If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В акции съм на ДАХ и мисля че самурайте ще качат маркета и европейците ще продължат и тогава да продавам или да изчакам...че си по чат при такива енигми...
Анон чадо,
въпреки, че японското БНБ
се правят на по-хитри от стадо
изгладнели лисици, смяташ ли,
че те техомълком не продават йени за долари
Щото си го мисля, че го правят от
доста време,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Caessar чадо,
гледам пишеш за попълване на
златни резерви. Имаш предвид
златни резерви на физическо злато
Има ли някъде инфо по въпроса
или са само слухове
Имаше някъде назад в страниците на темата Златото - балон или не.Не ми се рови, но ако държиш - ще направя усилие.
Caessar чадо,
гледам пишеш за попълване на
златни резерви. Имаш предвид
златни резерви на физическо злато
Има ли някъде инфо по въпроса
или са само слухове
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Беше грешка на езика - разбирай ръцете - отремонтирах я! Напоследък пиша много-много рядко...Няма време, а и нямам какво да кажа много често, т.е. това, което мисля или искам да споделя вече някой го е казал и няма смисъл да разводнявам...
ОК. Тъкмо взех да се замислям дали не остарявам.
Да ти повторя П.П.2 от долния ми пост:
Как според теб Китай натиска златото и същевременно попълва евтино златните си резерви?
Гледам, че имаш доста постове, но не съм те засичал в темата или поне не помня....
Как Китай ще натиска долара (т.е. продава долари) и същевременно ще попълва доларовите си резерви?!
П.П. Аааа, или си го поправил или аз не съм прочел добре - говориш за златни резерви.
ОК - тогава мълча.
Беше грешка на езика - разбирай ръцете - отремонтирах я! Напоследък пиша много-много рядко...Няма време, а и нямам какво да кажа много често, т.е. това, което мисля или искам да споделя вече някой го е казал и няма смисъл да разводнявам...
Според мен китайците натискат едновременно долара и златото надолу, за да попълнят златните резерви на евтинко и затова имаме такива странни движения вече два дни.
Гледам, че имаш доста постове, но не съм те засичал в темата или поне не помня....
Как Китай ще натиска долара (т.е. продава долари) и същевременно ще попълва доларовите си резерви?!
П.П. Аааа, или си го поправил или аз не съм прочел добре - говориш за златни резерви.
ОК - тогава мълча.
П.П. 2 А как Китай натискат златото надолу, според теб?
Егати връщанията от това 77.
Започвам да си мисля, че китайците натискат долар/йена да е под 77, т.е. държат (купуват) йената да е скъпа.
Но пробием ли това ниво, ще стане както при дългите USD/CAD на паритета.
Според мен китайците натискат едновременно долара и златото надолу, за да попълнят златните резерви на евтинко и затова имаме такива странни движения вече два дни.
Коментар