IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
    4-ри часовата свещ сега отвори и се пъне нагоре до 00:00 ,ако изкрета нагоре добре Благодаря за мненията Го-Диме-е , как я получаваш тази табличка , като индикатор готова или сам си я правиш ръчно по лъчите ??
    A табличката е в Excel. И си смята сама. Аз само и давам данните. Всеки може да си смята и с калкулатора. Например сега ни спря лъч 1х5 от 1,2329. Ето и сметките.
    Нивото на лъча днес е равно на 12329 + коефициента за 1х1 * броя на баровете от дъното* TAN (45 / 4). Като заместим получаваме 12329 + 15,25*721*TAN(11,25) = 14516,09. Но аз съм дал табличката в темата "Как да построя ветрило..." Ползвайте за здраве.
    Attached Files

Коментар

• чиче манче,
      изгоря ми билета за моно спектакъла ти бре
      по-добре на монолози за вагината да бех отишАл
      ти си пълна скука днес
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        ПРАСЕТО само ми образува нерви. ко са прай на обиден. да дойде, да удари с юмрук по масата, да се разхвърчи перушина.
        ЖИУОТНО-УРОД не питам тебе бря !!!!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Соколов да ти докарам ли ПРАСЕТО
          ПРАСЕТО само ми образува нерви. ко са прай на обиден. да дойде, да удари с юмрук по масата, да се разхвърчи перушина.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
            Питай го как се получават хоризонталните нива и дали те са на Мърей или на кого.....май са на база на Фибо,ама дали го знае...
            Соколов да ти докарам ли ПРАСЕТО

Коментар

• Нивата ми се виждат добри за скъсяване Къса юро/долар от 1.4500 цел 1.4250
              Анализи EUR/USD

Коментар

• Питай го как се получават хоризонталните нива и дали те са на Мърей или на кого.....май са на база на Фибо,ама дали го знае...

Коментар

• 4-ри часовата свещ сега отвори и се пъне нагоре до 00:00 ,ако изкрета нагоре добре Благодаря за мненията Го-Диме-е , как я получаваш тази табличка , като индикатор готова или сам си я правиш ръчно по лъчите ??
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Добрийй ден Едно питане: Абре ,ще минем ли най после 1,45 и да се задържи там на високите нива ??
                    Нивото, над което трябва да затвори дневния бар за да продължи към 1,49хх е 1,4475 днес и т.н. за утре...
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение

чубако ... бюстоман ше излезеш ти
                      по-добре бюстоман
                      отколкот дюстабан

Коментар

Добрийй ден Едно питане: Абре ,ще минем ли най после 1,45 и да се задържи там на високите нива ??
                        МННЕ
                        Като мине МИТИЧНОТО
                        1.44444444444444444444
                        скъсявам и ТЕ ТАКА

Коментар

• Добрийй ден Едно питане: Абре ,ще минем ли най после 1,45 и да се задържи там на високите нива ??
                          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от fxanonim Разгледай мнение
                            Имам едно питане. При интервенция на някоя банка например на Япония ако цената от 76 стигне до 80 за по-малко от минута (или мигновенно) и в този ценови диапазон имаш няколко поръчки те ще се изпълнят ли или цената скача бързо и не се изпълняват?
                            По вероятно е да се изпълнят !!!!
                            Има вероятност при "клатенето"
                            да ти вземат паричките де

Коментар

• Имам едно питане. При интервенция на някоя банка например на Япония ако цената от 76 стигне до 80 за по-малко от минута (или мигновенно) и в този ценови диапазон имаш няколко поръчки те ще се изпълнят ли или цената скача бързо и не се изпълняват?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                МИ ЦЪКАЙ ЯКО И , АКО СТАВАШ
                                РЕСУРСА ЩЕ ГО ИЗКАРАШ
                                епа нали това правя ...

69 вече спохождания ... рефрешна най-после сървъра ... и пак популарититу 0 ... няква мафийощина ми мирише на това

Коментар

Working...
                                X