Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНе! Пазарувам си ги през акаунта с 5 пипса спред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДа не си заел долари на лихва в някое чейндж бюро на морето? Бая тлъсти лихви чакаш.
П.П. Пропускам неумелия ти хумор относно дългите и удължаването. Пазарът ще се "пошегува" по-добре от мен в сметката ти, че даже и в живота.
УСПЕХ!!!!!!!Аз разчитам на разликата в курса ама като дават хората и лихва да не я вземам ли предлагаш?
Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеда и ще ти кажа защо! защото съм закупил няколко лота реални долари и съм ги сложил на депозит. сега смело удължавам защото вече съм на двеста пипса печалба. Онзи ден около+150пипса са ми от скалпове на дълги. Днес пак клъвнах малко на дълги. ако тръгне надолу ще продам и двете позиции и ще си прибера печалбата . Ако тръгне нагоре пак ще си прибера печалбата от акаунта плюс лихвата от доларите.
П.П. Пропускам неумелия ти хумор относно дългите и удължаването. Пазарът ще се "пошегува" по-добре от мен в сметката ти, че даже и в живота.
УСПЕХ!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи със сигурност пак ще спечелиш.
Аз все още се чудя.
П.П Ха ха и кака 504 на М1 е там!Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 17:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи със сигурност пак ще спечелиш.
Аз все още се чудя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКакво сега? Ще летим ли или ще се търкаляме?
Аз все още се чудя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение16:24. САЩ. Цените на недвижимостите на Case Shiller в 20-те най-големи града се покачиха с 3.6% през второто тримесечие
А това не е ли нишан за поскъпване на долара?--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеMAMUN гледам гледам тез SPY /spider /
и не вярвам на ушите си
Ми на 1 час то на 100% повтарят
гафиката на 1 час на ДАУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМани, те толкова много ЕТФ-и са се навъдили върху С&П че Паячките вече май са демоде
и не вярвам на ушите си
Ми на 1 час то на 100% повтарят
гафиката на 1 час на ДАУ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКато гледам седмична ми се
струва, че ще има още едно
ходене до към 1.4700-1.4750
и след това ще поеме към
зоната 1.08-1.12
А това не е ли нишан за поскъпване на долара?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКакво сега? Ще летим ли или ще се търкаляме?
струва, че ще има още едно
ходене до към 1.4700-1.4750
и след това ще поеме към
зоната 1.08-1.12--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма много причини за къси индекси до следващото заседание на ФЕД.
Аз и затова търся слаби единични компании за шорт-трейд на къси. Като цяло пазарите ще разчитат на нови помощи от ФЕД, поне до следващото заседание. Виж как анализаторите от петък обработват публиката.....
Коментар
Коментар