ако падне 3855 може и да ни угрее
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеколеги. убедихте ме да влеза в отбора на късите. дано само не разваля хубавия ден на финала…Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеква е тая флоберка-въздухарка бе Ред...
врабчета ли ше биеш
аз само да кажа наздраве и сполека на борещите се
да гръмна и ще разбереш ква е
няма да ползвам 13 нули споко !!!!
П.П>ФИИ СОЛ, ФИИ СОЛLast edited by bgg_red; 14.10.2011, 19:10.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетия приказки кат бях занулител ги приказвах ,
после по тренда почнах да търгувам и макс 1 стоп ма бий вече , срещу 10 профитаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение1.39191 иде
врабчета ли ше биеш
аз само да кажа наздраве и сполека на борещите сеThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевие не сте добре да търсите дълги от тук.е това вече е лудост.
после по тренда почнах да търгувам и макс 1 стоп ма бий вече , срещу 10 профитаLast edited by NYSERookie; 14.10.2011, 18:43.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа мен ми се привижда, но аз съм гладна кокошка от миналата седмица така че просото си е просоДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениевъпроса е къде да е целта на късатаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа мен ми се привижда, но аз съм гладна кокошка от миналата седмица така че просото си е просо
МАМУН хвани се за БАНАНА !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се привижда свободно падане или и др го виждат ?
Коментар
Коментар