Първоначално изпратено от greedforsuccess
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекво има за разбиране?
не може да плува момчето, сяда на дъното и гълта водица на воляМиналта година даже се научих как да потъвам и да се гмуркам от с главата напред а не на дъска и после целият корем да е червен
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва не го разбрах. Верно на Тасос не горчи толкова водата както на по-южните острови, но при всички случаи си е по-гадна от черноморската
няма море дето водата да не горчи бря
най красивите плажове в света са Романтика, Камчия и Шкорпиловци.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва не го разбрах. Верно на Тасос не горчи толкова водата както на по-южните острови, но при всички случаи си е по-гадна от черноморската
И като се нагълтах леко, не ми стана гадно, както се получава от черноморската. И водата е приятно солена и се усеща че е чиста. То и няма как да не е.
За по-южните острови не знам. Говоря за най-близкото, което си е от другата страна на родопите.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
не може да плува момчето, сяда на дъното и гълта водица на воляТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение. Солеността на мен ми харесва много, водата за разлика от черноморската НЕ горчи въобще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПитам щото отдавна искам
да се случи така, че да хвана
и ПРЕБИЯ некои, да е изгорел
на потник СЕЛЕНДУР !!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАМУН нали съм ти казал къде да отидеш !!!!
Кво са праиш на ощипан ШЕБЕК,
все едно не си наясно къде ще идеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение........
Чичо Манчо, това с потника винаги ми навява мисли за един човечец с бял потник как си копа лозетоИ въобще не си представям някой Мачо, както ти го описваш. Не знам защо, потник го свързвам със село и работата с мотиката, ем не съм копал и на село съм ходил кога ходех прав под масата
или пък марлон брандо в трамвай желание
мачовски атрибут си е белият потник , ма кво ли отбирате вие младитеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Чучно, гръцките плажове са екстра и то най-близките, като на Керамоти, където се намира и най--дългата плажна ивица на средиземноморието, на Тасос е пълно с перфектни плажове и заливчета. Водата е превъзходна. Солеността на мен ми харесва много, водата за разлика от черноморската НЕ горчи въобще. Плажовете са чисти.
Хайде като не искаш в Гърция има Френска ривиера има Ибиза, има и там на майната си къде е Тайланд.
Та за какво си се размрънкал ?
Като не ти харесва тук, отиваш другаде. И какво му е толкова райското и неповторимо тук, като във всеки по-голям курорт се предлагат същите неща ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение.... Брачед, питаш,защото май наистина не си наясно с мъжките вторични белези.... , че това ние като основна окраска на нас мъжкарите бре
да се случи така, че да хвана
и ПРЕБИЯ некои, да е изгорел
на потник СЕЛЕНДУР !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеБил съм спасител на Албена от 1980 до 1987,а също три сезона съм дигал парашут и водни ски,и на лодка за разходка съм бил.Много ви се говорят врели некипели.Флага на големите плажове го определя" Обектовия",а на малките с по една-две вижки си го определят спасителите.
То няма угодия.
Чичо Манчо, това с потника винаги ми навява мисли за един човечец с бял потник как си копа лозетоИ въобще не си представям някой Мачо, както ти го описваш. Не знам защо, потник го свързвам със село и работата с мотиката, ем не съм копал и на село съм ходил кога ходех прав под масата
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеКато не ти харесва, ходи другаде
Какво е това мрънкане бе човек, унеси се тотално.Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 14:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБългарски спасител: аз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук . Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див български спасител" .Вярно е, че българския туризъм е див и варварски. Но българския народ който е бил 500 години под чуждо иго,без да загуби своя език и националност, нашата политическа класа и държавна олигархия, които се борят против туризма, за олигархичен капитализъм - такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само туристите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна туристите не са диваци и варвари?
по Г.Дим.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБългарски спасител: аз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук . Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див български спасител" .Вярно е, че българския туризъм е див и варварски. Но българския народ който е бил 500 години под чуждо иго,без да загуби своя език и националност, нашата политическа класа и държавна олигархия, които се борят против туризма, за олигархичен капитализъм - такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само туристите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна туристите не са диваци и варвари?
направо се изпоти като методий на лайпцигския процесБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар