Първоначално изпратено от greedforsuccess
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеChichoMancho чадо,
изгорял ли си на потник.... , че това ние като основна окраска на нас мъжкарите бре
Коментар
-
Български спасител: аз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук . Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див български спасител" .Вярно е, че българския туризъм е див и варварски. Но българския народ който е бил 500 години под чуждо иго,без да загуби своя език и националност, нашата политическа класа и държавна олигархия, които се борят против туризма, за олигархичен капитализъм - такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само туристите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна туристите не са диваци и варвари?
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтига с тва море бре ора. Хайде да работим. Мамка му, от как съм се върнал от почивка, прекарвам поне по час в търсене къде да отида пакКолко време трае този преходен период
Тва със спасителите е тънкаж работа. Моренцето ни никак не е арно и си е много опасно. Верно има неадекватни флагове и забрани понякога, но както беше последните дни - страшна работа. Варненче съм и съм бил свидетел на вадене на 20-тина човека дневно при забрани. Не знам какво би станало без да ги има.
Кво са праиш на ощипан ШЕБЕК,
все едно не си наясно къде ще идеш--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтига с тва море бре ора. Хайде да работим. Мамка му, от как съм се върнал от почивка, прекарвам поне по час в търсене къде да отида пакКолко време трае този преходен период
Тва със спасителите е тънкаж работа. Моренцето ни никак не е арно и си е много опасно. Верно има неадекватни флагове и забрани понякога, но както беше последните дни - страшна работа. Варненче съм и съм бил свидетел на вадене на 20-тина човека дневно при забрани. Не знам какво би станало без да ги има.
Няма празно, въпроса е винаги да гледаш от положителната страна.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети не помниш , но ми наливаш акъл . а аз ти казвам и повтарям ,че съм бил такъв и то не един сезон и ГИ ЗНАМ нещата ... второ флага се определя от когото трябва ,а не от спасителя на поста и не е само колко бала е вълнението за да бъде сменен.... за мъртво вълнение чувал ли си , за посока и сила на вятъра чувал ли си ....
та е хубаво когато ти се говори малко и да слушаш ..не си единствения отворко на този свят ... и четири степенната система си я ......
А спасителите "тогава" вадехме хората от морето според флага , но ти или си бил при мързеливи спасители или както чета от постовете ти си бил доста нахален .....Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Стига с тва море бре ора. Хайде да работим. Мамка му, от как съм се върнал от почивка, прекарвам поне по час в търсене къде да отида пакКолко време трае този преходен период
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеРеде мноо мухнат си бил бе
изгорял ли си на потник--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеСигнализацията винаги си е била тристепенна!Преди си беше зелен,червен,черен,а сега я промениха на зелен,жълт,червен.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
А защо всички са възмутени (според мен основателно) от случката с удавеното германче в басейна на хотел ,,Берлин''.Все пак е ,,само'' една жертва в басейн.Това означава ли,че не трябва да се спазват законите на страната и ако тези закон и са непълни,да се променят до степен,гарантираща живота и здравето на туристите.Даваш пример с умрелите на пътя и говориш за превишена скорост.Това не е ли неспазване на закона? Същото е и с флаговете на плажа.Колкото повече се нарушават правилата,толкова по-голяма е опасността за хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОпитвам се от доста време да ти
кажa, че... след това се ПОСИРАМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеОтговори ми на един въпрос. В страната от превишена скорост умират около 900 души годишно. Това значи ли ,че трябва да се произвеждат автомобили които да развиват максимална скорост от 20 км /ч за да се намалят смъртните случаи. В момента това свирене и тероризиране на курортистите ще изгони голяма част от тях. Бъди сигурен. Аз съм един от възмутените. Има още много като мен.
Какво е това мрънкане бе човек, унеси се тотално.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГрешиш! Брат ми купи вила на брега на Бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.
кажa, че и там дето ги има, пречиствателните
станции в момента не работят !!!
Представи си само Бургас и
Слънчев бряг що лайна генерират
и всичко това се помпажи директно
в морето, а Чунчо продължава
да ми разправя къф филтър бил
морето. Бил бил ама едва ли
ЧУНЧО ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ КАТО ФЛЕЗНЕ
ДА СЕ КЪПЕ, ЩО ХУБАВИ НЕЩА ПОЕМА
и след това се ПОСИРА--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар