Първоначално изпратено от kostas19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеСтига де ти изкаш пък се да е у тренд ся малко рейнж трева на дневната..Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеу лайната ама друг път, на демото е лесно тва дет си го измислил за двоен връх може и да удържи днеска, ма утре затварянето , че е около 1.40
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеЕврото е в лайна КОНТРЕТЕ ГО ..Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеМинавам за малко Някакви идеи за Е/$
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениекаква е целта на диаманта че требва да ставам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениекаква е целта на диаманта че требва да ставамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнениеДиаманта на Стамбата е актуален за сегаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение3837,цел 3777 стоп тц
ся ти стискам палциИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Каква ти конфронтация търся??!!! Ти си този, който беше бесен. А аз и още един колега тук ти обяснихме защо си бесен - защото си открил конкурент.
Ти като си от 10 и кусур години на пазара защо още се въртиш в този форум? Тука 90% сме с 2 години опит (или по-малко).
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеОчевидно търсиш конфронтация. Но имам страшно много работа и наистина ми е писнало от такива като теб. Ще ти кажа само, че съм връщал хора и парите им не съм взимал, защото виждам, че не стават за това. А ако реша ще пусна подобен курс и на 15лв. ако искам да преебавам "конкуренцията". Но като те гледам и ти май май най-много 2г. имаш на този пазар и има още много да учиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеМинавам за малко Някакви идеи за Е/$
Коментар
Коментар