IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    добро утро
    успешна търговия

ади бря ПРАСЕ. бъди човек

грешка
    Last edited by is3584; 18.08.2011, 11:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
      Оперирай се от чувството за изтървания момент.... ако го имаш.
      +2048

1. това е единственото, което трябва да знаеш от психологията.
      2. щом като си си изтеглила сметката за да размислиш значи нямаш психологически проблеми.
      3. психология, мсихология таратанци
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Некой от Вас протосите, мой ли да ми каже що стаа тая бИченка
        на EURUSD ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнение
          Добро утро, хора )) ....но аз действията си не държа под контрол винаги.

Оперирай се от чувството за изтървания момент.... ако го имаш.

Коментар

• Добро утро, хора )) Утрото е хубаво, а колко по- хубав ще бъде денят! )
            Така между другото да споделя, че в началото на седмицата нулирах сметката. Изводът е че пазарът подлежи на анализ, но аз действията си не държа под контрол винаги. Резултатът е нулев внесени минус изтеглени, но това няма никакво значение, пак се брои за фалит. Ще има втори опит, но преди това ще поработя върху психологията повече, честно казано пренебрегнах я

Коментар

• добро утро
              успешна търговия

ади бря ПРАСЕ. бъди човек
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Добро утро!

много мразим да търсим входове около тренд линии (от 11.08).

Успешен ден!
                Last edited by ChichoMancho; 18.08.2011, 09:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  добро утро ... гледам графиката и точно зоната 1,440-50 ми се струва където спокойно може да тества преди по силен сел....та стопа си мисля 1,4460 -70 .
                  Съгласен с теб ,но не мога да си позволя - стоп ,ако го вземе ще влизам пак от 4480 ЕВЕНТУАЛНО , успех
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                    Добро утро ! Де сте бря ? Добавка в късите още толкуз от 4390 общ стоп 4444 +1 цел на добавката 4114 ,всичко това до утре вечер за събота и неделя нема да ги оставям ,ако не ми земе стопа днеска утре ги затварам ръчно ,а може и некой пълзящ стоп от 25-30 пипса да им забием още днеска
                    добро утро ... гледам графиката и точно зоната 1,4440-50 ми се струва където спокойно може да тества преди по силен сел....та стопа си мисля 1,4460 -70 .
                    Last edited by йосиф; 18.08.2011, 19:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      Нивата ми се виждат добри за скъсяване Къса юро/долар от 1.4500 цел 1.4250
                      Добро утро ! Де сте бря ? Добавка в късите още толкуз от 4390 общ стоп 4444 +1 цел на добавката 4114 ,всичко това до утре вечер за събота и неделя нема да ги оставям ,ако не ми земе стопа днеска утре ги затварам ръчно ,а може и некой пълзящ стоп от 25-30 пипса да им забием още днеска
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        ....от пладня пия бири с приятели.
                        добри мои приятели и те в софия заминаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          утре може 1200-1300, ако успея да се оправя. Петък летя.
                          цял ден се ядосвам на синковеца и жената. Отсвирих ги и от пладня пия бири с приятели. Върнах се да донеса макдоналдс на отрочето и да оставя колата и пак изчезвам, Кво си мислят те в тази Варна 30 години съм живчл

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Добра вечер! Поне по бира на рапонгито да бяхме пили чиче
                            утре може 1200-1300, ако успея да се оправя. Петък летя.

Коментар

• Добра вечер! Поне по бира на рапонгито да бяхме пили чиче

Коментар

• Добър вечер си казвам.
                                и се поздравявам отново с млад вокал с яки бедра. Днес съм на такава вълна.
                                http://www.youtube.com/watch?v=7_weSk0BonM

Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                                .....писал бях преди време , че имах скруполи относно търговията ... седя един вид и нищо не правя пък изкарвам едни пари пък нищо не се появява като продук ...
                                Хемусе разбирам те. Разбирам те може би щото си ми и адаш (от профилати разбрах).
                                Преди трейдинга зависи с какво се е занимавал човека. И аз съм оставил неща които след мене ще останат. И на мене ми е трудно да свикна с паразитиращото съществувание във финансовия сектор, но в перспектива, когато одъртея и живота ми стане скучен ще издам книга за разнообразие и градивност.... за форекса разбира се. Меркантилни подход на Реда не е за изхвърляне.

Относно еврото.
                                Нищо търговско няма към момента за мен. Разбира се най-големите комарджии могат да се изпробват с къси по най-малкия фрейм (с близки стопове) , но ние с меките китки ще ги погледаме отстрани.

Модератора
                                спиш ли??????
                                мнение от 17:22 и 17:28 какво ги правим.
                                от 17:33 може да го оставиш. Лесен ми е аз ще се оправя с него .... дори и да буйства.
                                Last edited by ChichoMancho; 17.08.2011, 21:44.

Коментар

Working...
                                X