IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво напрайхте бе маскари .......

Коментар

• 'ко стана бе, Бате???? С франко
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• 400 точки за 40 мин

Коментар

• Ако не върши работа примера с ракията, може да се вземе Дау, последния час Утепах го Но не съм аз този с милионите

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            допълвам.
            С една хилка (обема е константа) .... айде да се направим на мъж с една милка мога да закарам пазара в една от посочените посоки.
            Можеш, Но ще я загубиш
            Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Ми то това е кат бутилка ракия Мое да изпиеш 100 грама или да долееш 150. Малко ще ти е трудно обаче да си пийнеш от празна бутилка, както и да долееш в пълна Демек избираш спрямо текущото ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Я пак
                допълвам.
                С една хилка (обема е константа) .... айде да се направим на мъж с една милка мога да закарам пазара в една от посочените посоки.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Добър вечер!

една задача от мен.

Лицето Х (да речем АЗ) е плеймекър на маркета (единствен).
                  Разполагам с "десетки левове" достатъчни да насоча котировките накъдето си искам. Утре сутринта ще стана и докато си пия кафето и "процедирам", ще реша, че никакъв проблем нямам с 'жобните ми да закарам курсо в едната посока на 100 пипса, а в другата на 150 от текущото ниво. Въпроса е какво бих избрал и мотива какъв е. Пояснявам. Движението ще бъде без каквито и да е ексцесии, т.е. тръгвам в едната посока и не спирам докато не стигна целта.
                  Я пак

Коментар

• Добър вечер!

една задача от мен.

Лицето Х (да речем АЗ) е плеймекър на маркета (единствен).
                    Разполагам с "десетки левове" достатъчни да насоча котировките накъдето си искам. Утре сутринта ще стана и докато си пия кафето и "процедирам", ще реша, че никакъв проблем нямам с 'жобните ми да закарам курсо в едната посока на 100 пипса, а в другата на 150 от текущото ниво. Въпроса е какво бих избрал и мотива какъв е. Пояснявам. Движението ще бъде без каквито и да е ексцесии, т.е. тръгвам в едната посока и не спирам докато не стигна целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      И аз започнах преди години с реални, та после тръгнах с демото, щото слушах "знаещите", че трябвало с реални да се учело.
                      Ако печелиш на демото действай. Ако губиш на демото, значи не си за реал .
                      +1024
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                        новобранец ще съм с реални а следях нещата години на ред просто сега от 3 месеца наваксвам испуснатото и от тука следва въпроса ? "оандата" ????
                        И аз започнах преди години с реални, та после тръгнах с демото, щото слушах "знаещите", че трябвало с реални да се учело.
                        Ако печелиш на демото действай. Ако губиш на демото, значи не си за реал .
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          Ами затова има теми по форума. На мен бенча ми правят впечатление на добър за бг бъкет. Виж, навън.. абе търси по темите.
                          Аз лично като ми изтече пробацията ще се местя в бенча и дюкаскопи. Или поне в единия.
                          За индексите стават, но не за всички. А за останалото хич
                          Добре, че слипиджа е в двете посоки, което е добре.
                          Таксите в сравнение с останалите брокери са много по-ниски.

Оандата има ниски спредове, водят се от много добрите форекс брокери за малки сметки. Така, че ако е за форекс стават. Но друго освен валути злато и сребро нямат.

И мнението ми не пропоръчва взимане на решения, а с чисто аналитичен характер от слухове.
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Късата от 1.3310 е затворена , другата ще я оставя за под 1.32
                            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Пробация
                              Да измъкнем кинтите сухи. Онова с по 2 позици на инструмент...
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                                Аз лично като ми изтече пробацията ще се местя в бенча и дюкаскопи. Или поне в единия.
                                Пробация

Коментар

Working...
                                X