If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.... само от Кремиковци като го
понарежат ще лапнат към 500 Милки $
Вестникарско инфо е това Реде . В действителност технологичните темпове на рязане, са много по-ниски от начисляваните убийствени лихви по кредита - което на прост български език означава ,че кредита е необезпечен и тъй като е над капиталовата база на банката и скрапарите след Кремиковци ще трябва да нарежат и първа инвестиционна ...Имам един приятел който си държи кинтите там ,само защото жена му е служител в нея . Другите ми познати отдавна изкараха всичко-още след проблемите във варненския им клон , който раздруса цялата им система (2010 г. май че беше)- и го разхвърляха по други места извън БГ .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не ги чакай толкоз скоро,
щото само от Кремиковци като го
понарежат ще лапнат към 500 Милки $
Реде, я недей така!!!
То едно е да нережеш нещо, съвсем друго е някой да ти купи нарязаното.
Щото бая "изрезки" има напоследък. Там друга игра се играе и тя е само в полза на "собствениците", но не и на акционерите или вложителите.
Не! Пазарувам си ги през акаунта с 5 пипса спред. Лихвата колкото толкова, да не съм копал за нея? Аз разчитам на разликата в курса ама като дават хората и лихва да не я вземам ли предлагаш?
и кой е този ИП дето ти продава реални долари през 5 пипа..ако не е тайна , и с какво ги купуваш тези долари...ако и това не е тайна
пак се заядохте Голям кеф ви прави. Колкото и да си мерите пишките Маркета е с най-голяма. Ей на аз влязох у парите
Аз поне, хич не си меря "пишката". Гледай ме кога влязох във форума.
Дойде ми време за разпускане и се забавлявам. След час-два пак ще изчезна, поне от тази тема.
П.П. Остава само и Желев да ме обогати от Гуглето с още някой финансов жаргон и днес ще съм си свършил работата.
Коментар