Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЕеееееее
Пия бира ям букви, голям проблем направи.
Станал съм в 6:35 изморен съм и ме хваща
Аз съм виновен де, ясно е
пък той пиел бира и ставал рано, че даже се и изморявал....
Слабак.
Поздрави и не ме взимай много насериозно.
П.П. Между другото - бирата преди ставането или след това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБях сигурен, че точно това искаш да ми кажеш и затова се подразних.
Хайде, прочети си пак поста и ми кажи как точно да разбера мисълта ти. Добре, че съм си природно интелигентен.
Реда написа:
Аз продължавам да си мисля,
че леуко е подпират йената ,
щото още да беше поскъпнал ,,,,,,
В смисъла на форекса, "подпират" валута, означава подкрепят от обезценка. Нали?
П.П. Оставям настрани пропуснатото "А" в думата "поскъпнал".
Пия бира ям букви, голям проблем направи.
Станал съм в 6:35 изморен съм и ме хваща
Аз съм виновен де, ясно е--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРазчитам този безсмислен спор да се прекрати, когато евро/долар удари 1.3400.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеНе успя да го запълни при мен само за 1 пипс и една пипета >>> направи двоен или троен връх на М1 и може да остане за друг път запълването
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетова въобще не е точна наука френд
при мен е 831 а при делтите 829. та въпросът на деня е : е ли запълнен гапа или не е ?
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕй ма на! Три пъти го режа и все късо идва.
Вече стана късно и ще трябва да поспя.
Утре е важен ден и ще го започна от 10-11 часа (ранно ставане).
В петък ще празнувам, ако има повод.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега само да не ми цъфне Чунчо и да ми каже: Аноне или там както ми казва : Аз казах ли ти за дългите и късите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеРеде ше пълним ли ГАПА ? На 1,33837 ще се запълни при мен >>> а последен връх сега е 1,33826
при мен е 831 а при делтите 829. та въпросът на деня е : е ли запълнен гапа или не е ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОК
Казвам само , че йената да беше
поскънала още спрямо долара,,,,,,,,
Хайде, прочети си пак поста и ми кажи как точно да разбера мисълта ти. Добре, че съм си природно интелигентен.
Реда написа:
Аз продължавам да си мисля,
че леуко е подпират йената ,
щото още да беше поскъпнал ,,,,,,
В смисъла на форекса, "подпират" валута, означава подкрепят от обезценка. Нали?
П.П. Оставям настрани пропуснатото "А" в думата "поскъпнал".Last edited by anon6706; 05.10.2011, 21:42.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРеде, моля те да пишеш нормално с мен относно форекса. Нищо не ти разбирам, когато става дума за валути.
"поскъпнал" долара? или поскъпналА (йената)?
А пък изречението ти: щото още да беше ме насочва най-правилно в мислите ти.
П.П. Ще ме прощаваш, че така рязко, но е и малко неуважение към отсрещната страна.
Казвам само , че йената да беше
поскънала още спрямо долара,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар