IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Супер звучи и за двете страни. Все пак за парите не са от значение, важна е рекламата.

Сравнено с доходността на 10 год. ДЦК, определено е паркирал добре парите си и дори при хипотетичен банкрут, ще е сред първите на редичката.

Скъсих евро/паунд преди малко. Мога да му пусна 60-80 пипса с/у мен.

За еврото нищо не казвате, откъде да го резваме и него с/у долара?
    Със швейцарското БНБ, дето мишкува докато Бернанке говори, малко риски

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Сделката е за преференциални акции мисля с 6% дивидент и права за около 700 милиона акции на банката, при цена от 7,14 долара май беше за 10 години
      Супер звучи и за двете страни. Все пак за парите не са от значение, важна е рекламата.

Сравнено с доходността на 10 год. ДЦК, определено е паркирал добре парите си и дори при хипотетичен банкрут, ще е сред първите на редичката.

Скъсих евро/паунд преди малко. Мога да му пусна 60-80 пипса с/у мен.

За еврото нищо не казвате, откъде да го резваме и него с/у долара?

Коментар

• 1,33333 или да бегам дългите

Коментар

• И на мен ми се причу
          Но този от Еърмонт е гоуем реднек-хина (да не се бръка с нашия РЕД!). Още малко и щеше да изкара ФЕД виновен за СТЦ!!
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Абе на мен ли само ми се счу, че преди малко един от разпитващите Бернанке спомена реална безработица от 16% ???

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
              +1024
              Aз странно к,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ънкъл Бен какви ги говори че размъти водата ? Някой знае ли ?
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  През септември 2008-ма така купи preferred stocks на GS за също 5млрд, ако не ме лъже паметта и направи страхотна сделка, макар в даден момент да не изглеждаха по този начин нещата.

Сега знаеш ли конкретните параметри на сделката и какъв точно актив е купил? 100% пак си е вързал гащите, просто и аз не следя там, за да съм в час с детайлите (дребният шрифт под заглавието). Определено не е отишъл в някой бъкет, за да си купи комъна през маржин.
                  Сделката е за преференциални акции мисля с 6% дивидент и права за около 700 милиона акции на банката, при цена от 7,14 долара май беше за 10 години

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Много ХОРА с право се възмущават
                    заради просташкия ми хумор
                    +1024
                    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                      ще ви дам пример за това колко кофти инвестира бъфет.преди около няма и месец бъфет купи акции на банк оф америка за 5 милиярда долара на цена 7.20.сега цената е 5.25.познайте колко е вътре за 3 седмици господина,а тя акцията има още бая надолу
                      През септември 2008-ма така купи preferred stocks на GS за също 5млрд, ако не ме лъже паметта и направи страхотна сделка, макар в даден момент да не изглеждаха по този начин нещата.

Сега знаеш ли конкретните параметри на сделката и какъв точно актив е купил? 100% пак си е вързал гащите, просто и аз не следя там, за да съм в час с детайлите (дребният шрифт под заглавието). Определено не е отишъл в някой бъкет, за да си купи комъна през маржин.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                        То и само умнотии не става
                        Ех, ПРАСЕТО
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Слухове че швейцарското БНБ купува евраци

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Много ХОРА с право се възмущават
                            заради просташкия ми хумор
                            То и само умнотии не става

Коментар

• Едно йъхуу например
                              http://finance.yahoo.com/intlindices...kaQ--?e=europe

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Наивник,смени си ника , че ми се ще да те питам откъде ги гледаш различните борси,пък незнам как да се обърна към теб ,без да прозвучи кофти
                                МАМУН му казвай.
                                На него му харесва даже
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X