IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Не толкова, тя въобще не горчи.
    И като се нагълтах леко, не ми стана гадно, както се получава от черноморската. И водата е приятно солена и се усеща че е чиста. То и няма как да не е.
    За по-южните острови не знам. Говоря за най-близкото, което си е от другата страна на родопите.
    И аз ходя там на 20 км западно по магистралата от устието на Струма. В Аспровалта. Водата горчи от сол. Черноморската вода е сладководна в сравнение с беломорската.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      кво има за разбиране?
      не може да плува момчето, сяда на дъното и гълта водица на воля
      Ааааа как да не мога. Миналта година даже се научих как да потъвам и да се гмуркам от с главата напред а не на дъска и после целият корем да е червен
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Тва не го разбрах. Верно на Тасос не горчи толкова водата както на по-южните острови, но при всички случаи си е по-гадна от черноморската
        обиколил съм света. ходил съм на плаж къде ли не.

няма море дето водата да не горчи бря

най красивите плажове в света са Романтика, Камчия и Шкорпиловци.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Тва не го разбрах. Верно на Тасос не горчи толкова водата както на по-южните острови, но при всички случаи си е по-гадна от черноморската
          Не толкова, тя въобще не горчи.
          И като се нагълтах леко, не ми стана гадно, както се получава от черноморската. И водата е приятно солена и се усеща че е чиста. То и няма как да не е.
          За по-южните острови не знам. Говоря за най-близкото, което си е от другата страна на родопите.
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

кво има за разбиране?
            не може да плува момчето, сяда на дъното и гълта водица на воля
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

. Солеността на мен ми харесва много, водата за разлика от черноморската НЕ горчи въобще.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Питам щото отдавна искам
                да се случи така, че да хвана
                и ПРЕБИЯ некои, да е изгорел
                на потник СЕЛЕНДУР !!!!
                само ако е изгорял на потник нямаш право да го закачаш. трябва още на главата му да има вместо шапка носна кърпичка дето кюшетата и са вързани на възли
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  МАМУН нали съм ти казал къде да отидеш !!!!
                  Кво са праиш на ощипан ШЕБЕК,
                  все едно не си наясно къде ще идеш
                  Мани, мани. Трябва да се почива. Ей на, като не си почивам и прая глупости. Аз дет след Лекс български артии не съм пипал, взех че днес си купих

Коментар

........
                    Чичо Манчо, това с потника винаги ми навява мисли за един човечец с бял потник как си копа лозето И въобще не си представям някой Мачо, както ти го описваш. Не знам защо, потник го свързвам със село и работата с мотиката, ем не съм копал и на село съм ходил кога ходех прав под масата
                    а сега си представи дедо ти брус уилис как трепе лоши без потник в умиргай трудно
                    или пък марлон брандо в трамвай желание
                    мачовски атрибут си е белият потник , ма кво ли отбирате вие младите
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Чучно, гръцките плажове са екстра и то най-близките, като на Керамоти, където се намира и най--дългата плажна ивица на средиземноморието, на Тасос е пълно с перфектни плажове и заливчета. Водата е превъзходна. Солеността на мен ми харесва много, водата за разлика от черноморската НЕ горчи въобще. Плажовете са чисти.
                      Хайде като не искаш в Гърция има Френска ривиера има Ибиза, има и там на майната си къде е Тайланд.
                      Та за какво си се размрънкал ?
                      Като не ти харесва тук, отиваш другаде. И какво му е толкова райското и неповторимо тук, като във всеки по-голям курорт се предлагат същите неща ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                        .... Брачед, питаш,защото май наистина не си наясно с мъжките вторични белези .... , че това ние като основна окраска на нас мъжкарите бре
                        Питам щото отдавна искам
                        да се случи така, че да хвана
                        и ПРЕБИЯ некои, да е изгорел
                        на потник СЕЛЕНДУР !!!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Бил съм спасител на Албена от 1980 до 1987,а също три сезона съм дигал парашут и водни ски,и на лодка за разходка съм бил.Много ви се говорят врели некипели.Флага на големите плажове го определя" Обектовия",а на малките с по една-две вижки си го определят спасителите.
                          Аз въобще не съм казал нищо против спасителите или за забраните. Самият аз също мисля, че щом има флаг и спасителите свирят, значи не трябва да се влиза. Обаче ми писна постоянното мрънкане.
                          То няма угодия.

Чичо Манчо, това с потника винаги ми навява мисли за един човечец с бял потник как си копа лозето И въобще не си представям някой Мачо, както ти го описваш. Не знам защо, потник го свързвам със село и работата с мотиката, ем не съм копал и на село съм ходил кога ходех прав под масата

Коментар

Като не ти харесва, ходи другаде
                            Какво е това мрънкане бе човек, унеси се тотално.
                            Това на мрънкане ли ти прилича? Тази държава е населена с Рая. Колкото повече ги мачкаш и колкото повече им ограничаваш ,правата, толкова са по доволни. Ама трябва да Ви сложат пъдари да ви отсвирват и когато си хвърляте боклуците на улицата, когато газите тревата в градинките, когато пресичате на червено и където си искате. когато паркирате и спирате на забранени места.и т.н. и не само да ви свирят ами да ви изплющят и по един камшик. Някой си решил да промени наредбата и да заличи правилата по които се определя степента на опастност и след това си прави каквото си иска. Днес съм махмурлия , слагаме забрана за къпане, утре не ми е кеф пак забрана и така 90 дни в годината. А оФцете кучета ги яли. Те ще си мълчат както винаги!
                            Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Български спасител: аз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук . Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див български спасител" .Вярно е, че българския туризъм е див и варварски. Но българския народ който е бил 500 години под чуждо иго,без да загуби своя език и националност, нашата политическа класа и държавна олигархия, които се борят против туризма, за олигархичен капитализъм - такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само туристите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна туристите не са диваци и варвари?

по Г.Дим.
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Български спасител: аз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук . Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див български спасител" .Вярно е, че българския туризъм е див и варварски. Но българския народ който е бил 500 години под чуждо иго,без да загуби своя език и националност, нашата политическа класа и държавна олигархия, които се борят против туризма, за олигархичен капитализъм - такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само туристите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна туристите не са диваци и варвари?

бравос, ашколсун

направо се изпоти като методий на лайпцигския процес
                                tnm

Коментар

Working...
                                X