IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Всичко може да е, ама цацки като теб, до никаква важна информация не могат да се доберат и затова се чудят защо не им става анализа.
    Уйчо ти Сорос например си е платил и е получил информация от рейтинговата агенция Standard and Poor's, че ще намали рейтинга на САЩ и направи пачките. А ти искаш с безплатна(манипулирана) информация да правиш анализи, А само с икономически показатели не става, защото спекулата е много силна и си играе с пазара. Даже и интервенциите на БОЖ с милиарди долари не помагат както виждаш.
    Успехи все пак.
    П.П. Анализа ти за силен долар няма да го бъде защото на САЩ силен долар не им трябва. Валутната война в момента е в разгара си и всеки иска да има слаба валута, за да стимулира износа си. Отвори една месечна графика и виж че докато не затвори на месечна под 1.40 няма шанс за спад на еврото. Даже и трябва да падне под кака 50 на месечна. засега тренда си е нагоре.
    П.П. Имам усещането ,че Хамериканци и Джапанките воюват рамо до рамо във валутната война.
    износа на сащ няма да е 4ак толкова важен
    по скоро свалянето на безработицата е приортет - на usa им остана само едно
    а именно да оставят ситуацията първо да се влоши за да може да се подобри след време

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
      Аз започвам да купувам доларйена през 1 фигури при по нататъшен спад .Влязох дълги от 76.37.Имам и евройена -там малко ме е страх но не е голяма позицията.Тази нощ очаквам БОЖ да ми помогне
      Всичко може да е, ама цацки като теб, до никаква важна информация не могат да се доберат и затова се чудят защо не им става анализа.
      Уйчо ти Сорос например си е платил и е получил информация от рейтинговата агенция Standard and Poor's, че ще намали рейтинга на САЩ и направи пачките. А ти искаш с безплатна(манипулирана) информация да правиш анализи, А само с икономически показатели не става, защото спекулата е много силна и си играе с пазара. Даже и интервенциите на БОЖ с милиарди долари не помагат както виждаш.
      Успехи все пак.
      П.П. Анализа ти за силен долар няма да го бъде защото на САЩ силен долар не им трябва. Валутната война в момента е в разгара си и всеки иска да има слаба валута, за да стимулира износа си. Отвори една месечна графика и виж че докато не затвори на месечна под 1.40 няма шанс за спад на еврото. Даже и трябва да падне под кака 50 на месечна. засега тренда си е нагоре.
      П.П. Имам усещането ,че Хамериканци и Джапанките воюват рамо до рамо във валутната война.
      Last edited by 4un4o; 11.08.2011, 08:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        добро утро
        успешна търговия

не става за море
        Добро утро.

напълно подкрепям мнението.

Коментар

• добро утро
          успешна търговия

не става за море
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Ами какво да се прави , китайците подпират на 1.4150 , аз затискам на 1.44

Коментар

• На Реда числата може и да ги уважавате ама ей на оня пич числото днеска направо е заковало цената на мини ръсел 2000
              http://prikachi.com/images/598/3675598F.jpg
              NYSERookie ти в дългосрочните не се меси. На такива като нас главите ни не разбират от идеята "максимум време=минимум печалба"
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Я да видим кво става тука....? Гледам по-малко от фигура се смята за загуба Бравос момци :-)
                Боже, опази ми стопа, ако може!

Коментар

• Де секи ден така де...

От понеделника до сега три пъти селнах на 1.44 и затворих през 1 и 2 фигури.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    в едновремешните вицове ТАТО винаги печелеше срещу руснака и американеца
                    ха така ........ таквиз работи да чувам мед да капе от сърцето ...и пак ша пичелим ама първо требе да се гмурнем надълбокото и тогаз нанагоре сме
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                      подновена 41634 стоп 4145 ТР 4240 , 4280
                      излезнах 4230
                      и утре е ден
                      успех на всички оставащи да търгуват

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                        чи флаг, чи и таргит
                        тато, по твойто време
                        за таквизи работи
                        у панделата се лежеше
                        и накрая :"...да ви е честит
                        осми март, студенти"
                        ха-ха-ха
                        в едновремешните вицове ТАТО винаги печелеше срещу руснака и американеца
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          и още не е късно щото ако пробие 1,4162 таргета на флага е 1,4000000000000000
                          хайде сполай ви
                          чи флаг, чи и таргит
                          тато, по твойто време
                          за таквизи работи
                          у панделата се лежеше
                          и накрая :"...да ви е честит
                          осми март, студенти"
                          ха-ха-ха

Коментар

• без свинската свиня (тъпото черно прасе) темата не е същата. връщай се бре. ко са прайш на иван костов след обидни избори.
                            tnm

Коментар

• и още не е късно щото ако пробие 1,4162 таргета на флага е 1,4000000000000000
                              хайде сполай ви

Коментар

• а бре продадохте ли еврото и йената бре или спите още от сабалян ? да ва ева и в трейдърите ако не сте
                                Last edited by ТАТО; 10.08.2011, 20:22.

Коментар

X