IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Ще се създаде работа на болничният персонал и евентуално на траурните агенции
    Няма празно, въпроса е винаги да гледаш от положителната страна.
    Бил съм спасител на Албена от 1980 до 1987,а също три сезона съм дигал парашут и водни ски,и на лодка за разходка съм бил.Много ви се говорят врели некипели.Флага на големите плажове го определя" Обектовия",а на малките с по една-две вижки си го определят спасителите.
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ChichoMancho чадо,
      изгорял ли си на потник
      .... Брачед, питаш,защото май наистина не си наясно с мъжките вторични белези .... , че това ние като основна окраска на нас мъжкарите бре

Коментар

• Български спасител: аз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук . Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див български спасител" .Вярно е, че българския туризъм е див и варварски. Но българския народ който е бил 500 години под чуждо иго,без да загуби своя език и националност, нашата политическа класа и държавна олигархия, които се борят против туризма, за олигархичен капитализъм - такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само туристите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна туристите не са диваци и варвари?

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Стига с тва море бре ора. Хайде да работим. Мамка му, от как съм се върнал от почивка, прекарвам поне по час в търсене къде да отида пак Колко време трае този преходен период Тва със спасителите е тънкаж работа. Моренцето ни никак не е арно и си е много опасно. Верно има неадекватни флагове и забрани понякога, но както беше последните дни - страшна работа. Варненче съм и съм бил свидетел на вадене на 20-тина човека дневно при забрани. Не знам какво би станало без да ги има.
          МАМУН нали съм ти казал къде да отидеш !!!!
          Кво са праиш на ощипан ШЕБЕК,
          все едно не си наясно къде ще идеш
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Стига с тва море бре ора. Хайде да работим. Мамка му, от как съм се върнал от почивка, прекарвам поне по час в търсене къде да отида пак Колко време трае този преходен период Тва със спасителите е тънкаж работа. Моренцето ни никак не е арно и си е много опасно. Верно има неадекватни флагове и забрани понякога, но както беше последните дни - страшна работа. Варненче съм и съм бил свидетел на вадене на 20-тина човека дневно при забрани. Не знам какво би станало без да ги има.
            Ще се създаде работа на болничният персонал и евентуално на траурните агенции
            Няма празно, въпроса е винаги да гледаш от положителната страна.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              ти не помниш , но ми наливаш акъл . а аз ти казвам и повтарям ,че съм бил такъв и то не един сезон и ГИ ЗНАМ нещата ... второ флага се определя от когото трябва ,а не от спасителя на поста и не е само колко бала е вълнението за да бъде сменен.... за мъртво вълнение чувал ли си , за посока и сила на вятъра чувал ли си ....
              та е хубаво когато ти се говори малко и да слушаш ..не си единствения отворко на този свят ... и четири степенната система си я ......
              А спасителите "тогава" вадехме хората от морето според флага , но ти или си бил при мързеливи спасители или както чета от постовете ти си бил доста нахален .....
              Ти за САЛАНТИЯ и ЧАВГЪН чувал ли си?

Коментар

• Стига с тва море бре ора. Хайде да работим. Мамка му, от как съм се върнал от почивка, прекарвам поне по час в търсене къде да отида пак Колко време трае този преходен период Тва със спасителите е тънкаж работа. Моренцето ни никак не е арно и си е много опасно. Верно има неадекватни флагове и забрани понякога, но както беше последните дни - страшна работа. Варненче съм и съм бил свидетел на вадене на 20-тина човека дневно при забрани. Не знам какво би станало без да ги има.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                  Реде мноо мухнат си бил бе
                  ChichoMancho чадо,
                  изгорял ли си на потник

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                    БЯЛ ЧЕРВЕН И ЧЕРЕН
                    Прав си.Обърках се.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                      Сигнализацията винаги си е била тристепенна!Преди си беше зелен,червен,черен,а сега я промениха на зелен,жълт,червен.
                      БЯЛ ЧЕРВЕН И ЧЕРЕН

Коментар

• А защо всички са възмутени (според мен основателно) от случката с удавеното германче в басейна на хотел ,,Берлин''.Все пак е ,,само'' една жертва в басейн.Това означава ли,че не трябва да се спазват законите на страната и ако тези закон и са непълни,да се променят до степен,гарантираща живота и здравето на туристите.Даваш пример с умрелите на пътя и говориш за превишена скорост.Това не е ли неспазване на закона? Същото е и с флаговете на плажа. Колкото повече се нарушават правилата,толкова по-голяма е опасността за хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Опитвам се от доста време да ти
                          кажa, че... след това се ПОСИРАМ
                          Реде мноо мухнат си бил бе

Коментар

• Чунчо какво правиш в момента?
                            Цял ден си пред компютъра .... почивката ти замина в мърморене.
                            Отиди на аквапарк.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Отговори ми на един въпрос. В страната от превишена скорост умират около 900 души годишно. Това значи ли ,че трябва да се произвеждат автомобили които да развиват максимална скорост от 20 км /ч за да се намалят смъртните случаи. В момента това свирене и тероризиране на курортистите ще изгони голяма част от тях. Бъди сигурен. Аз съм един от възмутените. Има още много като мен.
                              Като не ти харесва, ходи другаде
                              Какво е това мрънкане бе човек, унеси се тотално.
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Грешиш! Брат ми купи вила на брега на Бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.
                                Опитвам се от доста време да ти
                                кажa, че и там дето ги има, пречиствателните
                                станции в момента не работят !!!
                                Представи си само Бургас и
                                Слънчев бряг що лайна генерират
                                и всичко това се помпажи директно
                                в морето, а Чунчо продължава
                                да ми разправя къф филтър бил
                                морето. Бил бил ама едва ли
                                ЧУНЧО ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ КАТО ФЛЕЗНЕ
                                ДА СЕ КЪПЕ, ЩО ХУБАВИ НЕЩА ПОЕМА
                                и след това се ПОСИРА

Коментар

Working...
                                X