Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепсихолог та дрънка
д-р к. пс. н. р. н. лок. Аноним Комарджиев в целият си блясък
Пълния му блясък:
проф.д-р к. пс. н. р. н. лок. Аноним Комарджиев ибн АГА бен ПАША ибн ЕФЕНДИС
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМахай ги тия къси евро/долар. От вчера започнаха скуиза и днес ще продължат.
Така си мисля, де.
Аз се изнервих от това 77 при долар/йена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеСредностатистическа пичка с излъчване на модел на актова фотография ....... да ли игрива не успях да я засека, но имах си аз да не е игрива, като е гола с китара.
Коментар
-
Чунчо много се развълнувахте нещо. Поразгледах я. неправилно е гримирано момичето и от там изглежда дървено. Свенлива е и наистина създава впечатление, че пишки нечупи Ханш- манш, ходила ... ехо момичето не е твой тип и толкова.
А китаристката само флашове без тайминг с открояващ се фетиш "гола жена с китара" с акцент на извивките й и на инструмента. Повече от това не се вижда. Останалото мозъка ти го подрежда. Средностатистическа пичка с излъчване на модел на актова фотография ....... да ли игрива не успях да я засека, но имах си аз да не е игрива, като е гола с китара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИскате да ме изнасилвате с късарките. Ами отивам да пия бера тогава. Стоп 3420. Индексите без стопове, ще ги скъсявам още и ще си ги чакам
Така си мисля, де.
Аз се изнервих от това 77 при долар/йена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение+1024
4un4o чадо,
разбираш явно от жени!!!
Щото хубавите жени и кравите
с огромни ВИМЕТА от химически
продукти нямат нищо общо !!!
П.П. Връща от път ама няма сексапил в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНищо не разбираш от жени. Хубавата жена трябва да има тънко кръстче и вирнато дупе като на китаристката и да е игрива(кръшна) Такива дървета(самоходни тояги) със силоконови гърди с лопата да ги ринеш. А кръста и талията и са по зле и от на Станка Златева. С една дума - дропла.
4un4o чадо,
разбираш явно от жени!!!
Щото хубавите жени и кравите
с огромни ВИМЕТА от химически
продукти нямат нищо общо !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениедъртьо, дъртьооо ... разбрал си.
Тази да си метне хавлията насреща на твоя шезлонг, няма да свариш да бършеш цайсите за далеко.Last edited by 4un4o; 05.10.2011, 15:43.
Коментар
Коментар