Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеОперирай се от чувството за изтървания момент.... ако го имаш.
1. това е единственото, което трябва да знаеш от психологията.
2. щом като си си изтеглила сметката за да размислиш значи нямаш психологически проблеми.
3. психология, мсихология таратанциБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеДобро утро, хора)) ....но аз действията си не държа под контрол винаги.
Оперирай се от чувството за изтървания момент.... ако го имаш.
Коментар
-
Добро утро, хора)) Утрото е хубаво, а колко по- хубав ще бъде денят!
)
Така между другото да споделя, че в началото на седмицата нулирах сметката. Изводът е че пазарът подлежи на анализ, но аз действията си не държа под контрол винаги. Резултатът е нулев внесени минус изтеглени, но това няма никакво значение, пак се брои за фалит. Ще има втори опит, но преди това ще поработя върху психологията повече, честно казано пренебрегнах я
Коментар
-
Добро утро!
много мразим да търсим входове около тренд линии (от 11.08).
Успешен ден!Last edited by ChichoMancho; 18.08.2011, 09:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениедобро утро ... гледам графиката и точно зоната 1,440-50 ми се струва където спокойно може да тества преди по силен сел....та стопа си мисля 1,4460 -70 .,ако го вземе ще влизам пак от 4480 ЕВЕНТУАЛНО , успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДобро утро ! Де сте бря ? Добавка в късите още толкуз от 4390 общ стоп 4444 +1цел на добавката 4114 ,всичко това до утре вечер за събота и неделя нема да ги оставям ,ако не ми земе стопа днеска утре ги затварам ръчно ,а може и некой пълзящ стоп от 25-30 пипса да им забием още днеска
Last edited by йосиф; 18.08.2011, 19:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеНивата ми се виждат добри за скъсяванеКъса юро/долар от 1.4500 цел 1.4250
цел на добавката 4114 ,всичко това до утре вечер за събота и неделя нема да ги оставям ,ако не ми земе стопа днеска утре ги затварам ръчно ,а може и некой пълзящ стоп от 25-30 пипса да им забием още днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение....от пладня пия бири с приятели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеутре може 1200-1300, ако успея да се оправя. Петък летя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобра вечер! Поне по бира на рапонгито да бяхме пили чичеутре може 1200-1300, ако успея да се оправя. Петък летя.
Коментар
-
Добър вечер си казвам.
и се поздравявам отново с млад вокал с яки бедра. Днес съм на такава вълна.
http://www.youtube.com/watch?v=7_weSk0BonM
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение.....писал бях преди време , че имах скруполи относно търговията ... седя един вид и нищо не правя пък изкарвам едни пари пък нищо не се появява като продук ...
Преди трейдинга зависи с какво се е занимавал човека. И аз съм оставил неща които след мене ще останат. И на мене ми е трудно да свикна с паразитиращото съществувание във финансовия сектор, но в перспектива, когато одъртея и живота ми стане скучен ще издам книга за разнообразие и градивност.... за форекса разбира се. Меркантилни подход на Реда не е за изхвърляне.
Относно еврото.
Нищо търговско няма към момента за мен. Разбира се най-големите комарджии могат да се изпробват с къси по най-малкия фрейм (с близки стопове) , но ние с меките китки ще ги погледаме отстрани.
Модератора
спиш ли??????
мнение от 17:22 и 17:28 какво ги правим.
от 17:33 може да го оставиш. Лесен ми е аз ще се оправя с него .... дори и да буйства.Last edited by ChichoMancho; 17.08.2011, 21:44.
Коментар
Коментар