479 и ми казват да търся Павел Андонов.
    Звъня, човека отговаря ! Питам го от колко време се занимава с това, а той гордо ми отговаря - повече от 2г. ! Питам го търгува ли сам, какви са му сделките и оборотите, какво ще учим на курса, а той мрънка ала-бала и ми казва, че термини ще учим.

Е как да не съм бесен. Заради такива пишман "преподаватели" се скапва всичко в България. Той за 2г. едва ли знае елементарните неща, камо ли да учи хората на всички видове анализ, терминология и психология на пазара и пазарно поведение. Съмнявам се, че знае и кога се изнася пейрола, но да не изпадам в подробности.

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
      и аз чаках да са качи цял ден са ядосвам че беше на --
      и сега не изтраях до края и я затових по рано иначе щеше падне още някоя стотинка
      Луд късмет си беше това,
      щото даже не разбрах, щото обядвах
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Хахх какъв късмет
        С таз дълга със стоп 1.36488
        и лимит 1.38111
        Ohhhhh не съм ония с покера май
        и аз чаках да са качи цял ден са ядосвам че беше на --
        и сега не изтраях до края и я затових по рано иначе щеше падне още някоя стотинка
        www.prognozibg.net

Коментар

• Хахх какъв късмет
          С таз дълга със стоп 1.36488
          и лимит 1.38111
          Ohhhhh не съм ония с покера май

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение
            Кво става бре ?
            Хйде една задачка
            Още колко време му остава на долара да стои стабилен?

Коментар

• хе какво се случи на евро долар че полудя
              www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                Още една малка добавка към одевешната малка
                Успех на всички
                Не се вслушваш в другаря Ленин????

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Още една малка добавка към одевешната малка
                  Успех на всички
                  Кво става бре ?

Коментар

• Още една малка добавка към одевешната малка
                    Успех на всички

Коментар

• Целта е ясна 37777. Стопът ми е неясен и го тургам на +1 и шъ съ видим къде 5 часа

Коментар

• Малка къса от 1.3740

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          3782 e по моята сметка ( за интрадея ) на база бъкетската "волатилност" от вчера
                          да не издребняваме за 8 пипа
                          90 е 62 ритрейсмънт на падането от 3913 до днешното дъно. клина обикновено ритрейсва между 62 и 78 фибо , та може и над 90 да иде
                          успех

ПП 82 е дневен връх , та ако иде до там , вероатността да го тества и бие е доста по-голяма от тази за двоен връх
                          Last edited by NYSERookie; 20.10.2011, 12:49.
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            ...с цел поне 3790.
                            3782 e по моята сметка ( за интрадея ) на база бъкетската "волатилност" от вчера
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Добре,че не каза ,,тъп и упорит"За мене тази корекция от 3145 е завършила,но май прекалено агресивно действам с продаването.Така мисля аз,може би грешно.
                              На Стамбата диаманта явно не е за подценяване

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Добре,че не каза ,,тъп и упорит"За мене тази корекция от 3145 е завършила,но май прекалено агресивно действам с продаването.Така мисля аз,може би грешно.
                                И на мен завършила ми изглежда ама това не значи че само надоле ше ходи без корекция нагоре .Таргета веке ми е 1,3783
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X