Това беше гадното, че ти вземаха нулевият стоп. 28 после 21 после 13. И после тренд надолу?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеДълга от 50 за 19 пипяКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеНещо те подплашиха. Потенциал за 1,4224 после 1,4213 и ако не обърне - надолу незнам...с ТР4330
нямам добър вход и ще гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениезатворена 4251 .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеселл 4263 стоп 4290 ТР 4180-70
успеха на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеВсичко може да е, ама цацки като теб, до никаква важна информация не могат да се доберат и затова се чудят защо не им става анализа.
Уйчо ти Сорос например си е платил и е получил информация от рейтинговата агенция Standard and Poor's, че ще намали рейтинга на САЩ и направи пачките. А ти искаш с безплатна(манипулирана) информация да правиш анализи, А само с икономически показатели не става, защото спекулата е много силна и си играе с пазара. Даже и интервенциите на БОЖ с милиарди долари не помагат както виждаш.
Успехи все пак.
П.П. Анализа ти за силен долар няма да го бъде защото на САЩ силен долар не им трябва. Валутната война в момента е в разгара си и всеки иска да има слаба валута, за да стимулира износа си. Отвори една месечна графика и виж че докато не затвори на месечна под 1.40 няма шанс за спад на еврото. Даже и трябва да падне под кака 50 на месечна. засега тренда си е нагоре.
П.П. Имам усещането ,че Хамериканци и Джапанките воюват рамо до рамо във валутната война.
ама PLP е един от качествените тука
и много от прогнозите му са верни
къде си тръгнал акъл да му даваш
тей, кога стана кюмюрджия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Почвай да го оправяш!!!Отивам да си натопя дупарата у басейна за пследно и тръгвам за морето. До довечера да си включил слънцето.
п.п. И в 9:59, поне 074-075 у франкоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениедобро утро
успешна търговия
не става за мореОтивам да си натопя дупарата у басейна за пследно и тръгвам за морето. До довечера да си включил слънцето.
п.п. И в 9:59, поне 074-075 у франко
Коментар
-
....
boj като интервенираха за да си спасяват износа да не би това да помогна
а в европа не правят интервенции свързани с износа тъй като за едни държави ще е от полза но за други ще е негативно защото са големи вносителиLast edited by zloblivi_podritvaniq; 11.08.2011, 09:31.
Коментар
-
....
всичко е въпрос на това кои новини ще надделеят
новините за проблеми със световния дълг/винаги пове4е негативни отколкото позитивни/ и икономика,както и за свиващия се щатски търговски дефицит - които са отрицателни за евро/долар
или новните че щатския износ изостава или че европата започва да печели за сметка на другите заради понижен валутен курс
мисля 4е отговора е ясенLast edited by zloblivi_podritvaniq; 11.08.2011, 09:15.
Коментар
Коментар