Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНикой ли няма да ми пожелае по-скорошно Фалиране....Buy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНикой ли няма да ми пожелае по-скорошно Фалиране....Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеИдеята ми беше да отнесе 40 но не стана. Виж постовете по отдолу. Пребрах прилично но сега ще ги набутам. Ето ти едно домашно. Дълго от тук с 75% 4132... Обичам да занулявам....
аз лично не бих контрил тука @1.4132 , освен за 10-20 пипа.
аз обаче съм си аз.
опитвам се да разбера на кво си базираш трейдовете и не успявам.
по принцип повечето входове са ясни и подобни без значение на каква система се основават, твоите са ми мъгла все ощеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекво да уча? как +70 пипа се превръщат в нулев стоп ли? тва е висш пилотаж аз съм го измислил
статистика имаш ли , на колко такива камикадзе входа зануляваш ? не се бъзикам, питам сериозноКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРуки, тва звучи като Бах шибания хладилник, пълно е с йедение и пийене обаче ще пукна от глад щот няма сух леб
свикнал съм с мозилата , а се налага да отварям и други браузъри.
в интерес на истината хрома е впъти по бръз и лек, ама пусти навикТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе е проблем - ако знае как да си ги върне при следващите сделки ...В противен случай - си прав - огромен ЯД е
яд не ами ЯД
главата в стената съм блъскал от яд, докато не се научих да прибирам частични профитиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениефорумът пак се скапа. не мога да се логна през мозилата. през всички останали : експлорър , хром, опера и сафари няма проблеми. само мозилата ми забивате. случва се веднъж на месец поне
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекво да уча? как +70 пипа се превръщат в нулев стоп ли? ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеГацо бацо гледай само и се учи
кво да уча? как +70 пипа се превръщат в нулев стоп ли? тва е висш пилотаж аз съм го измислил
статистика имаш ли , на колко такива камикадзе входа зануляваш ? не се бъзикам, питам сериозноТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
До сега му се дърпах на бугатигу щот няма къде да сложа семейството, но хората са откликнали
http://autos.yahoo.com/news/bugatti-...rid-sedan.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеИ 5 пипса да прибера пак съм на оферта. Ще чакам поне 120-30
Коментар
Коментар