IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Нямаше нужда , но все пак
    БЛАГОДАРСКО !!!
    Моля! Пак заповядай!

Коментар

Аз продължавам да си мисля,
      че леуко е подпират йената ,
      щото още да беше поскъпнал ,,,,,,
      Реде, моля те да пишеш нормално с мен относно форекса. Нищо не ти разбирам, когато става дума за валути.
      "поскъпнал" долара? или поскъпналА (йената)?

А пък изречението ти: щото още да беше ме насочва най-правилно в мислите ти.

П.П. Ще ме прощаваш, че така рязко, но е и малко неуважение към отсрещната страна.
      Last edited by anon6706; 05.10.2011, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
        Прочети това, по-конкретно не мога да намеря по въпроса - http://www.investor.bg/news/article/122072/365.html
        Нямаше нужда , но все пак
        БЛАГОДАРСКО !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Сигурен съм, че не пипват пазара.

Май онзи ден писах - ако Пазарът сам пробие 77.00-77.60 (някакъв Болинджър), едва тогава ги очаквам.
          Затова и така се нервя на това 77.
          Аз продължавам да си мисля,
          че леуко е подпират йената ,
          щото още да беше поскъпнал ,,,,,,
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Не се мори,,,,,,,,,,,,
            Прочети това, по-конкретно не мога да намеря по въпроса - http://www.investor.bg/news/article/122072/365.html

Коментар

Вчерашният скуиз на късите евро/долар беше поради статия във FT.
              Тя не казва каква точно е идеята, но аз се замислям за следното:
              Защо Германия и Франция да дават пари на Гърция, която да връща пари с лихва на френските и немските банки..... ако изобщо ги върне някога.
              Не е ли по-добре за Франция и Германия да дадат пари на собствените си банки, да ги стабилизират (рекапитализират) и по този начин да прекратят извиването на ръце от страна на Гърция?!?! и загубата ще е само от лихви.

Не знам дали разсъждавам правилно....., но аз бих постъпил така.

П.П. Та и по тази причина не бих залагал в момента на къси евро/долар.
              Аз също съм мислел в тази посока ама има доста банки извън тези две държави който няма от къде да получат кеш...
              Успех и на теб!

Коментар

Не се мори,,,,,,,,,,,,
                Върнах се доста назад, но не можах да намеря поста - то там е голям спам - беше в най-общ вид сравнителна таблица на златните резерви на доста държави, от която се виждаше, че до миналата година само са разпродавали злато от резервите си, а от миналата година при някои централни банки - една от тях китайското БНБ - имаше повишение.Ако някой я има да я постне, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Той Трише във вчерашното изказване ,ако съм разбрал правилно е против ЕЦБ да рекапитализира банките.
                  Вчерашният скуиз на късите евро/долар беше поради статия във FT.
                  Тя не казва каква точно е идеята, но аз се замислям за следното:
                  Защо Германия и Франция да дават пари на Гърция, която да връща пари с лихва на френските и немските банки..... ако изобщо ги върне някога.
                  Не е ли по-добре за Франция и Германия да дадат пари на собствените си банки, да ги стабилизират (рекапитализират) и по този начин да прекратят извиването на ръце от страна на Гърция?!?! и загубата ще е само от лихви.

Не знам дали разсъждавам правилно....., но аз бих постъпил така.

П.П. Та и по тази причина не бих залагал в момента на къси евро/долар.
                  Last edited by anon6706; 05.10.2011, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Така е но ако се качва долара ,маркета пада...
                    Но все пак ДАУ трябва да тества 11 К .. за да има смисъл стратегията ми...
                    Поздрави!
                    Не гледай долара в момента. Движенията му следват движенията на борсите. Играй си борсовата игра.

Има случаи, когато борсите следват движенията на долара, но сега не сме в такъв период.

Успех!

Коментар

не може да се каже от сега.
                      Ако Трише свали лихвите и същевременно каже, че така ще допусне облекчаване достъпа до кредитен ресурс на банките - еврото ще скочи. Но ако каже, че само сваля лихвата, защото растежът е застрашен - еврото ще се срути.

Има и още варианти.......

Ако пък се случи очакваното от мен - ЕЦБ запази лихвата, пак има много варианти и всичко ще зависи от думите на Трише......
                      Той Трише във вчерашното изказване ,ако съм разбрал правилно е против ЕЦБ да рекапитализира банките.
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Щом си на акции, за теб е по-важно какво ще правят със задлъжнелите държави (дали ще увеличават разни фондове, дали ще рекапитализират банките и т.н.).
                        Сами по себе си, лихвите не те засягат пряко.
                        Така е но ако се качва долара ,маркета пада...
                        Но все пак ДАУ трябва да тества 11 К .. за да има смисъл стратегията ми...
                        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Анон, първо ми идва на ум ,че свалянето на лихвите ще натисне еврото,обаче на второ четене допускам пазара да го отчете като липса на инфлация и стимулиране на кредитирането...та може да има ход нагоре.С една дума НЕЗНАМ
                          не може да се каже от сега.
                          Ако Трише свали лихвите и същевременно каже, че така ще допусне облекчаване достъпа до кредитен ресурс на банките - еврото ще скочи. Но ако каже, че само сваля лихвата, защото растежът е застрашен - еврото ще се срути.

Има и още варианти.......

Ако пък се случи очакваното от мен - ЕЦБ запази лихвата, пак има много варианти и всичко ще зависи от думите на Трише......

Коментар

Заеби ти маркета, гледай дали за теб ще е добре.
                            Анон, първо ми идва на ум ,че свалянето на лихвите ще натисне еврото,обаче на второ четене допускам пазара да го отчете като липса на инфлация и стимулиране на кредитирането...та може да има ход нагоре.С една дума НЕЗНАМ
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              В акции съм на ДАХ и мисля че самурайте ще качат маркета и европейците ще продължат и тогава да продавам или да изчакам...че си по чат при такива енигми...
                              Щом си на акции, за теб е по-важно какво ще правят със задлъжнелите държави (дали ще увеличават разни фондове, дали ще рекапитализират банките и т.н.).
                              Сами по себе си, лихвите не те засягат пряко.

Коментар

Анон чадо,
                                въпреки, че японското БНБ
                                се правят на по-хитри от стадо
                                изгладнели лисици, смяташ ли,
                                че те техомълком не продават йени за долари
                                Щото си го мисля, че го правят от
                                доста време,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                                Сигурен съм, че не пипват пазара.

Май онзи ден писах - ако Пазарът сам пробие 77.00-77.60 (някакъв Болинджър), едва тогава ги очаквам.
                                Затова и така се нервя на това 77.

Коментар

Working...
                                X