златото го чаках от 1700 да му режа кратуната, ма то много рано даде фира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениехайде ще сложа стоп няма да фалирам днес 4225
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеслед малко може и контра да се търси.
като ритрейсне за тест на дневното дъно.
ма днес щото са прая на Толстой та го пропуснах да са .......Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
не, ето тази :
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss...nic+day+traderТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеEй тук ми е основната въпросителна. Ако се изчислява само по време на сесия то винаги Опън щеше да е клоуз. А ако видиш данните има различия, които според мен се дължат на пре и афтъ-маркет. Там MSFT, CSCO и INTC си дънят безотказно. Иначе за ликвидността не ми ги разправяй. Ако знаеш що спящи хамериканци съм наказвал на премаркетТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение...The Electronic Day Trader е книгата.....
http://tech-biblio.ru/index.php?opti...065&Itemid=260Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи една акция да мине на сделка ако е в индекса му влияе.изчислява се обаче само по време на редовната сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеСъгласен, стига на не си повярваш повечко от необходимото...
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРуки погледни тва бре Дай някъв комент. Днес си изтървах 30 пипа докат го пиша
и една акция да мине на сделка ако е в индекса му влияе.изчислява се обаче само по време на редовната сесия.като искаш да ти мърда и тогава минаваш на фючърси там обаче докато не отвори маркета други фактори ги движат .
те хората са го измислили. има достатъчно ликвидност , за да не можеш да го мандахерцаш пазара с 2,3 акции, освен това маркет мейкъра си отваря ордер бука и той определя опън цената според чакащите ордери.забравил съм подробностите.
може сам да провериш The Electronic Day Trader е книгата.мога да ти я пратя. връстник си , та руския не би трябвало да ти е проблемТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРуки погледни тва бре Дай някъв комент..
Коментар
Коментар