IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това беше гадното, че ти вземаха нулевият стоп. 28 после 21 после 13. И после тренд надолу?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
      Дълга от 50 за 19 пипя
      Кат неще на късо минавам 6 пипя отзад...
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Дълга от 50 за 19 пипя
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
          Нещо те подплашиха. Потенциал за 1,4224 после 1,4213 и ако не обърне - надолу незнам...
          нищо не пречи за директно покачване от тука /4250 / с ТР4330
          нямам добър вход и ще гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            затворена 4251 .....
            Нещо те подплашиха. Потенциал за 1,4224 после 1,4213 и ако не обърне - надолу незнам...

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
              селл 4263 стоп 4290 ТР 4180-70
              успеха на всички
              затворена 4251 .....

Коментар

• Положение ич не е розово.....

4273 или около 4300 къде ще е входа за късо 20-30 пипоня....

С това изпомпване най-вероятно ще е на 4272-3
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Всичко може да е, ама цацки като теб, до никаква важна информация не могат да се доберат и затова се чудят защо не им става анализа.
                  Уйчо ти Сорос например си е платил и е получил информация от рейтинговата агенция Standard and Poor's, че ще намали рейтинга на САЩ и направи пачките. А ти искаш с безплатна(манипулирана) информация да правиш анализи, А само с икономически показатели не става, защото спекулата е много силна и си играе с пазара. Даже и интервенциите на БОЖ с милиарди долари не помагат както виждаш.
                  Успехи все пак.
                  П.П. Анализа ти за силен долар няма да го бъде защото на САЩ силен долар не им трябва. Валутната война в момента е в разгара си и всеки иска да има слаба валута, за да стимулира износа си. Отвори една месечна графика и виж че докато не затвори на месечна под 1.40 няма шанс за спад на еврото. Даже и трябва да падне под кака 50 на месечна. засега тренда си е нагоре.
                  П.П. Имам усещането ,че Хамериканци и Джапанките воюват рамо до рамо във валутната война.
                  сори пич,
                  ама PLP е един от качествените тука
                  и много от прогнозите му са верни
                  къде си тръгнал акъл да му даваш
                  тей, кога стана кюмюрджия...

Коментар

• злото е хубаво да се издумка надоле, ама само да не е барабар с платината
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Добрутро! Почвай да го оправяш!!! Отивам да си натопя дупарата у басейна за пследно и тръгвам за морето. До довечера да си включил слънцето.
                      п.п. И в 9:59, поне 074-075 у франко
                      щом е за тебе ще накарам слънцето да грее и вечер, ама виж за франко може да ме обвинят в конфликт на интереси
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• селл 4263 стоп 4290 ТР 4180-70
                        успеха на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          добро утро
                          успешна търговия

не става за море
                          Добрутро! Почвай да го оправяш!!! Отивам да си натопя дупарата у басейна за пследно и тръгвам за морето. До довечера да си включил слънцето.
                          п.п. И в 9:59, поне 074-075 у франко

Коментар

• ....

boj като интервенираха за да си спасяват износа да не би това да помогна

а в европа не правят интервенции свързани с износа тъй като за едни държави ще е от полза но за други ще е негативно защото са големи вносители
                            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 11.08.2011, 09:31.

Коментар

• ....

всичко е въпрос на това кои новини ще надделеят

новините за проблеми със световния дълг/винаги пове4е негативни отколкото позитивни/ и икономика,както и за свиващия се щатски търговски дефицит - които са отрицателни за евро/долар

или новните че щатския износ изостава или че европата започва да печели за сметка на другите заради понижен валутен курс

мисля 4е отговора е ясен
                              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 11.08.2011, 09:15.

Коментар

• добро утро
                                успех на всички

Коментар

Working...
                                X