IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      психолог та дрънка
      д-р к. пс. н. р. н. лок. Аноним Комарджиев в целият си блясък
      Неточно е!!!
      Пълния му блясък:
      проф.д-р к. пс. н. р. н. лок. Аноним Комарджиев ибн АГА бен ПАША ибн ЕФЕНДИС
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Затворена на 1.3288 , чакам сигнал за следваща къса

Коментар

• Късо от 1.3330
          Успех на всички

Коментар

• Вие нещо сте се разгонили в темата.

Дълъг кабел от текущи нива (1,5440) със стоп на 1.53 и цел към 1.58.

Хайде, сполайте и ме извинете, че не взимам отношение към производните на спечеленото от форекса.
            Пари и желание да има - жени всякакви ще намерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Махай ги тия къси евро/долар. От вчера започнаха скуиза и днес ще продължат.
              Така си мисля, де.

Аз се изнервих от това 77 при долар/йена.
              Тц, за надолу е - даже сутринта много навреме си тръгна влака за Долната земя, само че не можа да стигне, щото единия вагон беше пълен със злато, поради което стана влаков обир и беше върнат на гарата на 33,33333 - ти километър... Деца - к'во да ги прайш...

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Средностатистическа пичка с излъчване на модел на актова фотография ....... да ли игрива не успях да я засека, но имах си аз да не е игрива, като е гола с китара.
                За нея не може да се каже, но за мацето с червения бански на бели раета съм сигурен .че ако и бутнеш една 100 $ банкнота, ще ти я развали на по 1 цент.

Коментар

• психолог та дрънка
                  д-р к. пс. н. р. н. лок. Аноним Комарджиев в целият си блясък
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Чунчо много се развълнувахте нещо. Поразгледах я. неправилно е гримирано момичето и от там изглежда дървено. Свенлива е и наистина създава впечатление, че пишки нечупи Ханш- манш, ходила ... ехо момичето не е твой тип и толкова.
                    А китаристката само флашове без тайминг с открояващ се фетиш "гола жена с китара" с акцент на извивките й и на инструмента. Повече от това не се вижда. Останалото мозъка ти го подрежда. Средностатистическа пичка с излъчване на модел на актова фотография ....... да ли игрива не успях да я засека, но имах си аз да не е игрива, като е гола с китара.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Искате да ме изнасилвате с късарките. Ами отивам да пия бера тогава. Стоп 3420. Индексите без стопове, ще ги скъсявам още и ще си ги чакам
                      Махай ги тия къси евро/долар. От вчера започнаха скуиза и днес ще продължат.
                      Така си мисля, де.

Аз се изнервих от това 77 при долар/йена.

Коментар

• Искате да ме изнасилвате с късарките. Ами отивам да пия бера тогава. Стоп 3420. Индексите без стопове, ще ги скъсявам още и ще си ги чакам

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          +1024
                          4un4o чадо,
                          разбираш явно от жени!!!
                          Щото хубавите жени и кравите
                          с огромни ВИМЕТА от химически
                          продукти нямат нищо общо !!!
                          Сега се загледах отново и открих ,че тази на всичко отгоре носи и около 43 номер обувки.
                          П.П. Връща от път ама няма сексапил в нея.

Коментар

• Мдаааааа +1 глас за КИТАРИСТКАТА
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Нищо не разбираш от жени. Хубавата жена трябва да има тънко кръстче и вирнато дупе като на китаристката и да е игрива(кръшна) Такива дървета(самоходни тояги) със силоконови гърди с лопата да ги ринеш. А кръста и талията и са по зле и от на Станка Златева. С една дума - дропла.
                              +1024
                              4un4o чадо,
                              разбираш явно от жени!!!
                              Щото хубавите жени и кравите
                              с огромни ВИМЕТА от химически
                              продукти нямат нищо общо !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                дъртьо, дъртьооо ... разбрал си.
                                Тази да си метне хавлията насреща на твоя шезлонг, няма да свариш да бършеш цайсите за далеко.
                                Нищо не разбираш от жени. Хубавата жена трябва да има тънко кръстче и вирнато дупе като на китаристката и да е игрива(кръшна) Такива дървета(самоходни тояги) със силоконови гърди с лопата да ги ринеш. А кръста и талията и са по зле и от на Станка Златева. С една дума - дропла.
                                Last edited by 4un4o; 05.10.2011, 15:43.

Коментар

Working...
                                X