Добро изпомпване време е пак за дълга с малко и за много. Стоп на 4080
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене ми казвай , че не прилагаш трейд мениджмънт
слагаш стопа и таргета и квот стане
ами ако иде на 1-2 пипа от лимита и обърне кво праим? стоп ли сдаваме ?
само задачка закачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЩях на друг да пиша , обаче това улучи ДЕСЯТКАТА .Аз също не пипам докато не дойде "ВРЕМЕТО "
ПС : Инвесторе , ако искаш намали шрифта !Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеАз започнах да правя профити едва след като свикнах пазара да ми удря или стопа или лимита, всяка ръчна намеса е някаква емоция и обикновено се оказва грешна...
слагаш стопа и таргета и квот стане
ами ако иде на 1-2 пипа от лимита и обърне кво праим? стоп ли сдаваме ?
само задачка закачкаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеАз започнах да правя профити едва след като свикнах пазара да ми удря или стопа или лимита, всяка ръчна намеса е някаква емоция и обикновено се оказва грешна...
ПС : Инвесторе , ако искаш намали шрифта !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
ти някаква скрита лимонка ли си или на бате си Руки случайно му разхлопваш сърцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнението и без тва от тебе полза никва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеБоже, боже ... боже .....причернява ми, като чета. Спирам да чета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеяд не ами ЯД
главата в стената съм блъскал от яд, докато не се научих да прибирам частични профити
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеБоже, боже ... боже .....причернява ми, като чета. Спирам да чета.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение4 часовата поглеждал ли си я скоро....
даже с колежката радио сигнал коментирахме. тя се оказа права за канала и за късата само тайминга и куцаше , на мен на флаг ми изглеждаше оказа се , че греша .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНикой ли няма да ми пожелае по-скорошно Фалиране....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар