Моят бъкет има VIX и току що го изшортих, че гледам ония много са се спекли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение10-15 пипа дневно са напълно достатъчни за един много комфортен живот
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКога ще ги видим 1,4100-4130 че да си олабя дългите на спокойствие.
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеПо същия начин по който го видях и сега на 16. Просто усет от безброи часове пред тъпата графика... Лошото е само че повечето са ми за по 20-30 та да не кажа и 10-15 пипа...Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение.. така е, но ако имаш свестни графики и платформа ...
Но ще ти кажа аз как процедирам - гледам котировките на FXPro , Саксобанк и FXTrek . Ако резултът е 2 на 1 в полза на сигнала , го приемам , ако не е ...отписвам го ...Иначе ако работиш само с едни котировки си обречен на фалит ...рано или късно ...
ПС : Тия три доставчика съм ги ползвал с години и затова им се доверявам .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРуки, ето какво сътворих. Кажи моля къде греша
1. DOW се изчислява като сумата от цените на акциите на 30-те се дели на 0.132129493. ДА/НЕ
2. За основа на изчислението важат последните цени на 30 те независимо дали са по време на сесията, премаркет или афтъмаркет. ДА/НЕ
3. С изключение на четирибуквените и BAC и IBM няма активен премаркет както и афтъ такъв. ДА/НЕ
4. Поради 3 ДАУ няма гапове или са минимални дължащи се на горепосочените акции и на факта, че нетъргуваните активно акции се смятат по котировките от клоуза на предния ден. ДА/НЕ
5. Чак при отговор ДА на всичко горепосочено намесвам обем, и то обем в смисъл "КОЛКО АКЦИИ МИНИМУМ ТРЯБВА ДА МИНАТ КАТО СДЕЛКА ТА ДА ВЛЯЗАТ В ИЗЧИСЛЕНИЕТО НА ИНДЕКСА"
6. Ако няма някакъв минимален обем лесно бих могъл да извърша на премаркет сделки с по 2-3 акции със слабо търгуваните такива в рамките на ценовите ограничения за да не ми Бъст-нат сделката. Това, ако е вярно 2, може да доведе до разлика в Индекса до 4-5% ако се цака по скъпите акции. Такова отваряне може да задейства стопове и и да създаде голями проблемации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее сега вече, след като нямаш сделка би могъл да обясниш ако имаш желание.
къде и за що видя лонг @ 32 ?Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеДобро изпомпване време е пак за дълга с малко и за много. Стоп на 4080
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениемайна, упражнявах си четенето бе ...
вече четеш наум без да мърдаш устниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеНе, руки, веднага при първа възможност местя стопа на 0, след това ако продължи в моята посока местя стопа по едноминутната графика и така местя стопа докато цената не удари или него или лимита.
пак си противоречиш с предходният си пост
или пък аз съм дърт заядливец и се хващам за думатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЕ отнесе ми стопа. Добре че заделих нещо.
къде и за що видя лонг @ 32 ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение........Добре че заделих нещо.
Коментар
Коментар