IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    ... Но по кое от двете.. или някаква производна (индикатор) ...
    В свободните графики цените априори са по BID , затуй че няма кво да се притесняваш ...Каквото и да намериш го меткай на ЛС-та ...Засега единствената резерва са ми FXTreck - http://iwizard.fxtrek.com/Misc/ - но ми трябват и други в случай ,че тия угаснат . Макар вече от години да са ми фрий - иначе искат кинти с месечен абонамент ( в сайта им пише ) ...

ПС: НетДания не стават - не се занимавай с тях !

ПС2: http://www.youtube.com/watch?v=s2LLJ...eature=related

ПС3: В долния си пост съм написал "котировки" , но съм имал предвид "графики" ...Тъй че говорим за графики с цени в реално време !
    Last edited by SPART; 27.08.2011, 21:29.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Наздраве, Спарте!
      За съжаление с котировките май е трудна работа и май ще открия топлата вода!
      От лаишките ми наблюдения тези които бачкат вдигат спреда.. т.е. трябва да се ориентираш по В или А. Но по кое от двете.. или някаква производна (индикатор)
      Това обаче не пречи да се погледне в Япония и наоколо... там първо изгрява слънцето.
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog
        ....
        Имам 2 бутилки свястно вино сезонно....
        Наздраве, Астролога - аз съм на проста Каменарка и пускам песни :

http://www.youtube.com/watch?v=u6JkWzfPaGc&NR=1

PS : Ако ми намериш читави свестни фрий котировки(извън Оандата и Саксобъкета) с неделно отваряне, ще те черпя извън първоначално уговореното ..
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
          ПП балерина съм опитомявал , та една гимнастичка с лента ли нема да озаптя ?

Тази обаче не е като едновремешните. Гледаш ли как трабатЪ (пилона) се размекна. ....... Реда сигурно ще каже, че момето няма мноо мясо по себе си
          Last edited by ChichoMancho; 27.08.2011, 18:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Всичко е така , но докато не мине
            над 1.45777 си е все
            РЕЙДЖ
            РЕЙДЖ
            РЕЙДЖ
            РЕЙДЖ
            РЕЙДЖ
            и да мине 45ХХ и 4670 да стане и 49ХХ да светне ....си е реиндж
            и на 1.605Х - пак си е реиндж
            та нещо такова
            и паритета е реиндж

Коментар

• Добрий ден
              Понеделник сутринта най верочтно пазара ще отвори с гап нагоре
              Това ще даде нов тренд и тласък във високите нива
              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                Дори и да го мине откъде знаеш дали няма да фалшив пробив пък и да го мине траино ще го наречеш тренд
                там му е СТОПА на дедо ни - БГ-Редъ.
                -------------

ЕТИ
                процедурен въпрос.
                за спам на тригълничето ли да кликам или към теб на ЛС да се обръщам.
                По приятно ми е на ЛС ..... навъдиха се пак разни и ще е нужно да си помагаме. Трудно ще ни е. ...........
                Last edited by Eti_; 27.08.2011, 13:13. Причина: Където пожелаете.

Коментар

• Дори и да го мине откъде знаеш дали няма да фалшив пробив пък и да го мине траино ще го наречеш тренд
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                    Taka така съм тук да постна нещо и за еврото На 15 мин графика има хубав триъгълник ако не излезе нещо фрапиращо през уикенда може да се очаква гап нагоре Интересното е че сме и във възходящ триъгълник на 4 часа ако двоиката бе в тренд всичко щеше да е ясно но тъи като сме реиндж може да е само фалшив пробив На седмична сме в типичен бичи флаг и цената е точно на подкрепата която оказва тренд линията прокарана от седмичните върхове 2008.07.01и2009.12.01Атака на 1.50 като първа цел ми се вижда много логична Тц.тц мн писане тая заран ама така е като няма пазар аиде приятен уикенд
                    Всичко е така , но докато не мине
                    над 1.45777 си е все
                    РЕЙДЖ
                    РЕЙДЖ
                    РЕЙДЖ
                    РЕЙДЖ
                    РЕЙДЖ
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Taka така съм тук да постна нещо и за еврото На 15 мин графика има хубав триъгълник ако не излезе нещо фрапиращо през уикенда може да се очаква гап нагоре Интересното е че сме и във възходящ триъгълник на 4 часа ако двоиката бе в тренд всичко щеше да е ясно но тъи като сме реиндж може да е само фалшив пробив На седмична сме в типичен бичи флаг и цената е точно на подкрепата която оказва тренд линията прокарана от седмичните върхове 2008.07.01и2009.12.01Атака на 1.50 като първа цел ми се вижда много логична Тц.тц мн писане тая заран ама така е като няма пазар аиде приятен уикенд
                      Pip master

Коментар

• франк

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        за франка - някакви коментари! моля!
                        Добро утро Докато слушам клипчето на Реда ще драсна някои ред за USD/CHF Преди седмица бях писал за седмичният чук които се образува и споменах за първа цел 0.85 На дневна има образувано V дъно Според мен сега ще започне образуване на база или едно разтегнато във времето образуване на дъно не е изключено инцидентно да се посети и дъното но в дългосрочен план според мен USD/CHF ще върви нагоре всичко това за е лонг терм рънърите както Kоко казваше
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          за франка - някакви коментари! моля!
                          6,5 - 7,20 до края на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Може да направи тия дни и един импулс обратно, но мисля, че той ще е само корективен, а после пак покачване на еврото до някое от нивата
                            Джей ,ти си...more than wellcome!
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Ехеее..... Много!
                              Благодаря ти, Джей!
                              Може да направи тия дни и един импулс обратно, но мисля, че той ще е само корективен, а после пак покачване на еврото до някое от нивата
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                1.2290 или до 1.2650
                                Ехеее..... Много!

Благодаря ти, Джей!

Коментар

Working...
                                X