IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=panterata na pop folka;1059159865]
    Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
    Събирането на печалби обръ6та поне за сега колелото това ми е основната идея и не само на мен "

фиче много фундаментално гледаш на нещата.бутай каруцата отпред коня и да не те е..
    Прав си и предполагам това е така защото като се случи нещо или се обади някоя тиква техниката и горят бушоните
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• кога ще падаме

Коментар

• [QUOTE=Fi4eto;1059159860]Събирането на печалби обръ6та поне за сега колелото това ми е основната идея и не само на мен "

фиче много фундаментално гледаш на нещата.бутай каруцата отпред коня и да не те е..

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
          бе то и аз сички вълни дет ги броя се нагоре сочат. ма цела седмица сме се нагоре. викам дай малко да коригираме.....стопа ми е на 3892 от уважение към БГ Ред
          По добре го слойи на 3920

Коментар

• всичко живо тук без животински вид веднага да се интегрира във жиуотно.иначе ще се приеме за нетолерантно от ваша страна към животинското царство

Коментар

• баси яката песен http://www.youtube.com/watch?v=4oWSGcRrauA

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                За какво велико падане говорите
                тука няколко човека
                Гледам големите графики и освен
                едно 1.40333 нищо друго не вдявам
                Събирането на печалби обръ6та поне за сега колелото това ми е основната идея и не само на мен " След добрият старт на борсовите индекси в САЩ, дължащ се по-добрите данни за продажбите на дребно индексите започнаха да губят стойност в 17:00, след по-лошите данни за Мичиганския индекс. Корективното движение след началото на търговията в САЩ е задължително и се наблюдава в сяка една сесия тази седмица. Дълбочината му ще определи и последващто представяне на индексите до края на сесията.

Данните за финансовия отчет нa Google са по-добри от очакванията, а сигналите от европа са обнадеждаващи, което води до извода, че корекцията е техническа и най-вероятно ще последва ново възходящо движение. Единственото, което може да заплаши добрият край на търговската сесия е, че днес е последния ден от седмицата и е възможно да има ново затваряне на дълги позиции сцел предпазване от събития през уикенда. "

Коментар

• чекай още една усмивчица за разкошшшшшшшшшшшшш

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    ей жабок яка снимка си сложил.
                    тиенкс

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                      тутаааааааааааааааааааално си в грешка. ибряяяяяяяяяяяяяяяя:
                      ей жабок яка снимка си сложил.

Коментар

• КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                        ДЕЙСТВАЙ !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• бе то и аз сички вълни дет ги броя се нагоре сочат. ма цела седмица сме се нагоре. викам дай малко да коригираме.....стопа ми е на 3892 от уважение към БГ Ред

Коментар

• 1,33 ела не бягай около късмета си

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              тука няколко човека
                              тутаааааааааааааааааааално си в грешка. ибряяяяяяяяяяяяяяяя:

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                                На твое място бих изчакал шибаното евро демонстрира издръжливост и може да скочи малко преди великото падение Дай боже
                                тука няколко човека
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X