IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
    За момента и на 5те демо сметки се справиам задоволително само на делтата котировките им са нищо общо с реалноста и просто исках и др мнения за посредниците ама явно няма да е сега.
    Ами затова има теми по форума. На мен бенча ми правят впечатление на добър за бг бъкет. Виж, навън.. абе търси по темите.
    Аз лично като ми изтече пробацията ще се местя в бенча и дюкаскопи. Или поне в единия.
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Ако си новобранец послушай астролога. Ако не си новобранец не е проблем и от 200евра да направиш 2000, обаче тази гимнастика при новите не успява да се получи
      Щом е за валути отваряй една в оандата например и готово има и валути злато и сребро. От родните не знам. Родните във форекса много лъжат. В оандата пак ще си изгубиш парите нали ама....ще можеш да се хвалиш че си ги изгубил през по-читав брокер

п.п. няма присмиване, напълно съм сериозен
      новобранец ще съм с реални а следях нещата години на ред просто сега от 3 месеца наваксвам испуснатото и от тука следва въпроса ? "оандата" ????
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
        лично мога да гарантирам как събота и неделя времето беше перфектно на шкорпиловци и даже две от приятелчетата си направиха и последна баня в морето....водата все още е ставаща!!!
        На Слънчев бряг също е супер за плаж - не пропускам последните дни - който има желание и най-вече възможност, да заповяда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
          След това ще е същото като с малка сметка в бъкета.
          Не се присмивам, така мисля....
          За момента и на 5те демо сметки се справиам задоволително само на делтата котировките им са нищо общо с реалноста и просто исках и др мнения за посредниците ама явно няма да е сега.

Коментар

Не ме устроива ще ги изпиа за месец а след това?
            Ако си новобранец послушай астролога. Ако не си новобранец не е проблем и от 200евра да направиш 2000, обаче тази гимнастика при новите не успява да се получи
            Щом е за валути отваряй една в оандата например и готово има и валути злато и сребро. От родните не знам. Родните във форекса много лъжат. В оандата пак ще си изгубиш парите нали ама....ще можеш да се хвалиш че си ги изгубил през по-читав брокер

п.п. няма присмиване, напълно съм сериозен
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• След това ще е същото като с малка сметка в бъкета.
              Не се присмивам, така мисля....
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Изпий парите.
                Не ме устроива ще ги изпиа за месец а след това?

Коментар

Питането ми е простичко и е насочено към всеки които се занимава с реални спекулации през нашите посредници. Ще си отварям реална сметка с относително малка сума и се заигравам само с валути и метали в много редки случаи с индекси. Въпроса е кои посредник и платформа да избера ? ? ?
                  Изпий парите.
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Инвестициони посредници

Питането ми е простичко и е насочено към всеки които се занимава с реални спекулации през нашите посредници. Ще си отварям реална сметка с относително малка сума и се заигравам само с валути и метали в много редки случаи с индекси. Въпроса е кои посредник и платформа да избера ? ? ?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Ти що не си на пляЖ бре В това време на Шкорпиловци сигур е трепач Да ееее..а и времето му да е...ва
                      лично мога да гарантирам как събота и неделя времето беше перфектно на шкорпиловци и даже две от приятелчетата си направиха и последна баня в морето....водата все още е ставаща!!!

Коментар

• Голема скука бре!!!
                        Що се изпокриха жиуотните???
                        Реда се самоцензорира и подвихте опашките!!! И, Пенчев не споменовай свтетото модераторско име на гречески че се сърдят

Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw
                        Last edited by Nekaduren Astrolog; 04.10.2011, 20:17.
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Понеже изслушах всичко квот каза бернанке, даже сега гледам как прибират чашите Е не хванах що ДАУ напрай 200 точки рали. Ма то вече тези движения, явно не трябва да им обръщаме внимание. Седя си на ръцете
                          схемите им такива

Коментар

• Понеже изслушах всичко квот каза бернанке, даже сега гледам как прибират чашите Е не хванах що ДАУ напрай 200 точки рали. Ма то вече тези движения, явно не трябва да им обръщаме внимание. Седя си на ръцете

Коментар

Хмм
                              що се оплескаха мечовците? 1.33 или 1.40?
                              този тъпия гап дето го направи понеделник ей докато не го затвори неможе рахатяса.ясно е че до 1.3395-1.34 ще отиде

Коментар

• Хмм
                                що се оплескаха мечовците? 1.33 или 1.40?
                                ПП: на 4Н сме още за надолу..............
                                Last edited by Nekaduren Astrolog; 04.10.2011, 19:11.
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X