IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• само проверка -- къси нема ли
    еврото тръгна към паритетУ
    секънд колл

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      .... само от Кремиковци като го
      понарежат ще лапнат към 500 Милки $
      Вестникарско инфо е това Реде . В действителност технологичните темпове на рязане, са много по-ниски от начисляваните убийствени лихви по кредита - което на прост български език означава ,че кредита е необезпечен и тъй като е над капиталовата база на банката и скрапарите след Кремиковци ще трябва да нарежат и първа инвестиционна ...Имам един приятел който си държи кинтите там ,само защото жена му е служител в нея . Другите ми познати отдавна изкараха всичко-още след проблемите във варненския им клон , който раздруса цялата им система (2010 г. май че беше)- и го разхвърляха по други места извън БГ .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Не ги чакай толкоз скоро,
        щото само от Кремиковци като го
        Реде, я недей така!!!
        То едно е да нережеш нещо, съвсем друго е някой да ти купи нарязаното.
        Щото бая "изрезки" има напоследък. Там друга игра се играе и тя е само в полза на "собствениците", но не и на акционерите или вложителите.

Това не е препоръка, ей!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Не! Пазарувам си ги през акаунта с 5 пипса спред. Лихвата колкото толкова, да не съм копал за нея? Аз разчитам на разликата в курса ама като дават хората и лихва да не я вземам ли предлагаш?
          и кой е този ИП дето ти продава реални долари през 5 пипа..ако не е тайна , и с какво ги купуваш тези долари...ако и това не е тайна

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Таз коя е ? Да не е оная дето БНБ я сложи на изкуствено дишане с кухи врътки и се'а ше гушне (официално) букета ?!

ПС: Сега се сещам, че БНБ-то на която банДа е помогнало досега,все е фалирала
            Не ги чакай толкоз скоро,
            щото само от Кремиковци като го
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Таз коя е ? Да не е оная дето БНБ я сложи на изкуствено дишане с кухи врътки и се'а ше гушне (официално) букета ?!

Същата!

Коментар

.. първа инвестиционна ...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Ето го и следващият Форекс Майстор!!!!! Само дето не знам кой от двамата е гъсока и кой патката.

Чунчо, я се запри малко. Чакаш процент по доларов влог? Ти уред ли си или милиардер?
                  И теб те е напекло слънцето.
                  Както ти казах с тези позиции си хеджирам акаунта. Допреди 15 дни ми бяха в евра.
                  П.П. Ти какво предлагаш да ги затварям в буркани ли?
                  Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 17:42.

Коментар

депозитна!
                    Те са космичерски висоти тез лихви !!!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Влез в сайта на първа инвестиционна и си го виж. зависи от периода.
                      Ето го и следващият Форекс Майстор!!!!! Само дето не знам кой от двамата е гъсока и кой патката.

Чунчо, я се запри малко. Чакаш процент по доларов влог? Ти уред ли си или милиардер?
                      И теб те е напекло слънцето.

Коментар

Поздравления!
                        Какъв е процентът, ако не е тайна?
                        Влез в сайта на първа инвестиционна и си го виж. зависи от периода.

Коментар

депозитна!
                          Поздравления!
                          Какъв е процентът, ако не е тайна?

П.П. Да не би да е non-event?

Коментар

Като депозитна лихва или ролл-оувър?
                            депозитна!

Коментар

Начисляват ми ги по сметката. как да ги чакам?
                              Като депозитна лихва или ролл-оувър?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                пак се заядохте Голям кеф ви прави. Колкото и да си мерите пишките Маркета е с най-голяма. Ей на аз влязох у парите
                                Аз поне, хич не си меря "пишката". Гледай ме кога влязох във форума.
                                Дойде ми време за разпускане и се забавлявам. След час-два пак ще изчезна, поне от тази тема.

П.П. Остава само и Желев да ме обогати от Гуглето с още някой финансов жаргон и днес ще съм си свършил работата.
                                Last edited by anon6706; 30.08.2011, 17:15.

Коментар

Working...
                                X