Първоначално изпратено от damiany
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАми защото аз съм създал тази тема ! Макар, че вече поглеждам тук веднъж-два пъти седмично.
ти си виновенИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Бравос Така трябва. Наглеждай създаденото от теб во век и веков.
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАми защото аз съм създал тази тема ! Макар, че вече поглеждам тук веднъж-два пъти седмично.Last edited by shamangibi; 20.10.2011, 16:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеКъде ще ги носи,като ги купува?Него го чака съдбата на др.Чаушеску.
Веднага те черпя,че викаш за мене:
http://www.youtube.com/watch?v=kNAmVGpr6Pc
върна ме в едни хубави годиниИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНа Бенча има ама не съм сигурен дали е фючърс или CFD
Коментар
-
Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнениеКаква ти конфронтация търся??!!! Ти си този, който беше бесен. А аз и още един колега тук ти обяснихме защо си бесен - защото си открил конкурент.
Ти като си от 10 и кусур години на пазара защо още се въртиш в този форум? Тука 90% сме с 2 години опит (или по-малко).
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеНякой може ли да ми каже платформа с която да се търгува Мед ????
БлагодаряТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеаз тука викам за тебе ти кадафито гледаш а
да не е обещал да купува евро докато не хванат някой китаец не го признавам тоя оптимизъм
Веднага те черпя,че викаш за мене:
http://www.youtube.com/watch?v=kNAmVGpr6PcФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеНякой може ли да ми каже платформа с която да се търгува Мед ????
БлагодаряИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХванали Кадафито,пък аз се чудя що така рипа еврото
да не е обещал да купува евро докато не хванат някой китаец не го признавам тоя оптимизъмИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХванали Кадафито,пък аз се чудя що така рипа еврото
Коментар
Коментар