Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение...обувки от онияплетени от канап и на дупки
Излизам
Лек ден и доходна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май
Коментар
-
сега требе да бие 4425 па да коригира и чак тогази ще е за удължаване пакТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеСега ако кажеш че носиш и сандали над чорапите, цена няма да имаш
В сандалите влизат камъчки и ги смених с ония белите плетените мокасинки (дето на мрежа мязат... сеща се). Проветриви са и от там практични. Това е актуално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеСега ако кажеш че носиш и сандали над чорапите, цена няма да имаш
само ПЛЕТЕНИ ОБУВКИТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеБъркаш младежо!!!
........
Руки и той е инженер като мен и точно е изброил кой ходи с бял потник... а аз ходя и с бели чорапи, което е една идея в повече
........
айде и една идея от мен , безплатно
за доокмплектовка - обувки от онияплетени от канап и на дупки
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеа аз ходя и с бели чорапиТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЧичо Манчо, това с потника винаги ми навява мисли за един човечец с бял потник как си копа лозетоИ въобще не си представям някой Мачо, както ти го описваш. Не знам защо, потник го свързвам със село и работата с мотиката, ем не съм копал и на село съм ходил кога ходех прав под масата
Бъркаш младежо!!!
Чичо ти Манчо е инджинер и трупа тен през уйкендо пред вдигнатия капак на Московеца-дванайстак!!! Ракията не знам от де идва - копа ли се, полива ли се, не знам, но я консумираме без страх, щото след втората "ми дава криле" ... личен опит.
Руки и той е инженер като мен и точно е изброил кой ходи с бял потник... а аз ходя и с бели чорапи, което е една идея в повече
--------------------
Реда ти да си траеш,
и най-добре да земеш да си плюеш на ЕПИЛИРАНИТЕ крачета !!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеа сега си представи дедо ти брус уилис как трепе лоши без потник в умиргай трудно
или пък марлон брандо в трамвай желание
мачовски атрибут си е белият потник , ма кво ли отбирате вие младите
http://vbox7.com/play:03eb81a8
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИ аз ходя там на 20 км западно по магистралата от устието на Струма. В Аспровалта. Водата горчи от сол. Черноморската вода е сладководна в сравнение с беломорската.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеНе толкова, тя въобще не горчи.
И като се нагълтах леко, не ми стана гадно, както се получава от черноморската. И водата е приятно солена и се усеща че е чиста. То и няма как да не е.
За по-южните острови не знам. Говоря за най-близкото, което си е от другата страна на родопите.Нещо не се разбирам много с узото
Коментар
Коментар