IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    Колега гледам сте вещ по модните въпроси, да зема да ви упълномощя от мое име да вземате отношение по модните въпроси. Излизам

Лек ден и доходна!
    np,
    вярвам ,че ще се справя
    лек ден
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      ...обувки от ония плетени от канап и на дупки
      Колега гледам сте вещ по модните въпроси, да зема да ви упълномощя от мое име да вземате отношение. Излизам

Лек ден и доходна!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Аз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май
        Посоката е ЮГ ,за това от сутринта се говори за южни плажове

Коментар

Аз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май
          Четох някъде днес ,че Джапанките били готови за интервенция!

Коментар

изтървахме го
            сега требе да бие 4425 па да коригира и чак тогази ще е за удължаване пак
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Сега ако кажеш че носиш и сандали над чорапите, цена няма да имаш
              Не си наясно. Ретро си.
              В сандалите влизат камъчки и ги смених с ония белите плетените мокасинки (дето на мрежа мязат... сеща се). Проветриви са и от там практични. Това е актуално.

Коментар

• Аз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май

Коментар

НИКВИ САНДАЛИ
                  само ПЛЕТЕНИ ОБУВКИ

Коментар

Бъркаш младежо!!!
                    ........
                    Руки и той е инженер като мен и точно е изброил кой ходи с бял потник... а аз ходя и с бели чорапи, което е една идея в повече
                    ........
                    хавлиени със син и червен кант
                    айде и една идея от мен , безплатно
                    за доокмплектовка - обувки от ония плетени от канап и на дупки

Коментар

а аз ходя и с бели чорапи
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Чичо Манчо, това с потника винаги ми навява мисли за един човечец с бял потник как си копа лозето И въобще не си представям някой Мачо, както ти го описваш. Не знам защо, потник го свързвам със село и работата с мотиката, ем не съм копал и на село съм ходил кога ходех прав под масата

Бъркаш младежо!!!
                        Чичо ти Манчо е инджинер и трупа тен през уйкендо пред вдигнатия капак на Московеца-дванайстак!!! Ракията не знам от де идва - копа ли се, полива ли се, не знам, но я консумираме без страх, щото след втората "ми дава криле" ... личен опит.
                        Руки и той е инженер като мен и точно е изброил кой ходи с бял потник... а аз ходя и с бели чорапи, което е една идея в повече

--------------------
                        Реда ти да си траеш,
                        и най-добре да земеш да си плюеш на ЕПИЛИРАНИТЕ крачета !!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          а сега си представи дедо ти брус уилис как трепе лоши без потник в умиргай трудно
                          или пък марлон брандо в трамвай желание
                          мачовски атрибут си е белият потник , ма кво ли отбирате вие младите
                          Тук Марлон не е по потник ,но е по темата

http://vbox7.com/play:03eb81a8

Коментар

• Хи хи хи хиии
                            http://dnes.dir.bg/news/Germania-pro...rtmund-9370096
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              И аз ходя там на 20 км западно по магистралата от устието на Струма. В Аспровалта. Водата горчи от сол. Черноморската вода е сладководна в сравнение с беломорската.
                              и водата в черно море е точно толкова солена, че като далдисваш да не щипе на очите
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Не толкова, тя въобще не горчи.
                                И като се нагълтах леко, не ми стана гадно, както се получава от черноморската. И водата е приятно солена и се усеща че е чиста. То и няма как да не е.
                                За по-южните острови не знам. Говоря за най-близкото, което си е от другата страна на родопите.
                                Водата е чиста спор няма. Горчивината обаче не идва от мръсотията, а от солеността. Все пак има много повече сол, отколкото лайна и фекални води. На Тасос верно се ядва водицата на вкус, но все пак предпочитам биричка или Рицина Нещо не се разбирам много с узото

Коментар

Working...
                                X