IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    за франка - някакви коментари! моля!
    1.2290 или до 1.2650
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• за франка - някакви коментари! моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
        интересното е, юе колкото и да пиеш няма да се напиеш. Прочети съставките и % алкохол. Иначе не е лоша. Все едно пиеш, пък няма нищо.

Наздраве
        Ми като искаш по-силничка
        поръчваш Каменица Пшенично.
        Бая е силна и по моя вкус я бива.
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Днес следобед пийнах две кенчета от новата трейдърска бира "Каменица - лимон " . Ако ми я бяха сервирали в чаша , нямаше да разбера че пия бира ...

Като е изстудена не е лоша - действа супер на отделителната система и вредните газове .

интересното е, юе колкото и да пиеш няма да се напиеш. Прочети съставките и % алкохол. Иначе не е лоша. Все едно пиеш, пък няма нищо.

Наздраве

Коментар

• Аз се чудя на франка!

С каква лекота, и колко бързо върна толкова много! А йената все по-силна и по силна става, напук на всичките усилия на японците!

как мислите? какво ще следва с франка?

Дали не е политически натиска - за по-евтин франк....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              наздраве
              Днес следобед пийнах две кенчета от новата трейдърска бира "Каменица - лимон " . Ако ми я бяха сервирали в чаша , нямаше да разбера че пия бира ...

Като е изстудена не е лоша - действа супер на отделителната система и вредните газове .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                НАЗДРАВЕ БРЯ !!!!
                Аз съм по-прост и с РАкия се мъча
                наздраве
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

баячки

уека и доходна тогава
                  КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                  НАЗДРАВЕ БРЯ !!!!
                  Аз съм по-прост и с РАкия се мъча
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                    Коолега,
                    а какви са тези дето петък по-това време, баят на дългата си позиция

Лека вечер! Наздраве! Густо майна! ... и уек и хубав УЙкеннд!
                    баячки

уека и доходна тогава
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

наздраве
                      в петък по тва време само зомбираните форексмани мъчат да търгуват
                      Коолега,
                      а какви са тези дето петък по-това време, баят на дългата си позиция

Лека вечер! Наздраве! Густо майна! ... и уек и хубав УЙкеннд!

Коментар

• Първоначално изпратено от jeyjey Разгледай мнение
                        Няма проблем. Което си беше, си беше. Качих един диоптър за годините дзверене на барчета и свещички

Звъннаха ми по червения телефон

Весела и задружна момчета Жегав уикенд ще е.
                        очите не се увреждат от дзверене. напротив дзверенето ги тренира и прави зрението по силно
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

не беше конкретно към тебе
                          Няма проблем. Което си беше, си беше. Качих един диоптър за годините дзверене на барчета и свещички

Звъннаха ми по червения телефон

Весела и задружна момчета Жегав уикенд ще е.

Коментар

• Първоначално изпратено от jeyjey Разгледай мнение
                            Ееее това беше едно време. Няма кой да ме изгони от офиса. Чакам жената да ми даде жега Дано е направила таратора за мастиката
                            не беше конкретно към тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Всички говорят колко е зле Европа, за дълговете на Европа, как Европа се разпада, как еврозоната няма да я има, но еврото не пада и не пада.. За това - Пълен напред, добавям към дългата още.

Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              Викаш тва черното е еврото а?
                              Кат луда крава шъ ги мачкаме, кат искърско говедо - японско петле, кат диви странджански крави ша ги направим луди, кат багер - селски кенеф ще ги отнесем, кат гларус - кифла и като куцо пиле домат.

Това долу го взех от градския, в Бисери и Вицове

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                              Last edited by Jay Gould; 26.08.2011, 20:13.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

наздраве
                                в петък по тва време само зомбираните форексмани мъчат да търгуват

Ееее това беше едно време. Няма кой да ме изгони от офиса. Чакам жената да ми даде жега Дано е направила таратора за мастиката

Коментар

Working...
                                X