IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
    Тръгвааааа!Разтвори бузки!
    Като вчера сте!Пфу! Хич ви нема надолу! Само напъни, напъни и... само звуци

Коментар

• ....
      Last edited by VBT; 12.10.2011, 17:01.

Коментар

• Мама BOJka щяла да връзва USD/JPY Дреме ми, аз нямам свободни кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Абе то че е тъй, тъй е... Ама че късаците сме разтворили бузки и сме се хванали в момента за палците и това си е вярно
          Тръгвааааа!Разтвори бузки!
          Започва да ми писва! И вчера пнищо не направихте надоле пак така мъчно, много мъчно до никъде! Я се стягайте!!!!
          Last edited by mateosf; 12.10.2011, 16:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Абе то че е тъй, тъй е... Ама че късаците сме разтворили бузки и сме се хванали в момента за палците и това си е вярно
            Ич да не ти дреме важно е да имаш як акаунт

п.п.глей сега ко прай това евро отиде до Рим 3816 пък не иска да види папата 3845
            Last edited by PLP; 12.10.2011, 16:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение

Ами ти какво чакаш да каже ,че иска слабо евро лиТой и Буш преди време беше за силен долар ама...Всяка страна иска да си отслаби валутата си-виж какво прави ШВ или Япония.И за какво Щатите роптаят срещу Китай?...щото нещо не мога да се сетя

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                Меркел: Еврото е и ще бъде силна валута

Да прав си, но не съвсем! 1000 пъти сам го написал тука, че слабото евро ще подпали гащите на европейските политици! А те са страхливи! Вие си продължавайте с глупостите!
                Ами ти какво чакаш да каже ,че иска слабо евро лиТой и Буш преди време беше за силен долар ама...Всяка страна иска да си отслаби валутата си-виж какво прави ШВ или Япония.И за какво Щатите роптаят срещу Китай?...щото нещо не мога да се сетя

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Избягах дългите евро>долари
                  взех некоя стотинка и сега съм рахат
                  И аз съм рахат. Толкоз съм къс у индекси, че няма вече за къде. Даже съм си махнал стоповете А таргетите са далееееече

Коментар

• Избягах дългите евро>долари
                    взех некоя стотинка и сега съм рахат
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Нещо в еуфория си изпаднал... Прибирай си печалбата ако имаш такава за да не духаш ти под водата... От силно евро никой няма полза. Най малко Германия или Гърция. Това което стана е ударени стопове на пренапрегнати дребни спекуланти. Обемите са извънредно малки по световните борси през последните 2 дена...
                      Меркел: Еврото е и ще бъде силна валута

Да прав си, но не съвсем! 1000 пъти сам го написал тука, че слабото евро ще подпали гащите на европейските политици! А те са страхливи! Вие си продължавайте с глупостите!

Коментар

• Таз йена как потегли без да ни пита .. можеше да си земем малко около 76.5

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                          А не допускаш ли ,че сега еврото отиграва 23.10
                          В момента излизат отчетите на щатските компании ,досега не е имало случай без нужда да се продаде маркета преди да се видят резултатите .... след това са европейците и ЕС със спасителният план .... след това новогодишна рали и следновогодишно...Ще има слалом но не какъвто очаквате и в интервалите....
                          е това си е мое мнение. Маркета на ДАХ е разбит ,банките и автомобилите също и се дразня от това че пазара бил препродаден....
                          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Сега се сетих, че днес трябваше да се проведе първия доларов аукцион..... май яко наводняват европейския пазар с долари...
                            ЕЦБ дава 1,853 милиона долара на банки от еврозоната
                            Европейската централна банка (ЕЦБ) отпусна на търговските банки в еврозоната 1.853 милиона долара в две операции по рефинансиране и в двата случая в размер на $ 1,336 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Както винаги забрави най важното 23 октомври и всичко написано отива в кошчето.....
                              И всички фенове на долара отидоха за гъби.....

Да не си помислехте за нашите избори....
                              Не е....
                              А не допускаш ли ,че сега еврото отиграва 23.10

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Благодаря! Но реално аз нямам заслуга - просто събрах информацията в едно!

Пропуснах само да спомена, че реално фундаментална промяна на "играта" може да има само ако ФЕД отново активно стъпи на пазарите... Макар, че има индикации за това, първата реално възможна дата е 2 ноември.

Анон е човекът, който и аз с нетърпение очкавам да даде коментар!

А иначе аз се опитвам да отиграя ситуацията - скъсих СиП (ще добавям при евентуалното приближаване на 1230 и 1260 пункта). пробив над 1260 - означава смяна на тренда и тестване на върховете от пролетта.
                                Скъсих еврото през йената и пауда...
                                Купувам $/швейцарец (но плахо - защото честно казано ме е страх да търгувам франка)....

Изказаното в никакъв случай не е препоръка! Просто споделяне на моята инвестиционна стратегия!
                                Както винаги забрави най важното 23 октомври и всичко написано отива в кошчето.....
                                И всички фенове на долара отидоха за гъби.....

Да не си помислехте за нашите избори....
                                Не е....

Коментар

Working...
                                X